Elbet Bir Gün'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Nevşehir'den sonra İstanbul'a geçiyorlar ya. 😱

Ekli dosyayı görüntüle 110621
Çitlerin arkası Barış'ın evinin yanındaki ev.

Ekli dosyayı görüntüle 110622
Arkadaki beyaz ev Tülay ve Tufan'ın evi, o kırmızı ev falan da gözüküyordu dizide. Şu Gizem'in yanındaki de tam ortada duran ev vardı ya. @EmreCan
Bizim Hikaye'nin üzerine 100 tane dizi izlediğim için tam hatırlamıyorum, ama sanırım orası. :A Tanıtımda Sazlısu deyince ben Kapadokya'da bir yer zannetmiştim. :A

İstanbul'a mı geçiyorlar 😱 senden duydum desem inanır mısn
Bizim mahallemize gitmişler :T
Ya forumdan öğrendim galiba ben de. 😱

Bizim Hikaye'nin üzerine 100 tane dizi izlediğim için tam hatırlamıyorum, ama sanırım orası. :A Tanıtımda Sazlısu deyince ben Kapadokya'da bir yer zannetmiştim. :A
Ne sanırımı aynı mahalleyi klonlayacak halleri yok ya, bir de @EmreCan sen Bizim Hikaye'yi doğru düzgün izlememişsin derdi tanıtımı ilk gördüğüm günden beri düşünüyorum. :A

Tutup tutmayacağını napayım da aslında benzetip emin olamamıştım sonradan da değildir dedim ama Twitter'da karşıma çıkıp bir daha bakınca emin oldum. Mevsim'le Gizem'in karşılaştıkları yer bizim Elibollar'ın mahallesi ya. :bhr: @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @12.Adam
Hangi fragmanda o sahne geldi bilemiyorum ama haklısın.Bende fark ettim. 🤣

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Ya forumdan öğrendim galiba ben de. 😱

Ne sanırımı aynı mahalleyi klonlayacak halleri yok ya, bir de @EmreCan sen Bizim Hikaye'yi doğru düzgün izlememişsin derdi tanıtımı ilk gördüğüm günden beri düşünüyorum. :A
Altını çizdiğim yerlere iyi çalış evlat :A

Diziden bir tanıtım daha yayınlandı!
Tutup tutmayacağını napayım da aslında benzetip emin olamamıştım sonradan da değildir dedim ama Twitter'da karşıma çıkıp bir daha bakınca emin oldum. Mevsim'le Gizem'in karşılaştıkları yer bizim Elibollar'ın mahallesi ya. :bhr: @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @12.Adam
Bu dizi tutmazsa sebebi günü değildir. :D
Beklenen gündü zaten :A
Hangi fragmanda o sahne geldi bilemiyorum ama haklısın.Bende fark ettim. 🤣
Bu dizi de bana tutmayacak havası veriyor, umarım yanılırım.
Sana yeni kardeş dizi geldi :F :F

Tanıtım epey ilgi çekici olmuş, ilk başta tutmaz gözüyle bakıyordum ama dikkatleri çekiyor. Tahminimden farklı bir iş geliyor, daha sakin bir iş beklerken TOTAL grubunun seveceği bir işe benziyor. İlgi görür dizi bence...

Tanıtımın ilgi çekiciliğini geçtim de 2 yıl sonra Elibollar'ın evini gördüm ya ölsem de gam yemem. :( Sokağı çok özlemişim de Tülay'ın evinin olduğu yeri kapatmaları kötü olmuş. Yalnız sanırım yan taraftaki evi tutmuşlar, zamanında teyzeciğim yakınmıştı beni göstermediler diye düğün sahnesinde misafir olarak göstermişlerdi keşke yine hem o evi tutsalardı hem de teyzemi gösterselerdi. :T Yalnız oranın içi stüdyo olduğu için yabancı gelme olasılığı da çok yüksek olurdu. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt