Lig Maçlarında ve birdeCine 5 Bir zamanlar süper lig maçlarını yayınlardı.Maç öncesi sanırsam açık maç başladıktan en geç 5 dk içinde poşuşu olurdu. (Ben öyle adlandırırdım.)
Lig Maçlarında ve birdeCine 5 Bir zamanlar süper lig maçlarını yayınlardı.Maç öncesi sanırsam açık maç başladıktan en geç 5 dk içinde poşuşu olurdu. (Ben öyle adlandırırdım.)
Neden sessiz ol işareti kullandın? Sırrı ifşa mı ettim?Lig Maçlarında ve birde![]()
🤫🤫🤫
Ve radyo konusuna.@Forumdash bulsak birde bu konuya.
Ahhh ahhhh onun kalemine uygun çok konu açtım. Umarım artık gelir.Ve radyo konusuna.![]()
En geç yeni yıla kadar gelmesini umuyorum...Ahhh ahhhh onun kalemine uygun çok konu açtım. Umarım artık gelir.
benEkli dosyayı görüntüle 95991
Hatırlayanlar El Kaldırsın ?
@bazinga @xdragxx @emreemreu @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @12.Adam @Gerekli24 @Doğan @dreamy @DarkLegenD
Bende de ayrı bir yeri var 2006 Dünya Kupasına şifre koyan tek kanal.Kanal 1'in bende ayrı bir yeri var o yüzden onu ayrı tutuyorum, kapanmasına en üzüldüğüm kanal olabilir.
Onun dışında Cnbc-e ve e2 kanalları da çok kaliteli yayın yapan kanallardı. Onların da kapandığını kısa süre önce öğrendiğimde yıkıldım. Dr Who olsun Merlin olsun, sayısız film izlemişimdir o kanallarda. Özellikle gece yayınlarını hiç kaçırmazdım.![]()
eskilerdenEskilerden kim kaldı![]()
Ben de en az @dreamy ve @MEnes kadar uyuşuk bir insanım zaten abi, çok da şaşırtıcı olmamış bu durum o yüzden bence.
Gelmişim ama bir şeyler karalamamışım... Bir ara karalayalım o zaman..
Kendi kendini gömen nadide adamGelmişim ama bir şeyler karalamamışım... Bir ara karalayalım o zaman..
Kendimi arada gömerim ama daha çok överim...
Narsist Of lu seniKendimi arada gömerim ama daha çok överim...![]()
![]()