Lig Maçlarında ve birde 🤫🤫🤫Cine 5 Bir zamanlar süper lig maçlarını yayınlardı.Maç öncesi sanırsam açık maç başladıktan en geç 5 dk içinde poşuşu olurdu. (Ben öyle adlandırırdım.)
Lig Maçlarında ve birde 🤫🤫🤫Cine 5 Bir zamanlar süper lig maçlarını yayınlardı.Maç öncesi sanırsam açık maç başladıktan en geç 5 dk içinde poşuşu olurdu. (Ben öyle adlandırırdım.)
Neden sessiz ol işareti kullandın? Sırrı ifşa mı ettim?Lig Maçlarında ve birde 🤫🤫🤫
Ve radyo konusuna.@Forumdash bulsak birde bu konuya.
Ahhh ahhhh onun kalemine uygun çok konu açtım. Umarım artık gelir.Ve radyo konusuna.
En geç yeni yıla kadar gelmesini umuyorum...Ahhh ahhhh onun kalemine uygun çok konu açtım. Umarım artık gelir.
benEkli dosyayı görüntüle 95991
Hatırlayanlar El Kaldırsın ?
@bazinga @xdragxx @emreemreu @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @12.Adam @Gerekli24 @Doğan @dreamy @DarkLegenD
@ForumdashEn geç yeni yıla kadar gelmesini umuyorum...
Bende de ayrı bir yeri var 2006 Dünya Kupasına şifre koyan tek kanal.Kanal 1'in bende ayrı bir yeri var o yüzden onu ayrı tutuyorum, kapanmasına en üzüldüğüm kanal olabilir.
Onun dışında Cnbc-e ve e2 kanalları da çok kaliteli yayın yapan kanallardı. Onların da kapandığını kısa süre önce öğrendiğimde yıkıldım. Dr Who olsun Merlin olsun, sayısız film izlemişimdir o kanallarda. Özellikle gece yayınlarını hiç kaçırmazdım.
eskilerden artık ölüyorlar valaEskilerden kim kaldı
Ben de en az @dreamy ve @MEnes kadar uyuşuk bir insanım zaten abi, çok da şaşırtıcı olmamış bu durum o yüzden bence.
Gelmişim ama bir şeyler karalamamışım... Bir ara karalayalım o zaman..
Kendi kendini gömen nadide adamGelmişim ama bir şeyler karalamamışım... Bir ara karalayalım o zaman..
Kendimi arada gömerim ama daha çok överim...
Narsist Of lu seniKendimi arada gömerim ama daha çok överim...