Ekim 2015 Ayının En Favori Üyesi - Final

En Favori Üye Kim Olsun?

• destere

Oy: 14 58.3%
  • Çiğdem-

Oy: 5 20.8%
  • xemrexxx

Oy: 5 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayyyy emrede rakibe oy kullanıcak kadar düşünce varmı hiç cnm :F:F:F
Yok Bully dahi göremiyor.:F Ozan'a sor.
sıfır oyda kalmkaktan iyidir :F

zaten emrenin aldığı oylardan biri @denizz19 e ait büyük ihtimal, bu hafta sıla havasını alır :)) diğeride @vadikızı diyordumda vadikızı çiğdeme oy atmış? bu durumda 4 oyu nasıl aldı ? kesin kendisine oy verdi 4 oyu başka türlü toparlayamaz :))

zaten emrenin aldığı oylardan biri @denizz19 e ait büyük ihtimal, bu hafta sıla havasını alır :)) diğeride @vadikızı diyordumda vadikızı çiğdeme oy atmış? bu durumda 4 oyu nasıl aldı ? kesin kendisine oy verdi 4 oyu başka türlü toparlayamaz :))
denize yüksek puan vericem dedi öyle aldı cnm :A:A:A

sen kendine kullanmadınmı ayoll burda örnek davranış sergileyen tek kişi benim
:F:F:F
ben daha oy kullanmadımki :) hem niye kullanayım ikinizde dörder oyla eşitliği sağlamışsınız eşitliği bozmak istemiyorum :)))

hahaaayy ikinizin oyunu toplasan benim yarım kadar ediyor :))) forumun yüzde ellisi beni destekliyor size yeni bir 1 kasım hezimeti yaşattım artık koalisyonsuz tek başıma yöneteceğim forumu :)))

ben daha oy kullanmadımki :) hem niye kullanayım ikinizde dörder oyla eşitliği sağlamışsınız eşitliği bozmak istemiyorum :)))

hahaaayy ikinizin oyunu toplasan benim yarım kadar ediyor :))) forumun yüzde ellisi beni destekliyor size yeni bir 1 kasım hezimeti yaşattım artık koalisyonsuz tek başıma yöneteceğim forumu :)))
1 gün daha kalsın bende ayın favori yazısı yarın veririm ben sana :F:F:F

ben eylülde seçilmiştim ekim ayını yapmadılar 2 aydır bende kaldı vlla senden 1 ayda alsınlarda gör hahaah :F:F:F

önümüzdeki seçimlerde forumcanların emekli maaşına on kat zam yapmayı düşünüyorum ayrıca asgari ücret 20 bin tl olacak :) şimdiden seçim çalışmalarına başlamam lazım :)

önümüzdeki seçimlerde forumcanların emekli maaşına on kat zam yapmayı düşünüyorum ayrıca asgari ücret 20 bin tl olacak :) şimdiden seçim çalışmalarına başlamam lazım :)
hahahah bana giysi alman yeter vlla yine sana oy kullanırım :F:F:F

hahahah bana giysi alman yeter vlla yine sana oy kullanırım :F:F:F
orası kolay giysiden kolay ne var alırım tabi :) ama giyinmek güzel değildir heleki kızların giyinmesine tamamen karşı biriyim:) bu yüzden alamayacağım maalesef :))

ikinizin arasında çok düşündüm ya senide çok seviyorum çiğdemide
öyle oldu işte

oy verme işlemi sona ermiş ama @Bully konuyu kapatmayı unutmuş sanırım :))

@Çiğdem- i çatlatacak bir hareketle son anda oyumu totoş @xemrexxx ye verdim artık beşebeş ler beraberce sonunculuğun keyfini çıkarsınlar :))

ikinizin arasında çok düşündüm ya senide çok seviyorum çiğdemide
öyle oldu işte
teşekürler düşünmen yeterli ...

oy verme işlemi sona ermiş ama @Bully konuyu kapatmayı unutmuş sanırım :))

@Çiğdem- i çatlatacak bir hareketle son anda oyumu totoş @xemrexxx ye verdim artık beşebeş ler beraberce sonunculuğun keyfini çıkarsınlar :))

teşekürler düşünmen yeterli ...
Anket otomatik kapanıyor. Kimse oy veremez artık.:D
Forumun saati ile gerçek saat farklı olduğu için daha anketin kapanmasına yarım saat var yani. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...