Ekim 2015 Ayının En Favori Üyesi - Final

En Favori Üye Kim Olsun?

• destere

Oy: 14 58.3%
  • Çiğdem-

Oy: 5 20.8%
  • xemrexxx

Oy: 5 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 üyede forumda çok sevdiğim ve yorumlarıyla beni eğlendiren üyeler.

Selim'e vermek isterdim oyumu ama dün yaptığı Müjdat Gezen yorumu ile ve zaten fark ile önde olması sebebiyle oyumu kaybetti :A

Her ne kadar Meryem konusunda zıtlaşsakta, beni çekemesede birçok konuda olan ortak düşüncelerimizin etkisi ve forumun neşe kaynağı @xemrexxx 'e veriyorum oyumu. :F

all beni geçiyorsun işte şampiyon olmak kadar önemli başarı bence buda ahahaa
:A:A:A
ayol önemli olan şampiyon olmak değil kız futbol gibi düşün 8-0 yenileceğine 8-1 yenilmek daha iyidir gerçi sen ronaldo nun kaslarına bakmaktan bu konulara girmemişsindir pis .ss

üçünüde seviyorum be nasıl oy vercem benn

çok düşündüm üçünüde çok seviyorum ama ben @Çiğdem- dedim

Kimseye oy veresim yok. Zaten kazananda belli .. ))))))

@destere o kadar destek almışsın insan bir konuya uğrar. :) Halk yükselttiği gibi indirmesini de bilir. :))

3 ünü de sevmem ama malatyalı olmasından ötürü destere dedim yoksa oy kullanmaya tenezzül dahi etmezdim

kesin @destere kazanır koca totosuyla oyları çeker totoş.ss

@xemrexxx ve @destere nin hakkı diye düşünüyorum, ikisinden biri olmalı. Ben bu oylamada @destere dedim. :)

Üçü de sevdiğim arkadaşlar, kim kazanırsa sevineceğim. Ama gönlüm birlikte bugüne kadar yaklaşık 40-50 yabancı dizi izlediğim Selim'in kazanmasından yana. :)

@destere dedim bir döndü pir döndü. :A

foruma üye olduğum ilk günden itibaren kemikleşmiş bana destek olup seven büyük bir yardımcı destek kitlem var herkese çok teşekkürler bende onları çok seviyorum ayın favori üye olmayı hak etmiştim ama bu ay hak etmediğimi düşündüğüm halde yine bana sadık arkadaşların sevgisiyle finale gelmişim ama oyumu kendime atmadım @destere kullandım
favori seçilsinde biraz daha gaza gelsin :A:A:A

ayol onun içi gaz doluzaten salmaya başlarsa gazları forum kokudan geçilmez:F

Yuh herkes destere demiş. :F

@destere çok iyi bir arkadaşsın zaten iyi ki döndün foruma o yüzden bu ay sen hak ettin. :bhr:

Forumun en iyi dönüşünü yapan @destere 'ye verdim oyumu.:A

@destere için kullandım oyu ama öbür arkdaşlarda hak etmiştir...

kız @Çiğdem- bari @denizz19 ile @vadikızı na söyleyelim bize oy versinler çok ezik kaldık böyle :F

Sıla'ya +6 sözü verirsen neden olmasın :A

@Çiğdem- 2 ay öncesine göre veriyorum oyumu geçen ay yoktum çünkü hak eden destereymiş ama oyumu çiğdem den yana kulllandım :D

@destere çok sevdiğim bir arkadaşım onun mizahi sohbetleri yorumları çok güzel ama zaten farkı uçurum gibi açmış bu seferlik beni affet canısı @xemrexxx diyorum ama hemen kullanmayacağım :A oylar açıklansın sonra :F

2 üyede forumda çok sevdiğim ve yorumlarıyla beni eğlendiren üyeler.

Selim'e vermek isterdim oyumu ama dün yaptığı Müjdat Gezen yorumu ile ve zaten fark ile önde olması sebebiyle oyumu kaybetti :A

Her ne kadar Meryem konusunda zıtlaşsakta, beni çekemesede birçok konuda olan ortak düşüncelerimizin etkisi ve forumun neşe kaynağı @xemrexxx 'e veriyorum oyumu. :F

Üçü de çok sevdiğim üyelerdir, ama @destere'ye verdim oyumu. :)

üçünüde seviyorum be nasıl oy vercem benn

çok düşündüm üçünüde çok seviyorum ama ben @Çiğdem- dedim

Oyumu kullandım kazanan belli ama @Çiğdem- çok geride kalmasın dedim :D

Kimseye oy veresim yok. Zaten kazananda belli .. ))))))

3 ünü de sevmem ama malatyalı olmasından ötürü destere dedim yoksa oy kullanmaya tenezzül dahi etmezdim

çok çok teşekürler arkadaşlar sağolun varolun oy verin vermeyin tüm forum üyelerini seviyorum birinci olmak önemli değil falan filan ayakları yapmayacağım :)) iyiki beni seçtiniz mutluyum darısı her ay benim başıma diyelim :))

konuyu görmedim geç cevap verdiğimin farkındayım ama bazen mesajların tümüne dönme imkanı bulamıyorum zaten dün buralarda yoktum bugünde farkına varmamışım yeni farkettim bayağıda arayı açmışım ama yeterli olmayabilir erken sevinmiş olmayalım diyeceğim ama @takas bile bana oy verdiğine göre sanırım şampiyonluğum garanti :)

benimle finalde yarışan arkadaşların seçilme şansı yokmuş zaten benim seçileceğim garanti hem onlarda kim oluyor kırk defa bu diğer iki arkadaşla yarışsam kırk kere ben kazanırım :))))

rezil olmuşsunuz @Çiğdem- @xemrexxx cücük kadar oy almışsınız :)))) daha beter olun :):Z

tekrar herkese teşekür ediyorum resmi sonuçlar açıklanmasada ben birincilik şampanyasını patlattım bile:))

@destere o kadar destek almışsın insan bir konuya uğrar. :) Halk yükselttiği gibi indirmesini de bilir. :))
biliyorum halk yerin dibine batırmasınıda bilir ama işte konuyu farkedememenin getirdiği bir gecikme oldu eminim affedeceklerdir:))

çok çok teşekürler arkadaşlar sağolun varolun oy verin vermeyin tüm forum üyelerini seviyorum birinci olmak önemli değil falan filan ayakları yapmayacağım :)) iyiki beni seçtiniz mutluyum darısı her ay benim başıma diyelim :))

konuyu görmedim geç cevap verdiğimin farkındayım ama bazen mesajların tümüne dönme imkanı bulamıyorum zaten dün buralarda yoktum bugünde farkına varmamışım yeni farkettim bayağıda arayı açmışım ama yeterli olmayabilir erken sevinmiş olmayalım diyeceğim ama @takas bile bana oy verdiğine göre sanırım şampiyonluğum garanti :)

benimle finalde yarışan arkadaşların seçilme şansı yokmuş zaten benim seçileceğim garanti hem onlarda kim oluyor kırk defa bu diğer iki arkadaşla yarışsam kırk kere ben kazanırım :))))

rezil olmuşsunuz @Çiğdem- @xemrexxx cücük kadar oy almışsınız :)))) daha beter olun :):Z

tekrar herkese teşekür ediyorum resmi sonuçlar açıklanmasada ben birincilik şampanyasını patlattım bile:))

biliyorum halk yerin dibine batırmasınıda bilir ama işte konuyu farkedememenin getirdiği bir gecikme oldu eminim affedeceklerdir:))
rahat ol bizim oy verdiğimiz hep 1.olur :D

rahat ol bizim oy verdiğimiz hep 1.olur :D
aynen aynen 1 kasımda veli ağbaba şimdi ben :)şampiyonluğumuzu kutluyoruz :) veli ağbabayı nasıl tereyağından kıl çeker gibi kurtardık :))

bu arada @Çiğdem- kaybettiğini anlamış konuya girmeye bile cesaret edemiyor :))

aynen aynen 1 kasımda veli ağbaba şimdi ben :)şampiyonluğumuzu kutluyoruz :) veli ağbabayı nasıl tereyağından kıl çeker gibi kurtardık :))

bu arada @Çiğdem- kaybettiğini anlamış konuya girmeye bile cesaret edemiyor :))
ayoll ben kendi oyumu bile sana kullandım utan beee ama @xemrexxx ne yaptı milletten oy topluyordu survivorda yüksek puan veririm diyordu hatta :F:F:F

ayoll ben kendi oyumu bile sana kullandım utan beee ama @xemrexxx ne yaptı milletten oy topluyordu survivorda yüksek puan veririm diyordu hatta :F:F:F
toplamışta @xemrexxx sanki bişeyemi yaramış? topu topu 4 oycuk almış :))) elaleme rezil olmuş :) keşke hiç oy istemeseydi kimseden? allah bilir o dört oyun biride kendisine aittir o zaman tam bir komedi olur:)) @sokak sanati ordan kimin kime oy verdiği gözüküyormu emre oyunu kendisinemi atmış herkesin içinde açıklama şimdi rezil olur millete özelden yazarsın :))))

toplamışta @xemrexxx sanki bişeyemi yaramış? topu topu 4 oycuk almış :))) elaleme rezil olmuş :) keşke hiç oy istemeseydi kimseden? allah bilir o dört oyun biride kendisine aittir o zaman tam bir komedi olur:)) @sokak sanati ordan kimin kime oy verdiği gözüküyormu emre oyunu kendisinemi atmış herkesin içinde açıklama şimdi rezil olur millete özelden yazarsın :))))
sıfır oyda kalmkaktan iyidir :F

Yok Bully dahi göremiyor.:F Ozan'a sor.

ayyyy emrede rakibe oy kullanıcak kadar düşünce varmı hiç cnm :F:F:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...