evet yarismam bitmeden 15.000 olurum ki gayette kolay olacakÇok teşekkür ediyorum abla hediyemde mükemmelSenide 15 bin yaparız 2 haftaya
ben bazen mesaj sayim cok olmasin diye ara veriyom foruma
evet yarismam bitmeden 15.000 olurum ki gayette kolay olacakÇok teşekkür ediyorum abla hediyemde mükemmelSenide 15 bin yaparız 2 haftaya
Kesin olucaksın zatende senin hiç bu kadar çene yapacağını hiç düşünmezdim tek Survivor için gelirdin foruma geçen seneevet yarismam bitmeden 15.000 olurum ki gayette kolay olacak
ben bazen mesaj sayim cok olmasin diye ara veriyom foruma15 bin olayim yine frene basarimzaten yarismam öncesi 300 e inmistim ne güzel
ben bile tahmin edemezdimKesin olucaksın zatende senin hiç bu kadar çene yapacağını hiç düşünmezdim tek Survivor için gelirdin foruma geçen seneOlsa da ne fark etçek yine sen yine sen
Gerçekten şaşırtıcı ama gerçek halini görmek güzelben bile tahmin edemezdimhey gidi günler hey, nerde tam 13 ayda ancak 1000 ler klubüne giren kız nerde şimdi haftada 1000 mesaj yazan kız
eski zamanlarda kimseyle samimiyetim yoktu. bi açıldım pir açıldımama zamanla eski halime dönmeyi planlıyorum
yok ara vermeyecem yani eski hal derken biraz kabuğuma çekilecem ama en büyük ara bu yaz olacak mecburiGerçekten şaşırtıcı ama gerçek halini görmek güzelNiye ara vericeksinki senle ne güzel eğleniyoruz sende eğleniyorsun bizdeda hayatınada yorumlarınıda eksik etme artık Survivorda
Tam okul bitiminde ramazan başlıyodu ve ramazanda çok eğleniyoduk daha fazla aktif oluyordum maalesef bu sene erken başlıyo mayısta o açıdan kötü oldu yoksa yaz ayında az gidiyorum bendeyok ara vermeyecem yani eski hal derken biraz kabuğuma çekilecem ama en büyük ara bu yaz olacak mecburiTürkiyeye geleceğim ve haliyle fakir oluruz internet konusunda
Türkiye hayatTam okul bitiminde ramazan başlıyodu ve ramazanda çok eğleniyoduk daha fazla aktif oluyordum maalesef bu sene erken başlıyo mayısta o açıdan kötü oldu yoksa yaz ayında az gidiyorum bendeTürkiyeyi özlemişsindir tabi bu topraklar ve güzellikleri çok farklı
Musluk sularından bende iğrenirimTürkiye hayathavası başka suyu başka diyecemde köydeki su güzelŞehirdeki musluk sularını hiç içmem
simiti özledim mesela2 ay çabucak bitsede gelsem
ayranı acayip tüketen biriyimMusluk sularından bende iğrenirimSimit vazgeçilmez çoğu zaman sabah atıştırmalığım olmuşturAyranda vazgeçilmez sizin orda varmı bilmiyorum
Çay ve Ayran Türk insanın vazgeçilmez içecekleri ikisininde bol bol tüketirim özellikle çay sabah akşam 5, 6 bardakayranı acayip tüketen biriyimdaha az evvel acıktığımı hisettimde ayran yapıp ictim yemekle uğraşmayayım.
buraya simit getirmeye başladilarda ama tadi Türkiye deki gibi değil
bende son senelerde çaykolik oldumÇay ve Ayran Türk insanın vazgeçilmez içecekleri ikisininde bol bol tüketirim özellikle çay sabah akşam 5, 6 bardak
Bende ne ararsan var asitli içecek meyve suyu kahve vsbende son senelerde çaykolik oldumbu aralar türk kahveside içmeye başladım
diğer asitli içeceklere ağzımı sürmüyorum. gazoz bile içmem
çay ayran ve portakal suyu
aman zehirli içecek olan alkolden uzak durBende ne ararsan var asitli içecek meyve suyu kahve vsÇay gerçekten bağımlılık yapıyo insanda annemden bana geçtiPortakal suyu hem faydalı ve hem de iyidir asitli içmemek daha iyi zararlı
Ne zamandır alkolden uzağım bu ara içmiyorum inş da içmemaman zehirli içecek olan alkolden uzak dur
harika attın dedim tamam aha içmeyen birine denk geldim ama demek içmişliğin varNe zamandır alkolden uzağım bu ara içmiyorum inş da içmem
Bende kötü yola düştüm abla sigara falan.harika attın dedim tamam aha içmeyen birine denk geldim ama demek içmişliğin var
olmamış bakBende kötü yola düştüm abla sigara falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?