'EDHO' Bitti mi? Oktay Kaynarca'dan Açıklama!

Dizinin başka kanallara transferi söz konusu olamaz bence çünkü dizinin hakları atv'dedir bence. Oyuncular en fazla bir sezon daha sözleşme imzalamiştir. Ayrıca saçma gelen bir olay var. Oyuncular zam yapılacakmiş da atv yapmamiş. Eee sözleşmeler zaten önceden yapılmilmiş ki atv'nin elinde güç. yapımcıya ne zamdan da ortaliği kariştiriyorlar? Sözleşmeyi imzalamadan önce isteselermiş zammı.

Neyse hala nasıl ve neden izlendiğini özellikle kadın fanların cokluguyla beni şaşirtan ve bi o kadar erken bitmesini istediğim diziydi
İyi olmuş yoksa devam edecekti

o çok zor oyuncu sözleşmeleri atv'nin elinde çünkü atv izin vermezsse oyuncular dizi kanal değiştirse bile o dizide oynayamazlar
Dizi yeni isimle yayınlanır kolay yani
Aynı kadroyla aynı senaryoyla yeni dizi başlar
------

La aynı kadro aynı senaryo yeni diziye başlar adı da Hükümdar falan olur

Dizideki esas sorun oyuncu sözleşmelerinin iç yapımlarda olması. Sezona kısa bir süre kala iç yapımlar diziyi devretti ama sözleşmeler sezon arasında imzalandığı için çözüm bulamıyorlar.

Ya atv mevcut sözleşmeleri BVB Yapım'a devredip dizinin farklı bir kanala transferine izin verecek, ya aralarında anlaşıp devam edecekler ya da yayından kaldırılacak. Görünen o ki ne kanal, ne de yapımcı geri adım atmıyor. Ben gelecek hafta orta yol bulacaklarını düşünüyorum çünkü EDHO kanalın en çok izlenen dizisi. Biterse cidden çok saçma olur.

Reactions: Felon and Gerekli24
Denet ablam bu krizde de halkı bilgilendirdi, twittero çok iyi kullanıyor yazdan beri
@Forumdash @The_Erinch @Dosi @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy
------

Sevinç kıranlı ve ceren benderlioğlu o. Kay arcayı takipten çıkmış suçu üstüne atacaklar galiba

Reactions: xemrexxx
Böyle bir diziye böyle bir bitis hic yakismadi. Hic izlemedim ama bir dizi bu kadar uzun süre ekranda kalabiliyorsa, böyle bir gidisi asla hak etmez. Bunu basaran herkese tebriklerimi (!!!!!) iletiyorum.

Ben izlemiyordum ama bir final bölümü olması gerekti kaç yıllık dizi böyle kolay harcanamaz ya sinemasını çekip final yapsalar bari