'EDHO' Bitti mi? Oktay Kaynarca'dan Açıklama!

Rezillik. Büyük rezillik. Belki de oyuncular seyirci baskısı için böyle bir şey yapmış olabilir.

Bu arada İlker Aksum çıtayı çok yükseltti. :D

Bu şekilde yayından kaldırılacağını düşünmüyorum. Anlaşma sağlanamazsa veya transfer olmazsa başka bir kanalda aynı hikaye ve kadro, farklı bir isimle yeni dizi veya devam serisi gibi devam edebilir aslında. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Atv izlemem izlettirmem daha bu kacinci
Kursun Bilal ede aynisini yaptı zamaninda pat diye bitirdi showtv karakol dizisini pat diye bitirdi seyirci kimin umrunda ki

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Türk TV tarihinin belki de en ilginç olaylarından biri. 6 sezon, 199 bölüm yayınlanan bir işin pat diye yeni sezona başlayacağı gün bitirilmesi gerçekten hem ekibe, hem izleyiciye büyük bir ayıp ve saygısızlık. Kadroya bir sürü usta isim dahil edilmişti üstelik. 6 yıl seni sırtlayan dizinin yapımının ve ekibinin şartlarını kabul etmeyip bitirmek herhalde hiçbir yerde görülmemiştir. ATV büyük bir skandala imza attı.

ATV kendi topuğuna kendi sıkar. Ama olayın bir de şu boyutu var, dizi iyi reklam yapmış oldu şu olayla birlikte. Yeniden başlarsa alacağı oranlardan daha fazlasını alacaktır diye düşünüyorum. :)

Resmen ortalık boşlukçu Manyaklar Apartmanı'na kaldı şaka gibi.ss @kerem @offensive @The_Erinch

Bu arada bu gelişmeden sonra Destan'ın cuma değil salı yayınlanacağını düşünüyorum ama EDHO reytinglerine ulaşması zor.
İlk mesajında diziye değil de MA için üzüldüğünü anlamıştım zaten buradan da niyetini belli etmiş oldun. :A Yoksa dizinin bitmesi senin umrunda bile değildir eminim. :A

İlk mesajında diziye değil de MA için üzüldüğünü anlamıştım zaten buradan da niyetini belli etmiş oldun. :A Yoksa dizinin bitmesi senin umrunda bile değildir eminim. :A
Yoo bu sefer gerçekten umrumda çünkü çok büyük haksızlık oldu. :A Ben sadece bu olayın neden olduğu başka bir şeye daha üzüldüm o kadar. :A

Türk TV tarihinin en garip olaylarından birisi gerçekten, tam adaşım @MEnes dizilerinin başına gelebilecek cinsten bir absürtlük. :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Şaka bir yana anladığım kadarıyla oyuncuların ve yapım ekibinin şartlarını kabul etmeyen Atv, başka bir kanala transfer olabilmelerinin de önüne set çekmiş. Bu başta dizinin izleyicileri olmak üzere oyunculara, set ekibine büyük saygısızlık. Kaldı ki kanalı yıllardır sırtlayan, en garanti reytingi getiren dizisi EDHO kanalın. Yani muhtemelen yapım ekibinin şartlarını kabul etse -ki başta etmiş, bari başta etmeseydi de ona göre bir formül düşünülseydi- zarar etme ihtimalleri yok. Dizinin yönetmeni Onur Tan’ın açıklamasından anladığım kadarıyla bir şekilde diziyi devam ettirmenin yollarını arıyorlar, bakalım işin ucu nereye varacak…

Final yaptığı maalesef kesinleşti :(

Cidden hiç beklenmeyen şeyleri yaşadığımız bir sezon; sen gel bomba transferler yap, 2. dalyanı yapacakken birkaç saat önce her şey bir anda bozuluversin ve aniden yayından kalk. Hiç sevmezdim ama bunca hazırlığa, transfere büyük yazık oldu bir de 199'da kaldı. :A Umarım son bölümü yayınlayabilirler herhangi bir mecrada.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
PR çalışması diye düşünmek istemiyorum. Henüz durum belirsizken yapımcıdan önce Oktay Kaynarca'nın böyle talihsiz bir açıklama yapmasını belki de kendisinin tamamen projeden çekildiğini duyurmak istediğine bağlıyorum ama bu açıklamayı yapmadan önce nolursa olsun 6 sezon boyunca onu izleyen seyircisinin en azından bir final bölümünü hakettiklerini düşünmüştür umarım.

Ben dizinin bitmeyeceğine er ya da geç devam edeceğini düşünüyorum. Şu anda yapımcı bir kördüğümün içinde ve bir çözüm arayışında olduğu için açıklama yapmıyor zaten.

Bittiyse çok yazık oldu. Bunca sezon, bunca emek... ATV'ye yakışmadı.

Meryem burayı bile kuruttu. :A Aradan seneler geçti ama uğursuzluğu yeni sirayet etti anlaşılan. :A
indir (3).jpeg

• Güldürdün
Reactions: cookies