Rezillik. Büyük rezillik. Belki de oyuncular seyirci baskısı için böyle bir şey yapmış olabilir.
Bu arada İlker Aksum çıtayı çok yükseltti.
Bu arada İlker Aksum çıtayı çok yükseltti.
İlk mesajında diziye değil de MA için üzüldüğünü anlamıştım zaten buradan da niyetini belli etmiş oldun. Yoksa dizinin bitmesi senin umrunda bile değildir eminim.Resmen ortalık boşlukçu Manyaklar Apartmanı'na kaldı şaka gibi.ss @kerem @offensive @The_Erinch
Bu arada bu gelişmeden sonra Destan'ın cuma değil salı yayınlanacağını düşünüyorum ama EDHO reytinglerine ulaşması zor.
Yoo bu sefer gerçekten umrumda çünkü çok büyük haksızlık oldu. Ben sadece bu olayın neden olduğu başka bir şeye daha üzüldüm o kadar.İlk mesajında diziye değil de MA için üzüldüğünü anlamıştım zaten buradan da niyetini belli etmiş oldun. Yoksa dizinin bitmesi senin umrunda bile değildir eminim.
Senün İlyas, Hızır ali, Alpaslan ile şansın da bitti zaten yoktuBittiyse çok yazık oldu. Bunca sezon, bunca emek... ATV'ye yakışmadı.
Meryem burayı bile kuruttu. Aradan seneler geçti ama uğursuzluğu yeni sirayet etti anlaşılan.Senün İlyas, Hızır ali, Alpaslan ile şansın da bitti zaten yoktu
Meryem burayı bile kuruttu. Aradan seneler geçti ama uğursuzluğu yeni sirayet etti anlaşılan.
o çok zor oyuncu sözleşmeleri atv'nin elinde çünkü atv izin vermezsse oyuncular dizi kanal değiştirse bile o dizide oynayamazlarbaşka kanal söylentileri bulunuyor
bakalım nasıl olacak anlaşma halinde bu mümkün inşallah dizi bitirilmezo çok zor oyuncu sözleşmeleri atv'nin elinde çünkü atv izin vermezsse oyuncular dizi kanal değiştirse bile o dizide oynayamazlar