Jülide Ateş 40' tan ailesine vakit ayırmak istediği için ayrılmamış mıydı? 😱 Zaten ana haber bültenini kendi isteği ile bırakmıştı farklı işler yapmak istiyorum diye.Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden.
Bence de
Jülide Ateş 40' tan ailesine vakit ayırmak istediği için ayrılmamış mıydı? 😱 Zaten ana haber bültenini kendi isteği ile bırakmıştı farklı işler yapmak istiyorum diye.Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden.
Bence de
Geri döneceğini zannetmiyorum ben. Kadın sunuculardan devam ederse Nevşin Mengü olmalı o isim.Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden.
Bence de
Hani yurt dışına gidiyordu o. 2 gün çocuğunu bırakmaya gidecek herhalde.Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden.
Bence de
Unut onu öyle bir şey yok.Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden.
Bence de
Hani yurt dışına gidiyordu o. 2 gün çocuğunu bırakmaya gidecek herhalde.
Unut onu öyle bir şey yok.
Geri döneceğini zannetmiyorum ben. Kadın sunuculardan devam ederse Nevşin Mengü olmalı o isim.
Du wirst sehen wenn du kommst.Jülide Ateş 40' tan ailesine vakit ayırmak istediği için ayrılmamış mıydı? 😱 Zaten ana haber bültenini kendi isteği ile bırakmıştı farklı işler yapmak istiyorum diye.
Buna Almanca karşılık vermek isterdim ama en son anca sayı sayabiliyordum. Hiç sevmiyorum bu kadını ama kaynağın sağlam herhalde. Neyse izlemiyordum zaten neden bağlıyor ki beni.Du wirst sehen wenn du kommst.
Ben de çevirici kullanarak yazdım zaten. Giden gitmiştir üzülecek değiliz..Buna Almanca karşılık vermek isterdim ama en son anca sayı sayabiliyordum. Hiç sevmiyorum bu kadını ama kaynağın sağlam herhalde. Neyse izlemiyordum zaten neden bağlıyor ki beni.
Didem bir ara iyi gidiyordu, ama şimdi ne halde bilmiyorum. Ece Üner iyi olaylar bulursa izlenir.
Müge Anlı artık konularıyla olsun, sunumuyla olsun, izleyicileri ile olsun sağlam bir yere sahip kolay kolay hiç bir program yıkamaz ve geçemez 😉Didem duramadı Ece hiç duramaz bence
Müge Anlı artık konularıyla olsun, sunumuyla olsun, izleyicileri ile olsun sağlam bir yere sahip kolay kolay hiç bir program yıkamaz ve geçemez 😉
+1Show'da kariyerinin zirvesini görmüşken, tutmayacak bir program için böyle bir karar alması saçma olmuş.
Kanal D Ana Haberi Ece Üner'in eşi sunuyor. Eşini işinden etmek istemezdi herhaldeEce Üner çok yakışır programa, ona lafım yok ama Ece Üner akşam haberlerine yakışıyordu ve alışmıştık. Kanal D’de haberleri sunabilirdi oysaki. Neyse hayırlısı olsun, aslında saat 13.00 gibi yayınlansa ilgi görebilir. Sabah saatleri sıkıntı olur maalesef...
Biliyordum da ne biliyim ayarlanırdı bir şekildeKanal D Ana Haberi Ece Üner'in eşi sunuyor. Eşini işinden etmek istemezdi herhalde