Ece Üner Show TV'den Ayrıldı, Kanal D'de Yeni Programa Başlıyor!

Jülide Ateş geri dönecekmiş üzülmedim o yüzden. :A

Bence de :D
Jülide Ateş 40' tan ailesine vakit ayırmak istediği için ayrılmamış mıydı? 😱 Zaten ana haber bültenini kendi isteği ile bırakmıştı farklı işler yapmak istiyorum diye.

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Show ve haber bültenleri adına büyük kayıp olur. Umarım iddialar doğru değildir. Reality ile Ece Üner akla pek mantıklı gelmiyor maalesef.

Reality programı yapacağı doğruysa tam ona yakışan kararı vermiş olur. Sever kendisi şov işlerini.

Hani yurt dışına gidiyordu o. :A 2 gün çocuğunu bırakmaya gidecek herhalde. :A
Unut onu öyle bir şey yok. :A
Geri döneceğini zannetmiyorum ben. Kadın sunuculardan devam ederse Nevşin Mengü olmalı o isim.
Jülide Ateş 40' tan ailesine vakit ayırmak istediği için ayrılmamış mıydı? 😱 Zaten ana haber bültenini kendi isteği ile bırakmıştı farklı işler yapmak istiyorum diye.
Du wirst sehen wenn du kommst. :X

Uçankuş'un haberine göre Uygar Ataş ( Bloom Medya'nın sahibi) yapımcılığında bir reality programı sunacakmış Kanal D'de.
Bloom Medya zaten Star TV için Gerçeğin Peşinde' yi hazırlıyor. Ne gerek var aynı tarz programlar ile ekranı işgal etmeye. Keşke biraz özgün içerikler üretmek akıllarına gelse...

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Konu, Uçankuş'un özel haberine göre güncellendi. Yeni bilgi geldiğinde ekleme yada çıkarma yapılır.

Ece Üner çok yakışır programa, ona lafım yok ama Ece Üner akşam haberlerine yakışıyordu ve alışmıştık. Kanal D’de haberleri sunabilirdi oysaki. Neyse hayırlısı olsun, aslında saat 13.00 gibi yayınlansa ilgi görebilir. Sabah saatleri sıkıntı olur maalesef...

Ece Üner çok yakışır programa, ona lafım yok ama Ece Üner akşam haberlerine yakışıyordu ve alışmıştık. Kanal D’de haberleri sunabilirdi oysaki. Neyse hayırlısı olsun, aslında saat 13.00 gibi yayınlansa ilgi görebilir. Sabah saatleri sıkıntı olur maalesef...
Kanal D Ana Haberi Ece Üner'in eşi sunuyor. Eşini işinden etmek istemezdi herhalde :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt