Derin konular işlenmeye başlandı meryemin ajan rolune şuan zemin hazırlanıyor bence dizidekız baksana @Çiğdem- in oğlan meryoş diziye gelsin diye nasıl da övüyor filmini ama yemezler@cookies @eskici @batuhankaralar @Forumdash @Harunnn60 @eskici
Derin konular işlenmeye başlandı meryemin ajan rolune şuan zemin hazırlanıyor bence dizidekız baksana @Çiğdem- in oğlan meryoş diziye gelsin diye nasıl da övüyor filmini ama yemezler@cookies @eskici @batuhankaralar @Forumdash @Harunnn60 @eskici
oktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll
oktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll![]()
sus kız bunlar gerçekleroktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll![]()
Yakında arkadaslaroktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll![]()
Ortalığı duman edince Necocular ve Anne fanboyları karalama kampanyalarına başlamış
engin bey yapmaz oktayı zaten tüm millet biliyor en duyarlı ünlülerin en başında gelir yani yanlış insanlara çamur atmışlar @EFE UYSAL ruh sağlığı yerinde olan birisi buna güler geçer ancak .AEngin altan bu tür konularda hassastır ya
@xemrexxx gibilere armağan olsunnOrtalığı duman edince Necocular ve Anne fanboyları karalama kampanyalarına başlamışGıybet çekemiyorlar bizi
engin bey yapmaz oktayı zaten tüm millet biliyor en duyarlı ünlülerin en başında gelir yani yanlış insanlara çamur atmışlar @EFE UYSAL ruh sağlığı yerinde olan birisi buna güler geçer ancak .A![]()
![]()
meryoşum hem ünalı hem @Çiğdem- in ilyasını parmağında oynatırsa olabilir
TARIK ÜNLÜOĞLUNUN SEVGİLİSİ OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AYOLLmeryoşum hem ünalı hem @Çiğdem- in ilyasını parmağında oynatırsa olabilirhızıra yeni sevgili yaparlarsa dizinin antisi olurum çok klişe bir rol oldu hızırın sevgilisi olmak
![]()
Birde hukumete yakin gazete olmakla birlikte hükümete yakin kanallarin dizilerini elestiriyor ironi..Ayrıca bu tuvalet kağıdı görünümlü gazete fake hesaplar üzerinden karalama kampanyaları yapacağına durumu 15 Temmuz'dan beri şüpheli olan Pana Film'in üzerine gitse iyi olur. Bak Beşiktaş'ta patlama oldu adamlar 2-3 gün sonra kınama mesajı yayınladılar.
Oktay Kaynarca ve Raci Şaşmaz sapına kadar milliyetçi insanlardır elma ile armutu karıştırmasınlar fena olur.
Yakışmazlar mı Hızır Reislemeryoşum hem ünalı hem @Çiğdem- in ilyasını parmağında oynatırsa olabilirhızıra yeni sevgili yaparlarsa dizinin antisi olurum çok klişe bir rol oldu hızırın sevgilisi olmak
![]()
ay işte ben ilyasla da kırıştırsın istiyorum sen de çatlarsın böylece belki üzüntüden diziye bırakarsınTARIK ÜNLÜOĞLUNUN SEVGİLİSİ OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AYOLL![]()
![]()
![]()