Derin konular işlenmeye başlandı meryemin ajan rolune şuan zemin hazırlanıyor bence dizidekız baksana @Çiğdem- in oğlan meryoş diziye gelsin diye nasıl da övüyor filmini ama yemezler @cookies @eskici @batuhankaralar @Forumdash @Harunnn60 @eskici
Derin konular işlenmeye başlandı meryemin ajan rolune şuan zemin hazırlanıyor bence dizidekız baksana @Çiğdem- in oğlan meryoş diziye gelsin diye nasıl da övüyor filmini ama yemezler @cookies @eskici @batuhankaralar @Forumdash @Harunnn60 @eskici
oktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll
oktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll
sus kız bunlar gerçekler @sürgünüm kulumuz gibiler dizimiz hakkında figuranlara para vermiyor haberleri çıkartırken bizim de elimiz armut toplamadıoktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll
Yakında arkadaslar Ozan Akbabada ekibe katılmışoktay beyinde engin beyinde nasıl beyefendi insanlar olduğunu bliyorum ben ayoll
Ortalığı duman edince Necocular ve Anne fanboyları karalama kampanyalarına başlamış Gıybet çekemiyorlar bizi
engin bey yapmaz oktayı zaten tüm millet biliyor en duyarlı ünlülerin en başında gelir yani yanlış insanlara çamur atmışlar @EFE UYSAL ruh sağlığı yerinde olan birisi buna güler geçer ancak .AEngin altan bu tür konularda hassastır ya
@xemrexxx gibilere armağan olsunn Ama Meryem gelince diziye bağlanırOrtalığı duman edince Necocular ve Anne fanboyları karalama kampanyalarına başlamış Gıybet çekemiyorlar bizi
engin bey yapmaz oktayı zaten tüm millet biliyor en duyarlı ünlülerin en başında gelir yani yanlış insanlara çamur atmışlar @EFE UYSAL ruh sağlığı yerinde olan birisi buna güler geçer ancak .A
TARIK ÜNLÜOĞLUNUN SEVGİLİSİ OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AYOLLmeryoşum hem ünalı hem @Çiğdem- in ilyasını parmağında oynatırsa olabilir hızıra yeni sevgili yaparlarsa dizinin antisi olurum çok klişe bir rol oldu hızırın sevgilisi olmak
Birde hukumete yakin gazete olmakla birlikte hükümete yakin kanallarin dizilerini elestiriyor ironi..Ayrıca bu tuvalet kağıdı görünümlü gazete fake hesaplar üzerinden karalama kampanyaları yapacağına durumu 15 Temmuz'dan beri şüpheli olan Pana Film'in üzerine gitse iyi olur. Bak Beşiktaş'ta patlama oldu adamlar 2-3 gün sonra kınama mesajı yayınladılar.
Oktay Kaynarca ve Raci Şaşmaz sapına kadar milliyetçi insanlardır elma ile armutu karıştırmasınlar fena olur.
Yakışmazlar mı Hızır Reislemeryoşum hem ünalı hem @Çiğdem- in ilyasını parmağında oynatırsa olabilir hızıra yeni sevgili yaparlarsa dizinin antisi olurum çok klişe bir rol oldu hızırın sevgilisi olmak
ay işte ben ilyasla da kırıştırsın istiyorum sen de çatlarsın böylece belki üzüntüden diziye bırakarsınTARIK ÜNLÜOĞLUNUN SEVGİLİSİ OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AYOLL