Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çakırın planı hepsi ama Mahmutun iyi olma ihtimali kotu olma ihtimalinden dusukİlyas ölmemiş olabilir ama Mahmut'un Çakır'ın safında olduğunu nerden çıkardın?
Çakırın planı hepsi ama Mahmutun iyi olma ihtimali kotu olma ihtimalinden dusukİlyas ölmemiş olabilir ama Mahmut'un Çakır'ın safında olduğunu nerden çıkardın?
Bro o kadar kesin konuşma, başka senaristlere benzemez.Bişey olmaz İlyas^a ben garanti veriyorum sana. )))))))))
Çakır başka bu başka biraz abartıyosunuz bu karakteri bence iyi hoş oynuyor ona bişey demedik.Bro o kadar kesin konuşma, başka senaristlere benzemez.
Bahadır Özdener: "Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterini öldürdüğümüzde, dizinin şöhreti ikiye katlandı."
Sonunda istediğim fragmana kavuştum, dizi benim için bundan sonra başlıyor.Şimdilik idare edin
aynen öyle süleyman çakır nere ilyas denen karakter nereÇakır başka bu başka biraz abartıyosunuz bu karakteri bence iyi hoş oynuyor ona bişey demedik.
Yok aga Çakır ayarında görmüyoruz tabi ama dizide gayet ön plana çıktı. Hesap kitap yapmıyor çıkışları yerinde bence onun için de ölümü tez olabilir.Çakır başka bu başka biraz abartıyosunuz bu karakteri bence iyi hoş oynuyor ona bişey demedik.
ne reyting meraklısı çıktınız be arkadaş bu sahnelerin 100 de biri vadide olsa etmeyeceğiniz hakaret yapmayacağınız eleştiri olmaz dizinin %70 i karı kız sahnelerinden oluşuyor gelmiş reyting diyosunuzbu bölümler vadicilere sıkıcı gelebebilir ama dram yönü çok kuvvetli bir bölümdü tamamen reyting odaklı bir bölüm oldu ben totel 9 ab 10 abc 11 bekliyorum 🙂🙂🙂
haftaya çatışma sahneleri bol görünüyor ayy tam bekeldiğimiz gbi
Biraz tutuk bir daha ki bölümlerde daha da açılacaktır diye umuyorumBence ölmedi abi ters köşe yapıcaklar gibime geliyor. Sen bu İlyas'a çok bağlamşsın @sürgünüm le birlikte. Bu arada Abdülhey^'i nası buldun.
Ben geçen haftadan demiştim İlyas bunu yanına koymaz diye. Haklıda benim sevdiğim kadın başkısıyla konuşmaya gitse ben de bozulurum ama kızı sokağa atması yakışmadı tabii. Sen Kuzey Güney'den Sümer Tezkan'ı sevmiyorsun galiba. Tamam ben de sevmiyordum o dizide ama burada gerçekten iyi.@sürgünüm senin Esra'yı nası boğzaladı bu İlyas boşver ölsün.O sahnede sinirlenmedinmi güzelim kıza ne yaptı.
Yok ya sevip sevmemekle alakalı değil sadece ölürse felan dizi biter şöyle olur diyolar ya ona kızdım bence ölmiyecekte zaten bu kadar erken öldürmezler ter köşe bariz yanılmazsak.Ben geçen haftadan demiştim İlyas bunu yanına koymaz diye. Haklıda benim sevdiğim kadın başkısıyla konuşmaya gitse ben de bozulurum ama kızı sokağa atması yakışmadı tabii. Sen Kuzey Güney'den Sümer Tezkan'ı sevmiyorsun galiba. Tamam ben de sevmiyordum o dizide ama burada gerçekten iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?