ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Bişey olmaz İlyas^a ben garanti veriyorum sana. )))))))))
Bro o kadar kesin konuşma, başka senaristlere benzemez.

Bahadır Özdener: "Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterini öldürdüğümüzde, dizinin şöhreti ikiye katlandı."

ya yemişim ilyasını ilyas kim abdüle bişey olmasın gerisi önemli değil

adam resmen şov yapıyor ah be abdülhey senin ne işin var burda abinin sana ihtiyacı var vadimizin sana ihtiyacı var
kendi sesi on numara adam müthiş oyuncu dediğimde sesiyle alakalı konuşanlar şimdi dediğimi gelmiştir
kenan çoban ın oyunculuğuyla ilgili fikir sahibi olmak isteyen açacak vadide işkence yapılan bölüm ve ertesi bölümleri bi izleyecek resmen yaşıyordu adam rolünü gerçekten tebrik etmek lazım

diziye gelince o kadar karı kız var ki sıkıyor adamı zaten şu metres olayı gün geçtikçe daha rezil bi hal alıyor midem kaldırmıyor artık sırf abdül hatrına izliyorum

Vuruldum Düştüm Yere
Gidemedum Uzağa
Ne Edelum Sevduğum
Düşürdüler Tuzağa.

Bro o kadar kesin konuşma, başka senaristlere benzemez.

Bahadır Özdener: "Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakterini öldürdüğümüzde, dizinin şöhreti ikiye katlandı."
Çakır başka bu başka biraz abartıyosunuz bu karakteri bence iyi hoş oynuyor ona bişey demedik.

adamın elinde dürbünlü var, ben sniperım moduna giriyorsun da karnından niye vuruyorsun adamı. Akşam akşam güldüm ya
))

@sürgünüm senin Esra'yı nası boğzaladı bu İlyas boşver ölsün.
O sahnede sinirlenmedinmi güzelim kıza ne yaptı.

@ABAY_06

Kuzey Güney'deki Sümer in vurulmasına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte... Yazık ettiler İlyasa

bu bölümler vadicilere sıkıcı gelebebilir ama dram yönü çok kuvvetli bir bölümdü tamamen reyting odaklı bir bölüm oldu ben totel 9 ab 10 abc 11 bekliyorum 🙂🙂🙂

haftaya çatışma sahneleri bol görünüyor ayy tam bekeldiğimiz gbi

Çakır başka bu başka biraz abartıyosunuz bu karakteri bence iyi hoş oynuyor ona bişey demedik.
aynen öyle süleyman çakır nere ilyas denen karakter nere
ölse hiçbişey olmaz dizi aynı şekliyle devam eder

Yok aga Çakır ayarında görmüyoruz tabi ama dizide gayet ön plana çıktı. Hesap kitap yapmıyor çıkışları yerinde bence onun için de ölümü tez olabilir.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum; İlyas ölmez

ne reyting meraklısı çıktınız be arkadaş bu sahnelerin 100 de biri vadide olsa etmeyeceğiniz hakaret yapmayacağınız eleştiri olmaz dizinin %70 i karı kız sahnelerinden oluşuyor gelmiş reyting diyosunuz
alın reyting sizin olsun
şunu belirtim bu sahneler kısa vadede işe yarayabilir yüksek oranlar getirebilir ama dizinin ilerisi için sıkıntı olur düşerse düşüşü çok kuvvetli olur
yarın tüm gruplarda 10 reytingi geçer garanti veriyorum
total 9.5-10
ab 10-11
abc1 12

@sürgünüm senin Esra'yı nası boğzaladı bu İlyas boşver ölsün.
O sahnede sinirlenmedinmi güzelim kıza ne yaptı.
Ben geçen haftadan demiştim İlyas bunu yanına koymaz diye. Haklıda benim sevdiğim kadın başkısıyla konuşmaya gitse ben de bozulurum ama kızı sokağa atması yakışmadı tabii. Sen Kuzey Güney'den Sümer Tezkan'ı sevmiyorsun galiba. Tamam ben de sevmiyordum o dizide ama burada gerçekten iyi.

Yok ya sevip sevmemekle alakalı değil sadece ölürse felan dizi biter şöyle olur diyolar ya ona kızdım bence ölmiyecekte zaten bu kadar erken öldürmezler ter köşe bariz yanılmazsak.