ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Bence ölmedi abi ters köşe yapıcaklar gibime geliyor. Sen bu İlyas'a çok bağlamşsın @sürgünüm le birlikte. Bu arada Abdülhey^'i nası buldun.
Abdülhey'lik sahne tek son da yaşandı işte. Yoksa dizinin geneli sıkıcıydı. Ben gelecek haftaki bölümden çok umutluyum, çünkü düşman safları belirgenleşti.

ne reyting meraklısı çıktınız be arkadaş bu sahnelerin 100 de biri vadide olsa etmeyeceğiniz hakaret yapmayacağınız eleştiri olmaz dizinin %70 i karı kız sahnelerinden oluşuyor gelmiş reyting diyosunuz
alın reyting sizin olsun
şunu belirtim bu sahneler kısa vadede işe yarayabilir yüksek oranlar getirebilir ama dizinin ilerisi için sıkıntı olur düşerse düşüşü çok kuvvetli olur
yarın tüm gruplarda 10 reytingi geçer garanti veriyorum
total 9.5-10
ab 10-11
abc1 12
napalım ayolll oktayı 10 yıl aradan sonra bu rolde bulduk dizi uzun süre sürsünde bunu sağlıcak olanda reyting zaten dizi yavas yavas rayına oturur şuan dizinin reyting alıp tutması önemli tuttuktan sonra raci beyler aksiyonu arttırır haftaya gelicek bölüm ilk 7 bölümden daha çatışma sahneleriyle olucak görünüyor mesala dizi yükselir elbet yeterki bir yerini sağlamlaştırsın :F:F:F

napalım ayolll oktayı 10 yıl aradan sonra bu rolde bulduk dizi uzun süre sürsünde bunu sağlıcak olanda reyting zaten dizi yavas yavas rayına oturur şuan dizinin reyting alıp tutması önemli tuttuktan sonra raci beyler aksiyonu arttırır haftaya gelicek bölüm ilk 7 bölümden daha çatışma sahneleriyle olucak görünüyor mesala dizi yükselir elbet yeterki bir yerini sağlamlaştırsın :F:F:F
bu şekilde diziyi sırtlayacak asıl olan kitle diziye bağlanmaz mesela vadicilerden gerekli bağlılığı alamazlar bu şekilde
vadinin potansiyeli 25-30 reytingtir sen eski efsaneleri dizine almışsın bunun illa ki bi getirisi olacak 10 rtg cepte zaten
karı kız sahneleri çok çok fazla ve sıkıcı

Bu fotoları görünce içim rahatladı İlyas ölmemiş..Herkes onun evinde,geçmiş olsuna gelmişler image.jpeg

O değilde benim Esra'ma Özer talip olursa kan gövdeyi götürür. Kızda da bütün kabadayı alemini birbirine düşürecek cazibe var. :) @ABAY_06