abi gittikçe ön plana çıkacaktır dizinin çakırdan sonra 2 numarası yapacaklar belliBiraz tutuk bir daha ki bölümlerde daha da açılacaktır diye umuyorum
abi gittikçe ön plana çıkacaktır dizinin çakırdan sonra 2 numarası yapacaklar belliBiraz tutuk bir daha ki bölümlerde daha da açılacaktır diye umuyorum
Abdülhey'lik sahne tek son da yaşandı işte. Yoksa dizinin geneli sıkıcıydı. Ben gelecek haftaki bölümden çok umutluyum, çünkü düşman safları belirgenleşti.Bence ölmedi abi ters köşe yapıcaklar gibime geliyor. Sen bu İlyas'a çok bağlamşsın @sürgünüm le birlikte. Bu arada Abdülhey^'i nası buldun.
napalım ayolll oktayı 10 yıl aradan sonra bu rolde bulduk dizi uzun süre sürsünde bunu sağlıcak olanda reyting zaten dizi yavas yavas rayına oturur şuan dizinin reyting alıp tutması önemli tuttuktan sonra raci beyler aksiyonu arttırır haftaya gelicek bölüm ilk 7 bölümden daha çatışma sahneleriyle olucak görünüyor mesala dizi yükselir elbet yeterki bir yerini sağlamlaştırsınne reyting meraklısı çıktınız be arkadaş bu sahnelerin 100 de biri vadide olsa etmeyeceğiniz hakaret yapmayacağınız eleştiri olmaz dizinin %70 i karı kız sahnelerinden oluşuyor gelmiş reyting diyosunuz
alın reyting sizin olsun
şunu belirtim bu sahneler kısa vadede işe yarayabilir yüksek oranlar getirebilir ama dizinin ilerisi için sıkıntı olur düşerse düşüşü çok kuvvetli olur
yarın tüm gruplarda 10 reytingi geçer garanti veriyorum
total 9.5-10
ab 10-11
abc1 12
Vallahi bakmak hiç aklıma gelmedi sen söyleyince merak ettim şimdi.@sürgünüm aga esra nın gerçek ismi nedir bi çözümleme yapalım
böyle olacağı belliydi ama..eninde sonunda ortaya çıkacaktı buUlan İlyas bizimkini dövüyo @sürgünüm
ya abi efsanelerle şu adamı aynı cümle içerisinde kullanmayın ayıptır günahtır biz aynı şeyleri izliyoruz ilyas benim görmediğim şeyler mi yapıyor ne yaptı bu adamÇakırı öldurdunuz , iskenderi astınız , ilyası yedirmeyiz )
O kıskança ne soruyorsun, güzelim kız hakkında şimdi ileri geri konuşur. )@Çiğdem- Esra'yı nası buluyosun ))))))
Sende ne acımazsız sadist ruhlu çıktın güzelim kıza yapılırmı bu ))))))))kovulmasından zevk aldım
Valla doğru dedin.O kıskança ne soruyorsun, güzelim kız hakkında şimdi ileri geri konuşur. )
bu şekilde diziyi sırtlayacak asıl olan kitle diziye bağlanmaz mesela vadicilerden gerekli bağlılığı alamazlar bu şekildenapalım ayolll oktayı 10 yıl aradan sonra bu rolde bulduk dizi uzun süre sürsünde bunu sağlıcak olanda reyting zaten dizi yavas yavas rayına oturur şuan dizinin reyting alıp tutması önemli tuttuktan sonra raci beyler aksiyonu arttırır haftaya gelicek bölüm ilk 7 bölümden daha çatışma sahneleriyle olucak görünüyor mesala dizi yükselir elbet yeterki bir yerini sağlamlaştırsın
aga zayıf işte ne güzel dalyan gibi kızGüzel kızmış ama biraz zayıf ama olsun @sürgünüm kızmıyosun değil mi
Çok zayıf ya biraz hafif kilo alsa tama zafiyet geçirmiş gibi olmasın.aga zayıf işte ne güzel dalyan gibi kız
Valla var ben diziye tam hakim değilim Özer kimdi beyaz saçlı olan mıydı )))O değilde benim Esra'ma Özer talip olursa kan gövdeyi götürür. Kızda da bütün kabadayı alemini birbirine düşürecek cazibe var. @ABAY_06
Ünal Kaplan'ın yanında Kılıç rolündeki. Kaçak'ta kız Taylan idi.Valla var ben diziye tam hakim değilim Özer kimdi beyaz saçlı olan mıydı )))