Sende hasta olma daaaaaaaaaaa ))))))))Hasta oldugum icin birsey anlamadim haftasonu tekrarina bakarim
Kayınvalide filan dinlemedi valla giderin tillahını yaptı))Meryem reyiz kadının dibi ya sevilecek kadın işte.
Abi hic sorma kafami kaldiramiyorum o kadar basimda is var ki kafama birsey girmiyorSende hasta olma daaaaaaaaaaa ))))))))
O ceketi omuzuna atması yok mu? o an bitiyorsun.Kayınvalide filan dinlemedi valla giderin tillahını yaptı))
teyze kızı yok mu yatacak yeri yok 😉)))O ceketi omuzuna atması yok mu? o an bitiyorsun.
Kayınvalide evi terk etmiş, bu kötü oldu işte. Hızır, Nazlı'ya daha çok yaklaşacaktır.Şu
teyze kızı yok mu yatacak yeri yok 😉)))
İlyas kurşunlara uçmaya gidiyor ))Kayınvalide evi terk etmiş, bu kötü oldu işte. Hızır, Nazlı'ya daha çok yaklaşacaktır.
Hayriye ile Lütfiye iyi rol yapıp İlyas'ı gaza getirdiler, mutlaka peşinde vardır birileri.İlyas kurşunlara uçmaya gidiyor ))
ayyy şunun hatrına bile laf etmem ben bu diziye kredisi çok memleket kokuyor vllaGiresun türküsü başladı @Çiğdem-
eğer bunlar ölmezse meryemin işi zor vllaİlyas
Silahta yok Çakır'da
Daha ne yapabilirler Meryem'e, resmi nikahlı kadının üstüne çocuk yaptılar. Dağ başında yaşamıyoruz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, mahkemede hesabını verirler. )eğer bunlar ölmezse meryemin işi zor vlla
çakır zaten nesrini döven genel evlere giden aldatan bir adamdı ama eski vadide detay verilmiyordu o sahnelere girilmiyordu ama çakırın nesrni aldattığı algısını bize senaristler veriyordu bu dizide adece konuya detay verdiler eski vadide çakır günü birlik kadınlarla olup aldatıyordu bu bölümde ise işi ciddiyete döküp metre olayıyla aşk konusunu yapmıslar olaya detay vermişler yoksa çakır bildiğimiz çakır bu konuda cnm ben birazda oyüzden birşey söylemiyorum bu dizide detay verilmesinin sebebide kadın kitle için oktay bey hep söylüyor kadın kitle için kadınlar dünyası olucak dizide diyeDaha ne yapabilirler Meryem'e, resmi nikahlı kadının üstüne çocuk yaptılar. Dağ başında yaşamıyoruz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, mahkemede hesabını verirler. )
Ben maça baktım çok az bişey göz attım vurulma sahnesi oldumu.Yeni bölüm başladı ey millet.
@china_shangai @Çiğdem- @legolas9900 @ABAY_06 @Almila @Castei @Billy Kane @turkuazz @apoyta