- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Mesut Özil, Cüneyt Çakır'a küfür etmiş he.Ben maça baktım çok az bişey göz attım vurulma sahnesi oldumu.
Vurulma olayı reklamdan sonra.
Mesut Özil, Cüneyt Çakır'a küfür etmiş he.Ben maça baktım çok az bişey göz attım vurulma sahnesi oldumu.
Valla ettiğini görmedim.Mesut Özil, Cüneyt Çakır'a küfür etmiş he.
Vurulma olayı reklamdan sonra.
Twitter'da gördüm Cüneyt Çakır Türkçe bilmiyor heralde küfürü duymamış. Mesut'da hemen peşinden golünü atmış.Valla ettiğini görmedim.Güzel maçtı Arsenal'in yenceğini tahmin etmiştim.
İyi iyi şimdi bayağı kurşun sıktı.Abdülhey nası oturdumu karekteri diziye.
Ölmez ya ters köşe yapıcaklar.İlyas ölmüş, yeni fragmana göre.
bu dizide ilyası'ı da harcarlar..
kimi sevdiysek gitti be.
ben öldüğünü düşünmüyorum şu istibaratcı adam gibi öldü süsü verdi ilyasa benceİlyas ölmüş, yeni fragmana göre.
Haftaya Salı'ya kadar meraktan ölücem, herkes ağlıyordu. Umarım öldü gösterirler İlyas kolay kolay harcanacak bir adam değil. Mahmut şerefsizi gelip arkadan sıktı.Ölmez ya ters köşe yapıcaklar.
Bişey olmaz İlyas^a ben garanti veriyorum sana. )))))))))Haftaya Salı'ya kadar meraktan ölücem, herkes ağlıyordu. Umarım öldü gösterirler İlyas kolay kolay harcanacak bir adam değil. Mahmut şerefsizi gelip arkadan sıktı.
İlyas ölmemiş olabilir ama Mahmut'un Çakır'ın safında olduğunu nerden çıkardın?İlyas ölmedi Mahmutta Cakirin safinda
Abartmış ya iyice anladık önemli bir karekterde hemen dizi biter diye başlamasınlar Hızır ölse dizi biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?