- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Belli değil ama kurtulur oradan
Kimligi cikmasin diye bu kiliga girmistir oAbdül burada düşman olacak gibi duruyor
kenan çobanla kavga ediyodu kenanın yüzüne çay döküyor çakır çok komik övüşüyorlardı
Abdülhey kurtaracak %99.9
Abdülhey devletin adamı o zaman.Abdülhey kurtaracak %99.9
Metres olayı yer almıyor artık. Daha büyük olaylar var.diziyi beğeniyorumda metres olayı hoşuma gitmior benim
Abdulhey gibi birini Cakirin dusmani yapip harcatmazlar herhaldeAbdülhey devletin adamı o zaman.
İki haftadır forum arızalanıyor, bir türlü dizi saatinde yazışamadık. @Çiğdem- @Polat Şaşmaz
Metres olayı yer almıyor artık. Daha büyük olaylar var.
ayy sorma vlla salı günleri gidiyor bu forum hepİki haftadır forum arızalanıyor, bir türlü dizi saatinde yazışamadık. @Çiğdem- @Polat Şaşmaz
Metres olayı yer almıyor artık. Daha büyük olaylar var.
Çocuğu öldü gösterdiler şimdi konunun üstü kapandı. Yabancı diziler de izliyorsun neler neler yaşanıyor bunun bu kadar seni rahatsız etmesine şaşırdım doğrusu.nasıl yer almıyor artık izledik nazlı vardı devamda edecek
Çocuğu öldü gösterdiler şimdi konunun üstü kapandı. Yabancı diziler de izliyorsun neler neler yaşanıyor bunun bu kadar seni rahatsız etmesine şaşırdım doğrusu.
Dipnot: Ben de tasvip etmiyorum.
Abdulhey'de iyi birisi çıkarsa hep Hızır'ın çevresi güçleniyor. Birazda kötüler cephesine adam lazım. Sadece Ünal ve Özer'le olmaz.ayy sorma vlla salı günleri gidiyor bu forum hep
aaaa ben kenan çobanın düşman karakter kalmasınıda isterim kendi açımdan bu dizide düşman karakterler yok demiştik geçen gün çakırla uğraşıcak yanı kenan dan daha iyi birisini bulamazlar bence bu rol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?