ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

@Çiğdem- Beyaz Karanfil dizisinde sesi de çok kötüydü umarım burda dublaj yapmışlardır. Şöyle bir sıkıntı da var, Abdulhey'i Kurtlar Vadisi'nde seslendiren aynı zamanda bizim Güllü Erhan'ı da seslendiriyor.

Bencede onu kurtaran kişi abdülhey olur böylece tanışmış olurlar muhtemelen öyle olacak

diziyi beğeniyorumda metres olayı hoşuma gitmior benim

İki haftadır forum arızalanıyor, bir türlü dizi saatinde yazışamadık. @Çiğdem- @Polat Şaşmaz

Metres olayı yer almıyor artık. Daha büyük olaylar var.
ayy sorma vlla salı günleri gidiyor bu forum hep

aaaa ben kenan çobanın düşman karakter kalmasınıda isterim kendi açımdan bu dizide düşman karakterler yok demiştik geçen gün çakırla uğraşıcak yanı kenan dan daha iyi birisini bulamazlar bence bu rol için

nasıl yer almıyor artık izledik nazlı vardı devamda edecek
Çocuğu öldü gösterdiler şimdi konunun üstü kapandı. Yabancı diziler de izliyorsun neler neler yaşanıyor bunun bu kadar seni rahatsız etmesine şaşırdım doğrusu.

Dipnot: Ben de tasvip etmiyorum.

Çocuğu öldü gösterdiler şimdi konunun üstü kapandı. Yabancı diziler de izliyorsun neler neler yaşanıyor bunun bu kadar seni rahatsız etmesine şaşırdım doğrusu.

Dipnot: Ben de tasvip etmiyorum.

çakıra yakışmadı bu yüzden diyorum ben konunun üstü kapandı ama nazlı
görecez de benim tepkim çakıra meryemimi seviyor nazlıyımı anlamadım yani
yabancı dizilerde daha çok şeyler izliyoruz ama ben bu dizide rahatsız oldum
işte

Abdulhey'de iyi birisi çıkarsa hep Hızır'ın çevresi güçleniyor. Birazda kötüler cephesine adam lazım. Sadece Ünal ve Özer'le olmaz.