Aaa onuda şuan öğrendimDizide Alparslan’ı oynayan Yunus Emre’nin karısı da Kimsesiz Yaşar’ın sevgilisi rolüyle gelmişti.
Aaa onuda şuan öğrendimDizide Alparslan’ı oynayan Yunus Emre’nin karısı da Kimsesiz Yaşar’ın sevgilisi rolüyle gelmişti.
Aaa onuda şuan öğrendimAma bunların olayı başka bana ters öyle şeyler ?A
Fedai diyorlar ecünnü geliyor mafya sahnesi izleyecez ecünnü geliyorSenin için zaten ne kadar az ecünnü, o kadar iyi.Hepsini çıkarsınlar dimi toptan, Hızır’ın anası bile çıksın hatta.
haberini ben açtım zatenAyy seninde herşeyden haberin var
Evet çok çirkin bi durumBana dünya para verseler ben kocama senin bacınım diye 5 lafından dördü o kızınAsla kabul etmem bu ne genişlik anlamıyorum ?A@xemrexxx
Fedai diyorlar ecünnü geliyor mafya sahnesi izleyecez ecünnü geliyoreskiden en azından erkeklerin sahnelerine karışmıyorlardı şimdi erkek rollerinede kadın koymaya basladılar bu sezon cıvılttılar baya
Erkeklerin rollerinde varlar bu sezon bence daha tehrikeli bu durumOcak ayına kadar ecünnü yoktu dizide, daha ne istiyorsun?
Erkeklerin rollerinde varlar bu sezon bence daha tehrikeli bu durum ?A
Raci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaSeneye masayı kadınlar masası yapacağız sana inat.
Raci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaUçan kuş @batuhankaralar @xemrexxx bu üçü ne derse çıkmıyor
Ahh Muhteşemin tek işe yarar serisi
Hoşt ben özel haberlerde bir numarayım kıskanmaRaci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaUçan kuş @batuhankaralar @xemrexxx bu üçü ne derse çıkmıyor ?A
Ömür hoşuma gitmedi ama masa ve Ünalın dönmesi iyi oldu @papuleoo @batuhankaralar masa dönsün diyorlardı onlar bırakınca döndülerBölümü beğendim. Bu dizinin olmazsa olmaz karakteri net bir şekilde “Ünal”, o olmadığı zaman dizi sıradanlaşıyor. Sonunda masa yeni üyeleriyle beraber geri döndü. Tekrar ticaret ve uluslararası konular konuşulmaya başlandı.@Çiğdem
Bölümü izlemenizi öneririm.@batuhankaralar @papuleoo
Diziyi tv'den izlemeyi bıraktım safozÖmür hoşuma gitmedi ama masa ve Ünalın dönmesi iyi oldu @papuleoo @batuhankaralar masa dönsün diyorlardı onlar bırakınca döndüler ?A@xemrexxx @serhatt @ömer karataş
Ozaman hiç izleme faydasız izleyici istemiyoruz ?ADiziyi tv'den izlemeyi bıraktım safoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?