Belli zaten ilyasın karsısına artık mafyanın erkekleri yerine kız kardeşleri çıkıyorRaci diziyi bırakmış ben bıraksam ne olur ?A Yerine kadın senarist gelmiş hadi iyisin![]()
Belli zaten ilyasın karsısına artık mafyanın erkekleri yerine kız kardeşleri çıkıyorRaci diziyi bırakmış ben bıraksam ne olur ?A Yerine kadın senarist gelmiş hadi iyisin![]()
Hızır aliye kimse bakmıyorİlyasın etrafında dönmese şaşardım zaten![]()
Bakılacak bi yanı yok kiHızır aliye kimse bakmıyor![]()
Raci kağıt üstünde devretmek zorunda kaldı. Fikirtepe'de bitiremediği inşaat projeleri yüzünden sıkıntı var halledebilirse dönerGördünüz mü Raci diziyi bırakmış ula ! 😱
Berna Aruz Raci'den devralmışİyide şimdi dizinin yapımcısı kim ? @batuhankaralar @Çiğdem
İzlemeyi bıraktım. Sezon sonunda belki toptan bakarım öyle.@batuhankaralar diziyi bırakınca Ünal bey ve masası geri döndüDahada diziye sakın dönme ?A
@serhatt @ömer karataş @xemrexxx @papuleoo
Aksiyonda da artık kadınları görüyoruz bu düşmanların kız kardeşi çıktı ortaya ilyasla o görüşüyor artıkİzlemeyi bıraktım. Sezon sonunda belki toptan bakarım öyle.
İzlerken eskisi gibi zevk vermiyor. Varsa yoksa Hızır'ın diğerlerine bağırması, fırça atmasıyla, kahraman gibi girip ördek gibi avlanan düşmanlar, konu bitince devreye giren MİT mevzuları yani hep bilindik şeylere kaldık.
Eskiden öyle miydi? Aksiyon olmasa bile kendini her türlü izleten o güzelim repliklerin, konuşmaların olduğu bölümler nerde şimdi ki bölümler nerede ?
Ünal'ın dönmesi güzel olmuş.Aksiyonda da artık kadınları görüyoruz bu düşmanların kız kardeşi çıktı ortaya ilyasla o görüşüyor artık ?A
Ama Masa döndü Ünal tekrar lider oldu sen onu istiyordun![]()
Sen izlemediysen bölümü izle ünal tekrar lider olup kükredi masayı yine kurduÜnal'ın dönmesi güzel olmuş.
Kesin Hızır beyin bir planıdır. Dizi onun planları olmadan artık ilerlemiyor. Sen şimdiden bu dediklerimi not et! Eğer çıkarsa beni yine etiketlersin ?Sen izlemediysen bölümü izle ünal tekrar lider olup kükredi masayı yine kurdu@batuhankaralar
Sen bu bölümü izle ondan sonra bırakKesin Hızır beyin bir planıdır. Dizi onun planları olmadan artık ilerlemiyor. Sen şimdiden bu dediklerimi not et! Eğer çıkarsa beni yine etiketlersin ?
günaydınDizide Behzatın kız kardeşini oynuyor ama gerçekte karısıymış fantaziye bak ayoll 😱😱😱 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar
Ayy seninde herşeyden haberin var![]()
Bu kızı jenerikte görmedim bileJenerikte dikkatini çekmedi mi soyadları aynı.![]()
Jenerikte dikkatini çekmedi mi soyadları aynı.![]()
Bana dünya para verseler ben kocama senin bacınım diye 5 lafından dördü o kızıngünaydın![]()
Bana dünya para verseler ben kocama senin bacınım diye 5 lafından dördü o kızınAsla kabul etmem bu ne genişlik anlamıyorum ?A
@xemrexxx