Aaa onuda şuan öğrendimDizide Alparslan’ı oynayan Yunus Emre’nin karısı da Kimsesiz Yaşar’ın sevgilisi rolüyle gelmişti.![]()
Aaa onuda şuan öğrendimDizide Alparslan’ı oynayan Yunus Emre’nin karısı da Kimsesiz Yaşar’ın sevgilisi rolüyle gelmişti.![]()
Aaa onuda şuan öğrendimAma bunların olayı başka bana ters öyle şeyler ?A
![]()
Fedai diyorlar ecünnü geliyor mafya sahnesi izleyecez ecünnü geliyorSenin için zaten ne kadar az ecünnü, o kadar iyi.Hepsini çıkarsınlar dimi toptan, Hızır’ın anası bile çıksın hatta.
![]()
haberini ben açtım zatenAyy seninde herşeyden haberin var![]()
Evet çok çirkin bi durumBana dünya para verseler ben kocama senin bacınım diye 5 lafından dördü o kızınAsla kabul etmem bu ne genişlik anlamıyorum ?A
@xemrexxx
Fedai diyorlar ecünnü geliyor mafya sahnesi izleyecez ecünnü geliyoreskiden en azından erkeklerin sahnelerine karışmıyorlardı şimdi erkek rollerinede kadın koymaya basladılar bu sezon cıvılttılar baya
![]()
Erkeklerin rollerinde varlar bu sezon bence daha tehrikeli bu durumOcak ayına kadar ecünnü yoktu dizide, daha ne istiyorsun?![]()
Erkeklerin rollerinde varlar bu sezon bence daha tehrikeli bu durum ?A![]()
Raci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaSeneye masayı kadınlar masası yapacağız sana inat.![]()
Raci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaUçan kuş @batuhankaralar @xemrexxx bu üçü ne derse çıkmıyor
![]()
![]()
![]()
Ahh Muhteşemin tek işe yarar serisi
Hoşt ben özel haberlerde bir numarayım kıskanmaRaci bir kadına vermiş diziyi diyor zaten @batuhankaralar gerçi o diyor diye umutluyum birazdaUçan kuş @batuhankaralar @xemrexxx bu üçü ne derse çıkmıyor ?A
![]()
Ömür hoşuma gitmedi ama masa ve Ünalın dönmesi iyi oldu @papuleoo @batuhankaralar masa dönsün diyorlardı onlar bırakınca döndülerBölümü beğendim. Bu dizinin olmazsa olmaz karakteri net bir şekilde “Ünal”, o olmadığı zaman dizi sıradanlaşıyor. Sonunda masa yeni üyeleriyle beraber geri döndü. Tekrar ticaret ve uluslararası konular konuşulmaya başlandı.@Çiğdem
Bölümü izlemenizi öneririm.@batuhankaralar @papuleoo
Diziyi tv'den izlemeyi bıraktım safozÖmür hoşuma gitmedi ama masa ve Ünalın dönmesi iyi oldu @papuleoo @batuhankaralar masa dönsün diyorlardı onlar bırakınca döndüler ?A@xemrexxx @serhatt @ömer karataş
Ozaman hiç izleme faydasız izleyici istemiyoruz ?ADiziyi tv'den izlemeyi bıraktım safoz![]()