Pek öyle görünmüyor. Baksana kanal paradan fire verdi. 😂😂Eder inşşşş
------
Baya karlı bir işti
Pek öyle görünmüyor. Baksana kanal paradan fire verdi. 😂😂Eder inşşşş
------
Baya karlı bir işti
Oyuncuların emeklerine yazık oldu ya yüksek ratingi vardı bayaPek öyle görünmüyor. Baksana kanal paradan fire verdi. 😂😂
9-10 reytingini korumak 15-20 korumaktan daha kolay bir de Vadi neredeyse her sezon kanal değiştiriyordu onun etkisi de büyük.Bu diziyi izlemiyorum ama kimsenin dilkat etmediği kadar, senelerdir stabil reytingli bir dizi. Ben Kurtlar Vadisi dahil böyle stabil devam eden bir dizi görmedim. İlk sezonunda ne reyting alıyordusa şu anda da o reytingi alıyor.
Büyük ihtimalle Kanal D ve ya Show Tv de alır. TV8 bile sürpriz olmaz. Bence bu sezon zirveye oynar.
Ayrıca ATV'nin son A/B işi Avrupa Yakası herhalde. A/B'de estiren Dirilişin devamı bile ATV'de total oldu. ATV'nin total yapamadığı tek isim Gülse Birsek.
EDHO YENİ SEZONUYLA ECY TV'DEFarklı mesajlar var yayından kalkmış olursa şaşırmam.Kanal değiştirme mesajı sanırım bu ümit aşılamak için değildir ya.
Haklısın ama 15-20 reyting almasaydı Vadi de napim.9-10 reytingini korumak 15-20 korumaktan daha kolay bir de Vadi neredeyse her sezon kanal değiştiriyordu onun etkisi de büyük.
Karadayı var dizi AB'de Total'den daha yüksek alıyordu.
Evet orası öyle ama zaten KVP bitmişti neredeyse bütün ekip değişti EDHO ise hala aynı takım gidiyor bunun etkisi de büyük.Genel olarak Eşkıya'nın Vadi gibi A/B'de 2'lere düştüğünü görmedim, daha istikrarlı.
A/B konusu zaten işin şakası. ATV'nin bir totalleştirme gücü olduğu aşikar. Kimi diziler o kadar A/B oluyor ki, ATV bile totalleştiremiyor. Totalleştiremediklerimizdenmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?