masumlar apartı bilemde,,,, baraj ve m arayı yer edho...Gününü değiştirmezse bitirir Menajerimi Ara'yı.
Menajerimi Ara, Baraj'ı düşürdü EDHO ve Masumlar Apartmanı'da onu düşürür inşallah.
masumlar apartı bilemde,,,, baraj ve m arayı yer edho...Gününü değiştirmezse bitirir Menajerimi Ara'yı.
Menajerimi Ara, Baraj'ı düşürdü EDHO ve Masumlar Apartmanı'da onu düşürür inşallah.
Baraj'ın çekimleri devam ediyor. Yükselme potansiyeli olan bir dizi.masumlar apartı bilemde,,,, baraj ve m arayı yer edho...
Öyle bir rolden sonra burada nasıl bir rolde olacak acaba.Atilla (Öner Ateş) ne arıyorsun burada
baraj konusu anladığıma göre iki adam var bir kıza aşık onu anladımBaraj'ın çekimleri devam ediyor. Yükselme potansiyeli olan bir dizi.
Aynen, ilk başlarda sadece birisi aşık ama sonrasında diğeri de aşık oluyor.baraj konusu anladığıma göre iki adam var bir kıza aşık onu anladım
dizilerin konuları hep aynı..iki kadın bir adama aşık olur..iki adamda bir kadına aşık olur...kara sevda ve unutulmaz dizileri gibiAynen, ilk başlarda sadece birisi aşık ama sonrasında diğeri de aşık oluyor.
Klişe bir konusu var, ama dizide işlenişi güzel. O yüzden izliyorum.dizilerin konuları hep aynı..iki kadın bir adama aşık olur..iki adamda bir kadına aşık olur...kara sevda ve unutulmaz dizileri gibi
hemde n klişe TÜRK izleyicileri böyle dizileri seviyor..adam hadi gençde ..yaşlı adama n oluyor anlamadım..Klişe bir konusu var, ama dizide işlenişi güzel. O yüzden izliyorum.
O diziyi Menajerimi Ara değil iki bölümden sonra verdiği 6 aylık ara ve sıradan senaryosu düşürdü. Niye böyle üstüne basarak yazdığının farkındayım ama kanal etkisiyle ondan önce Baraj biter endişelenme.Gününü değiştirmezse bitirir Menajerimi Ara'yı.
Yaşlı olanı kimse sevmiyor zaten. Yüzünde yara var diye yalan söyledi.hemde n klişe TÜRK izleyicileri böyle dizileri seviyor..adam hadi gençde ..yaşlı adama n oluyor anlamadım..
ben bile sevemedim yaşlı adamıYaşlı olanı kimse sevmiyor zaten. Yüzünde yara var diye yalan söyledi.