Bekleriz burada o güzel yorumlariniilk cümlenin hatrına diziye başlamayı düşünüyorum
Bekleriz burada o güzel yorumlariniilk cümlenin hatrına diziye başlamayı düşünüyorum
Bekleriz burada o güzel yorumlarini
başlamak istemiyorsun bence1. sezonu zar zor bitirdim 6 bölümdü sadece 2. sezona başlayamadım bir türlü
dizi güzel ama net`den takip etmek sıkıyorbaşlamak istemiyorsun bence
tv de reklam+ haftada 1 bölüm veriyordizi güzel ama net`den takip etmek sıkıyor
o doğru yabancı diziler sıkıyor napim ama bu diziye devam etcemtv de reklam+ haftada 1 bölüm veriyor
net her zaman daha karlıdır
ben inanmıyorum malesef bu dediğine...o doğru yabancı diziler sıkıyor napim ama bu diziye devam etcem
Sen 5'i nasıl izledin Verilmedi ki bu hafta4. Bölüm izledim.İdare eder bir bölümdü ama 5 daha iyidi.
5. zaten müthiş bir başı vardı.Sonra leydy ile grayson sahneleri çok iyiydi.İki bölümdede vardı bu tarz sahneler bundan sonrakilerdede olur yine.
Güzel sahnelerinden biride en sonuncu sahneydi.Alexsander'dan böyle oyun beklemezdim.Çok kötüydü oyun.
Zenci konuşmaz zaten ama öldürebilirler.Zenci ölürse grayson'u tutana aşk olsun.
Sen 5'i nasıl izledin Verilmedi ki bu hafta
Bende dün gördüm. Yepyeni diziye ne arası verdiler 😕 Hemde 13'lük dizi. Yarın izleyeyim bari Revenge'de kaldıdiizmag gittiğinden beri takvim karıştı .sss
spoi istermisinBende dün gördüm. Yepyeni diziye ne arası verdiler 😕 Hemde 13'lük dizi. Yarın izleyeyim bari Revenge'de kaldı
diizmag gittiğinden beri takvim karıştı .sss
Dizi tatilden dönmüş hiç demiyon @xemrexxx
Ama bu senin seveceğin türden Bu dizinin ne konusuna bak ne de senaryosuna Sadece izle (anladın)hayatta nefret ettiğim türlerdendir drakula veya vampirli dizileride filmleride sevemedim bir türlü??
Ama bu senin seveceğin türden Bu dizinin ne konusuna bak ne de senaryosuna Sadece izle (anladın)