alamadı diyorlar diğer sitelerde , sen biliyorsun diye sana sordumhaberini görmedim ben
::::alamadı diyorlar diğer sitelerde , sen biliyorsun diye sana sordum
al işte sana en beyaz olmayanalrı gönderdimAman aman sakin
al işte sana en beyaz olmayanalrı gönderdim
net bilgim var dracula 2.sezon olmayacak malesef haftaya sezon finaliyle veda ediyorlar 2.sezon olmayacakdizi 2.sezon onayı aldı mı ? @xemrexxx
reytingleri düşük , dizi büyük ilgi göremedi malesef doğru kararnet bilgim var dracula 2.sezon olmayacak malesef haftaya sezon finaliyle veda ediyorlar 2.sezon olmayacak
Buhafta son bölümmüş Bölüm sonunda son 3 bölüm filan diye tam sevinecekkenbirden final bölümü diye yazılar cıktı Seneye HBO'ya bekliyoruz olmadı Netflix'e Dizinin hikayesi filan yok izlemişken başka şeyler izleyelim gözümüz gönlümüz acılsınbaştan beri anlamsız gelen lucy rolü bir anda zirveye çıktı
harker melunu iş başında
bu arada harker şunu yatakta bırakıp gi
tti @destere @Yakamoz-Asi yorum sizin
Daha dizinin bitti biticek haberleri bile cıkmadı Reytingleri kötü ama belki başka bi yere gitme olasiliği var. Sonuçta o dizi +18'e yakın sahnelerle gitti havada kapılırnet bilgim var dracula 2.sezon olmayacak malesef haftaya sezon finaliyle veda ediyorlar 2.sezon olmayacak
hbo olsun daha gerçekçi bir dizi olurBuhafta son bölümmüş Bölüm sonunda son 3 bölüm filan diye tam sevinecekkenbirden final bölümü diye yazılar cıktı Seneye HBO'ya bekliyoruz olmadı Netflix'e Dizinin hikayesi filan yok izlemişken başka şeyler izleyelim gözümüz gönlümüz acılsın
Daha dizinin bitti biticek haberleri bile cıkmadı Reytingleri kötü ama belki başka bi yere gitme olasiliği var. Sonuçta o dizi +18'e yakın sahnelerle gitti havada kapılır
Starz olsun daha fazla sahne olurhbo olsun daha gerçekçi bir dizi olur
lucy de ampir oldu o kızın kendini gösterebileceği bir kanal olsun yeter banaStarz olsun daha fazla sahne olur
ben son bölüm demiştim zaten 2 hafta önceden biliyordum haftaya son olucağını benim dizi kaynaklarım sağlamdırBuhafta son bölümmüş Bölüm sonunda son 3 bölüm filan diye tam sevinecekkenbirden final bölümü diye yazılar cıktı Seneye HBO'ya bekliyoruz olmadı Netflix'e Dizinin hikayesi filan yok izlemişken başka şeyler izleyelim gözümüz gönlümüz acılsın
Daha dizinin bitti biticek haberleri bile cıkmadı Reytingleri kötü ama belki başka bi yere gitme olasiliği var. Sonuçta o dizi +18'e yakın sahnelerle gitti havada kapılır
bittimi şimdi bu 2.sezon ollmayacak diye biliyordum ben bugün tamamen bitti galibaEkli dosyayı görüntüle 30019
bunlar yatakta çok iyi anlaşırdı şimdi birbirlerini avlıyuorlar @destere @Çiğdem-
ben debilmiyombittimi şimdi bu 2.sezon ollmayacak diye biliyordum ben bugün tamamen bitti galiba
vampir dizisine göre çok durgun geçiyordu aksion kavga sahnesi olmayan vampir dizileri tutmuyor bu dizi konuşma üzerine gidiyordu braz tutmadı haliyle bende sırf jonathanın karizması için takip ediyordumben debilmiyom
bence ergenlere pek hitap etmiyordu ondan tutmiyivampir dizisine göre çok durgun geçiyordu aksion kavga sahnesi olmayan vampir dizileri tutmuyor bu dizi konuşma üzerine gidiyordu braz tutmadı haliyle bende sırf jonathanın karizması için takip ediyordum
Hayır yaa True Blood'da da aksiyon dolu sahneler çok. @Çiğdem- 'in dediği gibi aksiyonsuz vampir dizisi olmazbence ergenlere pek hitap etmiyordu ondan tutmiyi