noldu hani kazulet gibiydi maryyani kendi sesimi sen bu işlerin ayrıntısını bilirsin diye sana sordum çok mükemmel pürüzsüz bir sesi var operadan çıkmış gibi )
noldu hani kazulet gibiydi maryyani kendi sesimi sen bu işlerin ayrıntısını bilirsin diye sana sordum çok mükemmel pürüzsüz bir sesi var operadan çıkmış gibi )
noldu hani kazulet gibiydi mary
o hangi dizi .D bu arada sen diyince baktım kızcağızın nişanlısı yeni ölmüş yazık.sssesi harika yani güzelliğide fena sayılmaz ama işte bir sybil veya rose değil
Jessica Brown Findlay (sybil ) outcast da oynuyormuş hiç haberimiz yok @xemrexxx ?
sanırım @sürgünüm izliyordu tanır bu kızı sürgünüm bu kıza iyi bak muhteşemdir
The Outcast topu topu iki bölüm yayınlanmış bugüne kadaro hangi dizi .D bu arada sen diyince baktım kızcağızın nişanlısı yeni ölmüş yazık.ss
ekranın en asil-en yakışan çifti @mrt-06 örnek al6x3. Bölüm
yine harikaydı bölüm
cora arada bir gıcıklık yaptı hughes teyzemizi çok üzdü ama sonunda mary nin etkisiyle hughes teyzemizin gönlünü almasını bildi ve mutlu son @xemrexxx senin moruklar muratlarına erdi muhteşem bir düğünle evlendiler hemde bayan hughes un istediği şekilde gerçekleşti düğün? demekki yaşlansalarda kadının sözü geçiyor son olarak
edith sonunda kendine bertie pelman isminde bir parlak buldu
bölümün en sürpriz sahnesi tom un kızıyla dönüş yaptığı sahneydi özellikle carsonla hughes un düğününde dönmesi bizim moruklar için büyük sürpriz oldu
minik sybi şeker gibi sevimlileşmiş rahmetli anasına aşıktım bunun
violetle isobel arasındaki çekişmede şimdilik isobel baskın durumda
yine bölüme damgasını vuran violet teyzemizin sözüyle bitirelim özeti '' reform yanlısı asilzade noel yanlısı hindiye benzer '' kahkaha attım ne kadar anlamlı bir cümle içi dolu dolu
şu ödül töreninde varya gerçek bir adaletli seçim olsa violet teyzemle carson amcamız ödülsüz dönmez muhteşemlerekranın en asil-en yakışan çifti @mrt-06 örnek al
25 inde ya da 26sında bölüm6x4. Bölüm
daisy sam kayınpederi için nerdeyse kendini ateşe atacaktı neyseki son anda cora çiftliği sam ihtiyarına devrettik dedide kız büyük bir patlama yaşamadan sakinleşti
bizim moruklar balayından dönüş yaptı
yumoş thomasın itlikleri devam ediyor bir türlü adam olamadı gitti dönme dolap
gwen bir hanfendi ? bizim hizmetçi kız gitmiş mevki atlamış şimdi bir hanfendi olarak döndü malikaneye sybil ın kendisine yaptığı iyiliklerden bahsederken gözlerim yaşardı
mary kendisine talbot adında fik kafalı birini buldu bu kadın tek bir sempatik vatandaş bulmuştu ondanda çocuk yaptı zaten onun haricindeki tüm seçimleri berbat
anna, mary nin son andaki doktora götürme hamlesiyle düşük yapmaktan kurtuldu seviyoruz anna ve topal çiftini
@xemrexxx sanırım final bölümünde sana yetişeceğim )
demekki işim kolay bugün yada yarın bitiririm kalan bölümleri25 inde ya da 26sında bölüm
Vayy be bu dizi de bitti he.6x5. Bölüm
bölüme damgasını vuran sahne robert ın mide kanaması geçirdiği sahneydi masayı mahfetti o nasıl bir kan kusmadır ortalığı rezil etti deve
robert ın hastalığı maggie neneyide bayağı sarstı gibi oysaki hastane için kulis yapacaktı bakanı dahi çağırtmıştı
daisy mason adlı ihtiyarıyla birlikte domuz besliyor bu yanlarındaki andy denen velet daisy emi göz kırpıyor thomas yumuşağınamı göz kırpıyor anlamadık oğlancık okuma yazma bilmiyormuş her gece thomasla birlikte iki posta ingilizce öğrenecekler
denker teyzenin doktora atarı işinden ediyordu neyseki spratt ricacı olduda denker yerinde kaldı
mary fik kafalı talbotla oynaşmaya başladı gibi
edith ise bertie adlı yuvarlakla haşır neşir
tek tek çökertiyorum bölümleri @xemrexxx
@sürgünüm @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Çiğdem- bir ara fırsat bulursanız CW dizilerinden bu harika diziyede bakın
@turkuazz senide bu diziye bekleriz )
Ben hayatımda bir tane CW dizisi izledim zannımca başka da hatırlamıyorum. Seni duyanda beni CW başından kalkmıyor sanacak.6x5. Bölüm
bölüme damgasını vuran sahne robert ın mide kanaması geçirdiği sahneydi masayı mahfetti o nasıl bir kan kusmadır ortalığı rezil etti deve
robert ın hastalığı maggie neneyide bayağı sarstı gibi oysaki hastane için kulis yapacaktı bakanı dahi çağırtmıştı
daisy mason adlı ihtiyarıyla birlikte domuz besliyor bu yanlarındaki andy denen velet daisy emi göz kırpıyor thomas yumuşağınamı göz kırpıyor anlamadık oğlancık okuma yazma bilmiyormuş her gece thomasla birlikte iki posta ingilizce öğrenecekler
denker teyzenin doktora atarı işinden ediyordu neyseki spratt ricacı olduda denker yerinde kaldı
@sürgünüm @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Çiğdem- bir ara fırsat bulursanız CW dizilerinden bu harika diziyede bakın
İngiliz dizilerini pek sevmiyorum.6x5. Bölüm
sonuçta sana laf vurmak için bahane buldum ya kaçırırmıyım bu fırsatı bir tane bir tanedir )Ben hayatımda bir tane CW dizisi izledim zannımca başka da hatırlamıyorum. Seni duyanda beni CW başından kalkmıyor sanacak.
bendede tam tersi 10 ingiliz dizisinden en az 8 tanesini çok severek izliyorum ABD dizilerinde ise bu oran 10 da 4İngiliz dizilerini pek sevmiyorum.
Vayy be bu dizi de bitti he.
Maggie Smit bozuk plak gibi her sene Emmy de aday oluyordu artık olmaz.
Ocak ayında mini dizi baslayacaktı. 4 bölümlük. Onu izleriz.6x6. Bölüm
violet neneyi çok sinirlendirdiler )
malikaneyi ziyarete açtıklarında ev sahiplerinin tablolar hakkında hiç bir bilgiye sahip olmaması gülünç durumlara yol açtı
thomas yuvarlağı andy e güya ingilizce öğretiyor ama carson amcamız başka şeyleden şüphelendi thomas yuvarlağını ağlattılar
daisy neden patmore un mason la oynaşmasından rahatsız anlamadım bırak onlarda eyleşsin
mary fik kafalı henry talbotla fingirdeşmeye devam ediyor
edith bertie adlı parlağıyla oynaşıyor sanırım finalde bu ikili parlaklarıyla evlenecek
violet neneye başkanlıktan alındığını bir türlü açıklayamadılar yaşlı nenenin sinirle malikaneye daldığı sahneler harikaydı özellikle mary nin sorduğu soruya '' dördüncü kont atları ve kadınları biriktiriyordu '' şeklinde cevap verince çok güldüm )
sonuçta sana laf vurmak için bahane buldum ya kaçırırmıyım bu fırsatı bir tane bir tanedir )
bendede tam tersi 10 ingiliz dizisinden en az 8 tanesini çok severek izliyorum ABD dizilerinde ise bu oran 10 da 4
bu senede maggie teyzeye bir ödül verebilsek süper olacak giderayak kadını şanına yakışır şekilde yollayalım
Ocak ayında mini dizi baslayacaktı. 4 bölümlük. Onu izleriz.