6. sezon için ayrı bir sayfa açılmadımı buradan niye devam ediyoruzk ? şimdi biz burda yorum yapacağız son sezonla ilgili @yatutarsa nın tüm izleme zevki kaçacak daha birinci sezonu tırmalayıp duruyor )
6. sezon için ayrı bir sayfa açılmadımı buradan niye devam ediyoruzk ? şimdi biz burda yorum yapacağız son sezonla ilgili @yatutarsa nın tüm izleme zevki kaçacak daha birinci sezonu tırmalayıp duruyor )
@yatutarsa otursun ders çalışsın neyse babaanne bu sezon da formunda ama işi baya zor karşısında koalisyon var6. sezon için ayrı bir sayfa açılmadımı buradan niye devam ediyoruzk ? şimdi biz burda yorum yapacağız son sezonla ilgili @yatutarsa nın tüm izleme zevki kaçacak daha birinci sezonu tırmalayıp duruyor )
işte roller eşite yakın bölüşülmüş onun için mary fazla içine etmiyor dizinin normalde başrol gibi bişey kadın soğuk nevaledizide belli bir başrol yok ki
bu kadının bundan sonraki dizilerinide izleyeceğim kadın ölene kadar takipteyim muhteşem bir yetenek@yatutarsa otursun ders çalışsın neyse babaanne bu sezon da formunda ama işi baya zor karşısında koalisyon var
kadın zaten 81 yaşında oynayacağı fazla bişi kalmamışişte roller eşite yakın bölüşülmüş onun için mary fazla içine etmiyor dizinin normalde başrol gibi bişey kadın soğuk nevale
bu kadının bundan sonraki dizilerinide izleyeceğim kadın ölene kadar takipteyim muhteşem bir yetenek
niye söylüyorsun birde spoiler ı açtık en son evlenmişti tahmin ettim gerçi olmayacağınıda sybil ımın yerini tutmuştu gerçi sybil gibisi gelmezde bir nevi teselli buluyorduk rose lakadın zaten 81 yaşında oynayacağı fazla bişi kalmamış
sana kötü bir haberim var
bu sezon rose yok
İzlediğim bütün İngiliz dizileri mükemmel zaten. Natalie Dormer nam-ı diğer Margaery Tyrell yeni bir İngiliz dizisinde oynayacak onu izleriz artık. Bu arada Black Mirror, Netflix'e transfer oldu ve 12 bölümlük 3. sezon onayı aldı. Sherlock, Poldark ve Peaky Blinders gibi dizileride izlemeye devam.büyük ihtimalle izlesen bırakamayacağın dizilerden ama son sezona geldik artık senide izle diye zorlamayayım çok boşta kalırsan bir göz atarsın harikadır asalet ve kalite var izlerken dizide çok olağanüstü şeyler olmuyor ama öylesine akıp gidiyor heleki birde karakterlere ısınınca bırakamıyorsun ilk defa başroldeki kadını semediğim halde sonuna kadar gittiğim dizilerden bunun sebebi ise karakterlerin bolluğu kıl başrol fazla göze batmıyor yan karakterler çok güçlü hele bir babaanne var şiir gibi
kızcağız parlayacaktı zaten parladı da cindirella filminde oynadı film 542 milyon dolar hasılat yapmış ben demiştim @Çiğdem- i çatır çatır çatlatacak biri olacak ileride diye başladı daniye söylüyorsun birde spoiler ı açtık en son evlenmişti tahmin ettim gerçi olmayacağınıda sybil ımın yerini tutmuştu gerçi sybil gibisi gelmezde bir nevi teselli buluyorduk rose la
izleriz ingiliz dizileri muhteşem oluyorİzlediğim bütün İngiliz dizileri mükemmel zaten. Natalie Dormer nam-ı diğer Margaery Tyrell yeni bir İngiliz dizisinde oynayacak onu izleriz artık. Bu arada Black Mirror, Netflix'e transfer oldu ve 12 bölümlük 3. sezon onayı aldı. Sherlock, Poldark ve Peaky Blinders gibi dizileride izlemeye devam.
Bu diziden de GoT'a transferler oluyor, hatırlarsan geçtiğimiz günlerde bir transfer daha gerçekleşti. 2 dizinin arkasında gizli bir anlaşma olabilir.
ikisinde ortak 4 oyncu saymıştım unuttum diğerlerini şu anBu diziden de GoT'a transferler oluyor, hatırlarsan geçtiğimiz günlerde bir transfer daha gerçekleşti. 2 dizinin arkasında gizli bir anlaşma olabilir.
helal olsun kıza 2016 dada War and Peace diye bir dizide oynayacakmış onuda izlerim
başrolse izlerizhelal olsun kıza 2016 dada War and Peace diye bir dizide oynayacakmış onuda izlerim
downton abbey in oyuncuları black mirror da da oynamıştıBu diziden de GoT'a transferler oluyor, hatırlarsan geçtiğimiz günlerde bir transfer daha gerçekleşti. 2 dizinin arkasında gizli bir anlaşma olabilir.
şimdi dizi harikaydı zaten, övünmek gibi olmasın çok seçici davranırım dizilerde yani hiç boşum yoktur ) dizide öyle bir sonla bittiki yani yayından kaldırabilirlerdide@destere Bloodline, 2016'da, senin öneripte yayından kalkmayan ender dizilerden.
başrol olmasada izleriz rose karakteriyle diziyi güle çeviriyordu bazı karakterler öyledir ilaç gibi bir doz yeterlibaşrolse izleriz
gördün mü @Çiğdem- konuya bakıp çıktı rose un adını duyunca bile çatlıyor demek ki neyse sen diğer konulara bakmazsın şimdi buradan paylaşayım sen spartacus izlemişsindir herhaldedownton abbey in oyuncuları black mirror da da oynamıştı
şimdi dizi harikaydı zaten, övünmek gibi olmasın çok seçici davranırım dizilerde yani hiç boşum yoktur ) dizide öyle bir sonla bittiki yani yayından kaldırabilirlerdide
başrol olmasada izleriz rose karakteriyle diziyi güle çeviriyordu bazı karakterler öyledir ilaç gibi bir doz yeterli
spartacus izlemedim izleyemedim )gördün mü @Çiğdem- konuya bakıp çıktı rose un adını duyunca bile çatlıyor demek ki neyse sen diğer konulara bakmazsın şimdi buradan paylaşayım sen spartacus izlemişsindir herhalde
Inside No.9'u izledim ben geçenlerde bayılırsın İngiliz kara mizah.downton abbey in oyuncuları black mirror da da oynamıştı
şimdi dizi harikaydı zaten, övünmek gibi olmasın çok seçici davranırım dizilerde yani hiç boşum yoktur ) dizide öyle bir sonla bittiki yani yayından kaldırabilirlerdide
başrol olmasada izleriz rose karakteriyle diziyi güle çeviriyordu bazı karakterler öyledir ilaç gibi bir doz yeterli
sadece videoyu izle diye paylaştım neyse niye izlemedin?spartacus izlemedim izleyemedim )
Bi türlü geçemedin 2. bölüme, eğer gerçekten güzelse bakılır. Yoksa @sokak sanati ile beraber The Bastard Executioner'ı izlemeyi düşünüyoruz. Gerçi ben ilk 2 bölümü izledim.sadece videoyu izle diye paylaştım neyse niye izlemedin?
bu arada yeni bir ingiliz dizisi başlamış last kingdom diye vikinglerle ilgili galiba @sürgünüm 2.bölümü izlicem birazdan
Bi türlü geçemedin 2. bölüme, eğer gerçekten güzelse bakılır. Yoksa @sokak sanati ile beraber The Bastard Executioner'ı izlemeyi düşünüyoruz. Gerçi ben ilk 2 bölümü izledim.
ben eskileri toparlayayım sonra sizin yenilere bakarımsadece videoyu izle diye paylaştım neyse niye izlemedin?
bu arada yeni bir ingiliz dizisi başlamış last kingdom diye vikinglerle ilgili galiba @sürgünüm 2.bölümü izlicem birazdan