- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?Allah Allah sana ne adam yazmak istemiş. Gerek yoktu diyor bi de.Çok değişmiş bu görmeyeli.
Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?Allah Allah sana ne adam yazmak istemiş. Gerek yoktu diyor bi de.Çok değişmiş bu görmeyeli.
Ooo damardan girdi.Değiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?
Bu huyum değişmedi amaOoo damardan girdi.
Arkostiş yapayım sana dur.Bu huyum değişmedi ama
Haydi şimdi karalama sırası sende (olumsuz yazılara kapımız kapalı)
O da olur. Çeşitlilik iyidirArkostiş yapayım sana dur.
Ben buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsunDeğiştiğim doğrudur. Hangimiz aynı kaldık ki bu hayatta?
Ohoo ben bi eski modumu açsam sen mesajlarımın %80’ine yakardınBen buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsun
🚬🚬
Eski modunu bir ara dinlemek isterimOhoo ben bi eski modumu açsam sen mesajlarımın %80’nine yakardın
Sizin alkollere bile kırmızı basmıyorum. Zararınız kendinize
Ben buna yakarım. Sen şimdi kırmızı basacaksin ama olsun
🚬🚬
Ama nick ile mi isim ile mi orayı bilemedim hangisiyle olsun diye.O da olur. Çeşitlilik iyidir
Şurada baya uzunca bir şeyler karalamıştım yollamayı unutmuşum. Belkide olması gereken.Eski modunu bir ara dinlemek isterim
Bende şiir geldi sandımAma nick ile mi isim ile mi orayı bilemedim hangisiyle olsun diye.
Damlaya damlaya göl olurŞurada baya uzunca bir şeyler karalamıştım yollamayı unutmuşum. Belkide olması gereken.
Bir ara sana kısaca hayatımın özetini anlatırım
Bende şiir geldi sandım
Nicki al, 4 Harf. Daha kolay olur
Çok anlamlı bir şiir olmuşDamlaya damlaya göl olur
O isterse bağ bahçe olur
Siz değerini bilirseniz
İsterse leyla da olur aslı da olur
Haydaa öyle dersen olmaz ama.Çok anlamlı bir şiir olmuş
Senin bile farkında olmadığın çok önemli bir detay var ama sadece benim anladığım
Söylemem. Sır gibi bir şey dermişimHaydaa öyle dersen olmaz ama.Söylemen lazım.
İsterse Leyla isterse aslı demişsin Leyla olmak istemiyor kafa olarak. Bizde hep Aslı oluyor. Ama doğrusu da buDamlaya damlaya göl olur
O isterse bağ bahçe olur
Siz değerini bilirseniz
İsterse leyla da olur aslı da olur
Geçcen onu sen söyledin artık söylemen lazım.Söylemem. Sır gibi bir şey dermişim
bazı şeyler söylenmemeli
Ama seni taktir ettim. Güzel bir şiir
Ben yazarken o kadar ince yazmadım.İsterse Leyla isterse aslı demişsin Leyla olmak istemiyor kafa olarak. Bizde hep Aslı oluyor. Ama doğrusu da bu
işte o kadar anlamlıki içinde çok detay barındırıyor. Baksana ince detaylaraBen yazarken o kadar ince yazmadım.
kafa güzelkende bir cesaret geliyor insana bugün şu saatte @Dosi ye aynı mesajı yazamazdım dün nedense daha bir relaksmışızOzan in yeri bende ayrıdır öl dese ölmem belki ama ölüyor gibi yaparım
İyi diyelim iyi olsun ya Dosi hanım
------
Kaç kaç kovalar seni dosi yakalarsa görürsün 17 yi 27 yi
Çok kaçırma alkolü
yalançııııYok yok ben sadece sıradan son dönemlerde adminden daha etkin bir yöneticiyim. Siz öyle düşünün. Çok fazla konuştum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?