dosimosi 5000'ler Kulübünde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,704
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen isimlerinden, sevgili arkadaşım @dosimosi 5000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder, daha nice mesajlar dileriz. :D 10.000'ler konunu açmak da nasip olur inşallah. :A

3.gif

ogretmenler-gunu-hediyesi-41-300x300.jpg

Tebrik ederim iyice çenen açıldı maşallah :A Hediyeni spoiler içine bırakıyorum herkes görüp efkarlanmasın :A @dosimosi

Ooo hızlı gitmişsin yine 4000'den 5000'e. Tebrikler @dosimosi nice mutlu ve keyifli mesajlar diliyorum. :)
evet ya tam 40 gunde 2000 mesaj oldu. ama artik yavaslattim ben (bugun haric :A)

Tebrik ederim iyice çenen açıldı maşallah :A Hediyeni spoiler içine bırakıyorum herkes görüp efkarlanmasın :A @dosimosi
ceneyi 2 haftadir sıkı tutuyorum artik :)
çayı bitirmek uzereyiz. navigasyon istiyormusun yolu bulmak icin ?
demi @MEnes ?

evet ya tam 40 gunde 2000 mesaj oldu. ama artik yavaslattim ben (bugun haric :A)

ceneyi 2 haftadir sıkı tutuyorum artik :)
çayı bitirmek uzereyiz. navigasyon istiyormusun yolu bulmak icin ?
demi @MEnes ?
Bişey olmaz konuşacak şeyler bulunca konuş tabi kime ne. :A Keyif aldığın sürece bir sıkıntı yok sonuçta. :)

Geldi beyefendi sonunda mekanımıza. :)

Tebrikler @dosimosi [emoji2] geçen konuda geç kalmıştım neyse buna yetiştim ama sen şimdi 60 binde yaparsın ben onuda şimdiden kutluyorum nice 60 binlere [emoji2]

Tebrikler @dosimosi şanslısın @Bully seni sevmese konunu açmaz mesela ben özelden yazıyorum aç diye çünkü beni pek önemsemez. :A Ne güzel laf sokuyorum :F

Bu arada hediyeni de akşam Atacan'la beraber veririm :D

Tebrikler @dosimosi şanslısın @Bully seni sevmese konunu açmaz mesela ben özelden yazıyorum aç diye çünkü beni pek önemsemez. :A Ne güzel laf sokuyorum :F

Bu arada hediyeni de akşam Atacan'la beraber veririm :D
Bende onu seviyorum :)
iyiki acmis. Cakal @destere pusuda bekliyordu iğrenc bir konu acti ama neyseki @Bully erken actida beni ondan kurtardi :A

Tebrikler @dosimosi [emoji2] geçen konuda geç kalmıştım neyse buna yetiştim ama sen şimdi 60 binde yaparsın ben onuda şimdiden kutluyorum nice 60 binlere [emoji2]
aaa yok ya okadar olmaz herhalde ama birsey demiyecem ben ocak ayinda 4000 yaparim sanmistim ama ocagi görmedem 5000 oldu :D

Tebrikler @dosimosi nice güzel mesajlar dilerim. 😉

Sana dünyanın en güzel gülen kadını Friends'den Janice'yi hediye ediyorum. :A

tumblr_mbjtogu5m11qieijvo1_500.gif

FRIENDS-GIF7.gif

bari 30lu yaşlardaki halini paylassaydin :A

Tebrikler @dosimosi nice güzel mesajlar dilerim. 😉

Sana dünyanın en güzel gülen kadını Friends'den Janice'yi hediye ediyorum. :A

tumblr_mbjtogu5m11qieijvo1_500.gif

FRIENDS-GIF7.gif
hahahaha Suan varya sesi kulaklarimda çınlıyor :F
Friendsi bitirsen Joey ile devami niteliginde bir dizi cekildi 2 sene. onada bakabilirsin ama tabiki friendsin yerini tutmaz

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan