Alaka nerde etiketimle?Kore ile aramızda 6 saatlik fark olması belimi fena büktü. En çok körling'i izlemeyi istiyordum.
Bozdum seni
Curling güzel evet
Alaka nerde etiketimle?Kore ile aramızda 6 saatlik fark olması belimi fena büktü. En çok körling'i izlemeyi istiyordum.
Ben zaten bozulmuşum ya, bi' de sen bozsan ne olur ki.Alaka nerde etiketimle?
Bozdum seni
Curling güzel evet
Eski fabrika ayarlarına dönersin inşallahBen zaten bozulmuşum ya, bi' de sen bozsan ne olur ki.
Bugünlerin popüler dizisi olan La Casa de Papel'i bitirdim ve iyice dağıldım. Eski günler çok uzakta; bakalım, görebilecek miyim.Eski fabrika ayarlarına dönersin inşallahyani en azından Hazirandaki Dark'a geri dön
Teşekkür ederim ama yok öyle eskiden kutlamıştım demek@Dosi ablacım sen dün deyince konunun farkına vardım
Nice 20 binleregerçi 15 bine girerken ben 20 bin içinde kutlamıştım ama olsun tekrardan kutlarım.
Hala 20 binin içindesin, 25 bine ulaşana kadar vaktim var kutlamak için
Dur bir hesap yapayım, 15.000 den 20.000 e geçiş 9 ay sürdü ve 25.000 e bir okadar sürerse he vakit bol ama başka kutlama konusu başka sebepten açılınca bu tren kaçar ve ben sana küserimHala 20 binin içindesin, 25 bine ulaşana kadar vaktim var kutlamak için
Taam taam hallederizDur bir hesap yapayım, 15.000 den 20.000 e geçiş 9 ay sürdü ve 25.000 e bir okadar sürerse he vakit bol ama başka kutlama konusu başka sebepten açılınca bu tren kaçar ve ben sana küserim
Bu hafta hediyeyi verdin verdin. Vermedin işte ozaman olacakları ben bile bilmiyorum
Teşekkür ederim ama yok öyle eskiden kutlamıştım demekhem ben en son mayısta girmiştim
Bu gidişle yine uzun süre girer gibi.
Ya birde senden bana bildirim gelmiyor sen etiket yapınca :S bundada gelmedi ve mesaj konusundada gelmemiş. Ben arama kısmında dosi yazınca farketmiştim
Fazladan da olsun @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 58500
Yok olmuyorsadece alıntıladığın olmuş. Zaten alıntıladığın mesaja etiketleme yapmayacaktın fakat ayrı mesajda yapmışsın ama görüldüğü gibi senden bana etiketleme bildirimi gelmiyor
Neyse ben buluyorum yinede
Ekli dosyayı görüntüle 58500
Yok olmuyorsadece alıntıladığın olmuş. Zaten alıntıladığın mesaja etiketleme yapmayacaktın fakat ayrı mesajda yapmışsın ama görüldüğü gibi senden bana etiketleme bildirimi gelmiyor
Neyse ben buluyorum yinede
Evet 2 saat gerideyiz bizTarayıcıdan baktımda senin bildirimler bana hemen geliyor. Anlaşılan başka bir şey var.
Bu arada sizin orayla aramızdaki zaman farkını da görmüş olduk
Bizde reis gibi telgrafla haberleşirizEvet 2 saat gerideyiz biz
Yakında 1 aya iner yine
İşte senin etiketler gelmiyor baya tuhaf
Bilmem galiba tek senden kaynaklıBizde reis gibi telgrafla haberleşiriz
Sadece bende mi oluyor yoksa genel olarak böyle mi? Belki hesap ayarlarında bir sorun vardır.
Sadece bende değildir iyi bakBilmem galiba tek senden kaynaklıyani üst üste 3 kere olması şaşırtıcı
Reis hakikaten telgraflamı haberleşiyor?
Ama eskilere değer vermek güzel aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?