Dosi 20.000'ler Kulübünde !

@Dosi ablacım sen dün deyince konunun farkına vardım :)

Nice 20 binlere :) gerçi 15 bine girerken ben 20 bin içinde kutlamıştım ama olsun tekrardan kutlarım.

@Dosi ablacım sen dün deyince konunun farkına vardım :)

Nice 20 binlere :) gerçi 15 bine girerken ben 20 bin içinde kutlamıştım ama olsun tekrardan kutlarım.
Teşekkür ederim ama yok öyle eskiden kutlamıştım demek :A hem ben en son mayısta girmiştim :D
Bu gidişle yine uzun süre girer gibi.
Ya birde senden bana bildirim gelmiyor sen etiket yapınca :S bundada gelmedi ve mesaj konusundada gelmemiş. Ben arama kısmında dosi yazınca farketmiştim

Hala 20 binin içindesin, 25 bine ulaşana kadar vaktim var kutlamak için :A
Dur bir hesap yapayım, 15.000 den 20.000 e geçiş 9 ay sürdü ve 25.000 e bir okadar sürerse he vakit bol ama başka kutlama konusu başka sebepten açılınca bu tren kaçar ve ben sana küserim :A
Bu hafta hediyeyi verdin verdin. Vermedin işte ozaman olacakları ben bile bilmiyorum :A

Dur bir hesap yapayım, 15.000 den 20.000 e geçiş 9 ay sürdü ve 25.000 e bir okadar sürerse he vakit bol ama başka kutlama konusu başka sebepten açılınca bu tren kaçar ve ben sana küserim :A
Bu hafta hediyeyi verdin verdin. Vermedin işte ozaman olacakları ben bile bilmiyorum :A
Taam taam hallederiz :A

Teşekkür ederim ama yok öyle eskiden kutlamıştım demek :A hem ben en son mayısta girmiştim :D
Bu gidişle yine uzun süre girer gibi.
Ya birde senden bana bildirim gelmiyor sen etiket yapınca :S bundada gelmedi ve mesaj konusundada gelmemiş. Ben arama kısmında dosi yazınca farketmiştim

İsmide doğru yazdım neden gelmedi ki? @Yiğitt dosi ile aramızı düzeltin hemen, bak bildirim gitmiyor :)

@papuleoo şimdi bir mesaj yaz burda ve beni etiketle test edelim :A
Benim şuan seni yaptığım gibi :D

Screenshot_20180216-111444.png

Şimdi farkına vardım ben :) senin yaptığın etiket geliyor ama geç geliyor belki ondandır.

@Dosi fazladan da olsun değil mi @Dosi :) biraz bekle belki benim etiket de geç gelir.

Yok olmuyor :D sadece alıntıladığın olmuş. Zaten alıntıladığın mesaja etiketleme yapmayacaktın fakat ayrı mesajda yapmışsın ama görüldüğü gibi senden bana etiketleme bildirimi gelmiyor :)
Neyse ben buluyorum yinede :F

Ekli dosyayı görüntüle 58500

Yok olmuyor :D sadece alıntıladığın olmuş. Zaten alıntıladığın mesaja etiketleme yapmayacaktın fakat ayrı mesajda yapmışsın ama görüldüğü gibi senden bana etiketleme bildirimi gelmiyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 58500

Tarayıcıdan baktımda senin bildirimler bana hemen geliyor. Anlaşılan başka bir şey var.

Bu arada sizin orayla aramızdaki zaman farkını da görmüş olduk :)

Tarayıcıdan baktımda senin bildirimler bana hemen geliyor. Anlaşılan başka bir şey var.

Bu arada sizin orayla aramızdaki zaman farkını da görmüş olduk :)
Evet 2 saat gerideyiz biz :D
Yakında 1 aya iner yine :)
İşte senin etiketler gelmiyor baya tuhaf (b)

Bizde reis gibi telgrafla haberleşiriz :)
Sadece bende mi oluyor yoksa genel olarak böyle mi? Belki hesap ayarlarında bir sorun vardır.
Bilmem galiba tek senden kaynaklı :D yani üst üste 3 kere olması şaşırtıcı :D
Reis hakikaten telgraflamı haberleşiyor? (b)
Ama eskilere değer vermek güzel aslında :D

Bilmem galiba tek senden kaynaklı :D yani üst üste 3 kere olması şaşırtıcı :D
Reis hakikaten telgraflamı haberleşiyor? (b)
Ama eskilere değer vermek güzel aslında :D
Sadece bende değildir iyi bak :)

Reis gerekene gerektiği gibi mesaj yolluyor. Misal bana E-posta ile cevap veriyor :)

Etiket sorunu forumda genel bir sorun @Dosi banada çoğu etiket gelmiyor arka arkaya gelmediği çok oluyor😉

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162