olabilir bakip bulursan haber ver bu arada 7000 kusur mesaja ulasmisim hic anlamadim ne ara bu kadar oldu.müsait bir günde bende bakarım
dizinin konusu cok güzel bu arada bu aralar favorim düşmüş melekler
olabilir bakip bulursan haber ver bu arada 7000 kusur mesaja ulasmisim hic anlamadim ne ara bu kadar oldu.müsait bir günde bende bakarım
baş melekleri konu alması gayet iyi ama senin neden sevdiğin ortada bencebende sevdim konusunu
hayır benim neden sevdiğim ortada değil çünkü sevdiğim yeri @xemrexxx spoiler içine almış gözükmüyorbaş melekleri konu alması gayet iyi ama senin neden sevdiğin ortada bence
neden seviyormus @destere ama konusu gercekten cok guzelbaş melekleri konu alması gayet iyi ama senin neden sevdiğin ortada bence
8.bölüm bugünkü bölümle bitti galiba final yazıyor6. ve 7.bölümü izledim
işler çok karıştı 😱
mikail geçmişte neymiş öyle 😱 claire in anasına yazık oldu
tarafsız meleklerin sonu da kötü oldu
azrail de herkesi idare ediyi vışşhh
noma da melekmiş 😱 o tipsiz şey.ss
final mi sezon finali mi?8.bölüm bugünkü bölümle bitti galiba final yazıyor
@OzaN @Forumdash sizlerin haberiniz varmı bukadar kısa sürede biticeğini sanmıyordum
şimdi yine baktımda sezon finaliymiş galiba 🙂🙂final mi sezon finali mi?
8.bölüm bugünkü bölümle bitti galiba final yazıyor
@OzaN @Forumdash sizlerin haberiniz varmı bukadar kısa sürede biticeğini sanmıyordum
Sezon finalidir ya.final mi sezon finali mi?
Legion filminden mini-dizi olarak uyarlandi diye biliyordum Syfy belli olmaz bazen pat diye bir diziyi bitirebilir😕8.bölüm bugünkü bölümle bitti galiba final yazıyor
@Forumdash süpernatural ve the vampire diariesi sadece dizibox ve harikadiziler sitelerinden izleyebiliyorduk bu iki sitedede kaldırılmıs bu iki dizi şimdi biz nereden izlciezLegion filminden mini-dizi olarak uyarlandi diye biliyordum Syfy belli olmaz bazen pat diye bir diziyi bitirebilir😕
Bilmem Ben indirip izliyorum. Ama yeni sezonunda yine bazı siteler yayınlar@Forumdash süpernatural ve the vampire diariesi sadece dizibox ve harikadiziler sitelerinden izleyebiliyorduk bu iki sitedede kaldırılmıs bu iki dizi şimdi biz nereden izlciez
süpernaturalla vampir günlüklerini gelecek sezon
nerden indirip izliyorsun 🙂🙂Bilmem Ben indirip izliyorum. Ama yeni sezonunda yine bazı siteler yayınlar
Torrent Ben senin indirip izlediğini sanıyordum dizileri Öyle bi kaç kere demiştinnerden indirip izliyorsun 🙂🙂
indirip izliyorumda ben torrentten indirmiyordum ordn hiç denemedimTorrent Ben senin indirip izlediğini sanıyordum dizileri Öyle bi kaç kere demiştin
Şimdilik takma, yeni sezon başlayınca araştiririm şurda kaç kişiyiz Supernatural'ci ??? Onu da kaybedettirmeyizindirip izliyorumda ben torrentten indirmiyordum ordn hiç denemedim
ben yabancı sitelere video eklenince ordan indirip izliyorum bilgisayara çünkü netten izlerken video çok kasılıyor donuyor yanı 🙂🙂
sezon finalini izledim
claire şehrin hanımı oldu ne ka güzel bir yönetici
gabriel kandırdı sandık michael ı ama kandıramış meğer
noma yakalndı kurtulamasın inşallah tipsiz kız
senatör oğlunu nasıl a bıraktı 😱 ama şehireki rahipleri öldürüşü iyiydi
bu arada çarpılacaklar @Forumdash @Çiğdem- @destere
azrail lezbiyen çıktı
onun ismi değişmiştir artık lezrail diyorlar onasezon finalini izledim
claire şehrin hanımı oldu ne ka güzel bir yönetici
gabriel kandırdı sandık michael ı ama kandıramış meğer
noma yakalndı kurtulamasın inşallah tipsiz kız
senatör oğlunu nasıl a bıraktı 😱 ama şehireki rahipleri öldürüşü iyiydi