Diğer Dominion 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Syfy'da geçtiğimiz günlerde yepyeni bir bilim kurgu dizisi başladı.

"Dominion" adını taşıyan dizi, fantastik dizi sevenleri memnun edecek gibi gözüküyor.

Dizinin ilk sezonuyla ilgili olarak yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz...

Legion-e1386217625668.jpg

@BesaleT @xemrexxx

2010 yapımı melekelrin kıyameti adlı bir filmin devam hali yani meleklerin kıyameti diye bir film vardı onun devamını dizi şeklinde yapma kararı almışlar ve bu diziyi oluşturmuşlar filmini izlemiştimde dizi haline geliceğini bilmiyordum
emre söyleyince haberim oldu hemen indirip izledim ilk bölümü 1 saat süresi var ben 1 saat dizilerden hoşlanmayan birisi olarak 1 dakikasını bile kaçırmadan izledim okadar akıcı bir bölüm olmuşkı çok beğendim ama süpernatulda michael luciferle kavga ediyordu ve insanların tarafında olan gabrieldi
ama bu dizide michael gabrielle kavga ediyor gabriel insanlara savas açıyor michaelde insanların tarafında yer almıs melekelrle savasıyor dieğr bas melekelrden luciferle rapchaelde dizide yoklar gibi michaelle gabriel arasında geçiyor filmi öyleydi gerçi bu dizi filmin devamını anlatıyor çok güzel bir bölümdü ben beğendim dizilerim sezon finaline girmişken hediye gibi mucize gibi doğdu bu dizi :Z:Z

İlk bölümünü izlemiştim ben beğendim bozmazlarsa devam ederim. İMDB puanı da 7.5'la başlamıştı bugün 7.7'ye çıkmış bakalım nasıl devam edecek.

giriş faslını uzatmışlar gibi :X
hizmetçi kaıdndan beklemezdim .ss
bix ti sanırım adı umarm küçük kız ölmez
bu nasıl seçilmiş kişi hiçbiş ibilmiyi :F
sonunda generalin kiminle görüştüğünü anlamadım
generalin karısı metresi adı her neyse artık onda iş var gibi ilerleyen bölümelrde öne çıkabilir

puanım:7/10

3.bölümü izledim :X
michael yaralandı ama ölmez gibi daha 3 bölüm oldu dizinin en karizma adamını çıkarmazlar:F komutanın da ne çok düşmanı varmış böyle :F