ama her türlü gideri varonun ismi değişmiştir artık lezrail diyorlar ona
ama her türlü gideri varonun ismi değişmiştir artık lezrail diyorlar ona
ne demezsin! havada karada bir melek görmeyeyim kolay kolay bırakmamama her türlü gideri var
@xemrexxx @Çiğdem- 1. - 2. Bolumleri izledim
ana ne bicim sahneler var ya la anadan doğma ciplaklardi bazi sahnelerde .ss .ss .ss
Dizide karakterler çok fazla kim kim hala bilmiyim bi alexi biliyim bide marvelmidir nedir o çocugu iyi gibi görünüyor ama neler yapıyor pis ajan .ss .ss .ss
Anaa bu basroldeki kızın babasi bi melekle neler yapiyi .ss .ss .ss .ss
Bizimki secilmis kisiymis bu iyi bişi
Melekler superler ama dizinin 2. Sezonuna biraz daha yatirim yapsinlar daha iyi olur
Bizim çocuk ayrildi sehirden bakalim neler olcak
Anaa o manyak kadın bütün haremini zehirledi adamida tehdit ediyi kocama bunlari senin oldurdugunu soylerim diyi .ss .ss .ss
Basroldeki erkeği ben the vampire Diariesteki matta benzettim belkide odur bilemem ama basrole uymamis .ss .ss .ss
Bölümler guzel dizide guzel
matt değil cnm baş melekler var michael tanrının her dediğini yerine getiren bir melek gabrielde burda düşman meleği oynuyor süpernaturaldan çakma bir dizi aslında bu baş melek konuları süpernaturalın 4.v 5.sezonunda ele alınıyor orda daha iyi anlatıyorlar mesala süpernaturalda insanları koruyan melek gabrieldi ama burada düşman olmus süpernaturalda daha iyi anlatmışlardı baş melek oalyını ama bu dizide idare eder bende izliyorum zaten 🙂🙂🙂
o zaman mattin abisi
Yaa supernaturalin 4. Sezonunumu izlesem napsam bundan sonra
Dizi guzel ya meleklerden korunmak icin neler yapiyorlar maşallah
cnm süpernaturala devam etmeni öneriyorum 3.sezon hakaret kazanıp 4.sezondan itibaren zaten melekler şeytanlar işin içine giriyor
4.sezonda melekler işleniyor ama
baş melekler diziye 5.sezonda giriyor lucifer var tanrı tarafından cehenneme sürülmüş baş melek diziye katılıyor 5.sezonda ve diğer baş meleklerle kavgaları falan işleniyor
zaten süpernaturalın en iyi sezonudur 5.sezon normalde final olarak tasarlanmıstı o sezon 🙂🙂🙂
ndn final olmadi ki
sonu bile final olarak bitmişti cnm
sonra yapımcı çok yoğun ilgiden dolayı devam ediyoruz diye açıklamalar yapmıştı
şimdi 10.sezon kadar geldik
sen orphan blac izle bence forumda çok takipcisi var o dizinin @destere bile izliyorhahahaha o da iyiymis devam etmem çok zor gibi ama yazin ederim diye düşünüyorum
zaten aklimda en son bunlarin babalari ölmüştu yakmislardi
Tamam o zaman zaman bulursam izlerim 😉sen orphan blac izle bence forumda çok takipcisi var o dizinin @destere bile izliyor
@xemrexxx @Çiğdem- 3.-4.-5. Bolum yorumlarim :
anaa bu basroldeki kızın anasiymis ya la basroldeki kızın babasinin takıldığı melek ama ben orayi anlamadim
Simdi bu melek bu kadının bedeninimi çalmış yoksa gercekten o mu zati çok iyi kalpli
Ya neden kimseye soylemiyiler bizimkinin secilmis oldugunu ya .ss .ss .ss
O matvell midir nedir o ve babasi ne oyle babasi bicky denen kızı öldürdü çocuk kötü melek icin çalışıyor 😱
Anaa bu michael ve gabrielin kiz kardesleri yılan çıktı 😱 😱
Ikisinede ben senin yanindayim dedi pis yılan .sa .ss .ss
Ohh iyi melege de bakin siz meğer grup mrup bisiler yapiyomus 😱
Ben bi tek turuncu kafali kadinla saniyodum ama 5-6 kizlaymis 😱
cnm meleklerin insan ebdeni olmuyor tabikide şeytan yada melekler dizilerde dünyaya geldiğinde insan bedeni kullanıyorlar 🙂🙂🙂
o kadını htırlıyorum ama olayını hatırlayamıyorum malesef galiba melek tarafından ele geçirilmişti vucudu öyle hatırlıyorum
kız kardeş bildiğin şeytan zaten cnm
Aynen bende bekliyorum özledik baya.
Aynen bende bekliyorum özledik baya.
1.sezon pek açmamıştı beni 2.sezonu daha erli toplu olur umarım🙂