Senden korkulur@dreamy 'nin kolu çok uzadı bana hiç yararı yoktu. Özünü hatırlatıp onu küçük düşürmek istedim. Umarim artık sadece bana hizmet eder
Senden korkulur@dreamy 'nin kolu çok uzadı bana hiç yararı yoktu. Özünü hatırlatıp onu küçük düşürmek istedim. Umarim artık sadece bana hizmet eder
Facia olmuş bence. Bundan sonra her itiraz ettiğinde bu konuyla dalga geçer uyuz ederiz ki itiraz edemesin bize.
Bu arada niye 9m dünya. 2. 3 . Dünyalar nerde @dreamy
O isimleri nereden buldun ya, daha isimlerden beynim yandı zaten. Tam pompy'lik iş olmuş. @sokak sanati
Bu senaryo 14 yaşlık iş değil ya saçmalama AltanFacia olmuş bence. Bundan sonra her itiraz ettiğinde bu konuyla dalga geçer uyuz ederiz ki itiraz edemesin bize.
Bu arada niye 9m dünya. 2. 3 . Dünyalar nerde @dreamy
Uzayda geçtiği için garip isimler bulmuşum takılmayın. @sokak sanatiYerne, Beyna ne ya? Bebekler icin mi yapildi bu dizi? Yada basroller bebek mi?
Cidden merak ettin mi, on dakika sonra Beyna'yı unutursun zaten. @dreamyDizi hic reyting almadigi icin yayindan kaldirildi sanirim? Finali nerede bu dizinin. Beyna'ya nolmus merak ettim?
Senden korkulur
İfşala biz de görelim o zamanAy dur şok bi şey daha buldum.
Bu hayat bize neler yaptırmaz denilecek cinsten. @xBUGRAx 'in Star TV'yi övdüğü, @Forumdash 'ın Tuğçe Kazaz'ı savunduğu mesajları buldum. Ben şok @mrt-06 @dreamy
Ne demişsem doğruyu demişimdir Kesin millet gömmüştürAy dur şok bi şey daha buldum.
Bu hayat bize neler yaptırmaz denilecek cinsten. @xBUGRAx 'in Star TV'yi övdüğü, @Forumdash 'ın Tuğçe Kazaz'ı savunduğu mesajları buldum. Ben şok @mrt-06 @dreamy
Dizi hic reyting almadigi icin yayindan kaldirildi sanirim? Finali nerede bu dizinin. Beyna'ya nolmus merak ettim?
Tuğçe Kazaz'ın ilk yazılmasını dun maç izlerken bende fark ettim gerçekten üzüldüm.Hazal'ın paragöz haberleri geldi aklıma.Niye 2.başrol olsun ki diye düşündüm.Herneyse Tuğçe'yi hiç sayanlar bu kızın "Kampusistan" diye Kanal D 'de zamanında yayınlamiş dizisi vardir.Ve bu kıza TV projeleri geliyordur ki bu zaman kadar ama bu sene kabul etmeye başlamiş ki 2012'de kız bir sinema filmi birde dizi ile çalişmaya devam ediyor.EEE bu kız iyi olmasa yıllardır sure gelen zarfında teklifler gide durmaz bir sene içindede 1 film 1 dizi ilede karşimiza çıkmazdi değil mi?
İfşala biz de görelim o zaman
Ne demişsem doğruyu demişimdir Kesin millet gömmüştür
Aynen daha bir ay olmuş. O zamanlar senaryo yazmak modaydı özenmişim demek ki. Neyse ki o dönemleri atlatmışım.O zamanlar yeni mi üye olmuştun foruma
Beyna’nın kızı o ok nedeniyle kendini dünyada bulacaktı. Her şeyi ayarlamıştım.Cidden merak ettin mi, on dakika sonra Beyna'yı unutursun zaten. @dreamy
Yalan mı??? Yine doğrulari savunmuşum Ferihanın bitiş zamanları filanYukarıda yazıyor. Hazal'a karşı Tuğçe'nin muhteşem kariyerini savunmuş. Hazal seviciler gelsin @denizz19
2. bölümü yazdım diye hatırlıyorum ama emin değilim. Cidden çok orijinal bir hikaye değil mi, forumda hiç böyle bir senaryo okuduğunuzu sanmıyorum.Cok eski degilmis aslinda, 2016 ne ki. Sunun surasinda 3 yil gecmis sadece. @dreamy
Diger bölümleri nerede bu dizinin?
Cok eski degilmis aslinda, 2016 ne ki. Sunun surasinda 3 yil gecmis sadece. @dreamy
Diger bölümleri nerede bu dizinin?
Beyna’nın kızı o ok nedeniyle kendini dünyada bulacaktı. Her şeyi ayarlamıştım.
İkincisi olması lazım.Diğer bölümleri hemen bulayım isterseniz