Yeter beni daha fazla utandırma.
Çocuğa saklanan ok, saplandığı kişiyi dünyaya gönderiyordu cümlesini açıkla sonra git. Zaten @Çiğdem gelince bol bol konuşacağız bu konuyu
Yeter beni daha fazla utandırma.
@dreamy bu kadar eski bir üye miydin? 😱 Bana hep geçen yıl pat gelip aramıza sızdın gibi geliyorsun ya, ben seni hiç eskilerde hatırlamıyorum..
@dreamy bu kadar eski bir üye miydin? 😱 Bana hep geçen yıl pat gelip aramıza sızdın gibi geliyorsun ya, ben seni hiç eskilerde hatırlamıyorum..
Aklıma bir şey geldi de söylemeyecem şimdi.Bende şok oldum bu kadar eski olmasına. Konuyu açtığında 14 yaşında falandı galiba. Liseli bile olduğunu düşünmüyorum
Aklıma bir şey geldi de söylemeyecem şimdi.
2016’da katıldım ama ilk bir buçuk yıl forumda varlığımla yokluğum birdi. Sonradan yarışmalar falan öyle ısındım. Senaryo deneyimi mi nasıl buldun.@dreamy bu kadar eski bir üye miydin? 😱 Bana hep geçen yıl pat gelip aramıza sızdın gibi geliyorsun ya, ben seni hiç eskilerde hatırlamıyorum..
Senin yazdığın üstteki cümle bir şey hatırlattı da neyse.Kimle alakalı neyle alakalı
Senin yazdığın üstteki cümle bir şey hatırlattı da neyse.
O isimleri nereden buldun ya, daha isimlerden beynim yandı zaten. Tam pompy'lik iş olmuş. @sokak sanati2016’da katıldım ama ilk bir buçuk yıl forumda varlığımla yokluğum birdi. Sonradan yarışmalar falan öyle ısındım. Senaryo deneyimi mi nasıl buldun.
Çok basit: gıcıklığından dolayı.Nerden buldun şimdi bunu
Sen onu anlamasan zaten hahahaGaliba anladım.
Nerden buldun şimdi bunu
Hikaye uzayda geçiyor fark ettiysen o yüzden ona uygun isimler yaratmışım demek ki.O isimleri nereden buldun ya, daha isimlerden beynim yandı zaten. Tam pompy'lik iş olmuş. @sokak sanati
Sen onu anlamasan zaten hahaha
O isimleri nereden buldun ya, daha isimlerden beynim yandı zaten. Tam pompy'lik iş olmuş. @sokak sanati
Yerne, Beyna ne ya? Bebekler icin mi yapildi bu dizi? Yada basroller bebek mi?
O zamanlar yeni mi üye olmuştun forumaÇok basit: gıcıklığından dolayı.