Alman yapımı olması DARK gibi kaliteli bi yapımla karşilacağinizi ümitlenmeyin
Ben de öyle izlemedim zaten. DARK'daki adam oynadiği için ve türkü nasıl yansıtmışlar diye mraktan baktim
Genel olarak çok karakter içermesinden dolayı izlemesi zor. Sebep-sonuclar sıralanınca DARK'a göre çok yavan kalan bir dizi oldugunu göruyorsunuz. 'Bu'muydu diyorsunuz.
Futbolcunun ölümü resmen yeni bir dava dosyasının acılışıydı. Peki futbolcunun davası nolacak? Havada kaldı resmen. Ailenin acisi soğumayacak. Böyle saçma kurgulamişlar.Yapmak istedikleri şeyi bana veremediler. Futbolcunun sucunu da araplara yıgsalar nolcak? Ha bir suc fazla ha bir eksik. Değişen birşey yok. Hele Futbolcunun ölüm sebebi çok boktandı. Bok yere gitmiş
Ama karakter ayrıntıları hoşuma gitti. Özellikle Kurt ve Nazilerin anası... Murad ve ablasının ilişkisi de güzeldi de abla herkese yavşıyordu
Kurt karakteri türk karakteri Erol'dan daha esaslı yazılmıştı
Evet adam bişeyler yapıyor ama diğer işi de hallediyor. Ailesine de önem veriyor. Ailesini bırak onla bağ kuran herkesin işini hallediyor, yardım ediyor.
Türk karakteri Erol çok klişeydi. Konusmaya değmez. Babasına eşcinsel olmasını kabul ettiremem. Yaşadiği hayat da ucuk hayat olsa bari
Kurt'un karisi bi iki çift ona da lafım var. Doğruluk naraları atarken işe aldiği kızdan dayak yıyınce köle ruhu ortaya cıktı
Üstüne işeyip ses cıkarmamalar, zoraki para almaya gelen adamla yatmalar
Bu kadar saçma karakter olamazdı zaten.
Dizi genel hatlarıyla mafyavari bir dizi ve herhangi cinayet ve gizemle çok alakası yok. Sadece geçişler yapılmak için bir unsur gibi kullanmişlar cinayeti.