Biz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecez @sokak sanati @Harunnn60Haftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Biz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecez @sokak sanati @Harunnn60Haftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Eee kız sen içeride'yi niye izledin o zamanBiz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecez @sokak sanati @Harunnn60
Tabi canım başrol adamın etkisi yoktu dizide, güzel rüyaymış
Herkes Aras için izliyordu diziyi Çağatayı fena ezdi @Harunnn60 @xemrexxxTabi canım başrol adamın etkisi yoktu dizide, güzel rüyaymış
Puana göre dizi izlenmez @Harunnn60Dizinin puanlarını görmek lazım önce, ilk yorumlar gelsin ondan sonra bir karar verilir
Evet o yüzden Aras Çukur'da sürünürken Çağatay Netflix'in ilk başrolü oldu değil miHerkes Aras için izliyordu diziyi Çağatayı fena ezdi @Harunnn60 @xemrexxx
Dizinin adında bile hayır yok.Bu diziye bakalım arkadaşlar başrolde de Türk varmış. Tanıyor gibiyim ama çıkaramadım @xemrexxx bilir belki
@MasacRE- @bazinga @Çiğdem- @Maskeli Fedai @kerem @destere @DarkLegenD
Nefltx okadar güvenmiyor kı adama daha dizi başlamadan Bereni alıyorlar batan karizmalarını düzeltmek için @sokak sanati @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxEvet o yüzden Aras Çukur'da sürünürken Çağatay Netflix'in ilk başrolü oldu değil mi
Kiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱 @MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Kanıtları getir öyle sallamaKiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱 @MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Nefltx okadar güvenmiyor kı adama daha dizi başlamadan Bereni alıyorlar batan karizmalarını düzeltmek için @sokak sanati @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
Kiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱 @MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Aaa onun işi matbasından uydurmak @Harunnn60Kanıtları getir öyle sallama
Kurtlar sofrası anam burasıKiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱 @MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Alaman dizisiymiş türk @kerem işte çaktırmadan yavuklunu izlettiricen bize ama yok @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere
Ben Harun'la izleyeceğim, başkasını istemez.Bu diziye bakalım arkadaşlar başrolde de Türk varmış. Tanıyor gibiyim ama çıkaramadım @xemrexxx bilir belki
@MasacRE- @bazinga @Çiğdem- @Maskeli Fedai @kerem @destere @DarkLegenD
Protector boş dizi, yurtdışında ilgi görmez. Anca Türkiye'de beğenilir. Bu dizi 2. bir Dark etkisi yaratacak.Haftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Seni @Harunnn60 a şikayet ettim herifi Kıvancına laf ettiğini duyunca cinleri tepesine çıktı @xemrexxx