Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
Çok teşekkür ederim duygulandırdın beni
Eline emeğine gönlüne sağlık ruh ikizim benim, seviliyosun <3
Beğenmene sevindim. @MEnes in konusunu açarken seninkini aklıma kazıdım ve bu aralar biliyorsun çok giremiyorum ama bu gece konunu açmak için işlerimi ona göre ayarladım ve geldim gece
Ben çıkmadan girmiş olmana sevindim çünkü yine bir kaç gün giremeyebilirim

Aynen ben de uzun zamandır girmiyordum denk geldik gönüller bir demek ki
Tekrar çok teşekkür ederim mahçup ettin beni

Aynen ben de uzun zamandır girmiyordum denk geldik gönüller bir demek ki
Tekrar çok teşekkür ederim mahçup ettin beni
Ee bir jest yaparsan geçer mahçupluğun
yok öyle beleşe birşeyler

Benle bir problemin olmadı ki hiç?
Teşekkürler yine de. Diyalog kanallarım her zaman açık
Dark'cım, Doğu benim onunla hiç problemim olmadı, diyalog kanallarım hep açıktır diyor

kutlarım @Doğu allah seni varya neyse yani iyiki aramızdasın üç yıldır kahrını çekiyoruz ne kadar kendimizi takdir etsek yinede hakkımızı teslim edemeyiz
kimbilir bu üç yıl boyu burda oyalamasaydık seni gidip nereleri hangi forumları kirletecektin

Sıvama dozunu nasıl buldun?

Bu arada Züleyha konusunda aslında spoi kutusu dışında yorumlar olacaktı, onlar için gözünü az aç bak demek istemiştim ama iki spoi kutusu açınca unuttum ekleme yapmayı
iki spoi kutusuda sen geçen sefer alıntıda belli oluyor diye yapmıştım

@MEnes dün konuyu açtığımda sen online görünüyordun. 2 dakikayla kaçırdık seni
goygoy yapardık belki

Neyse
Doğu'ya afili cevabını okuyayım sonra çıkışa gideyim
Çok beklemem inşallah

Edit: iyi geldi yorum çabuk

@Doğu yoldaşım yiğidim nice birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah.
İyi ki tanımışım dediğim sınırlı kişilerden birisin, zaten biliyorsundur.
Uzun uzun yazmaya da gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen.

Sana sanatsal bir hediye yollayayım da biraz keyfin yerine gelsin. Heyt beee asalete bak...

Evet kaçırmışız goygoyu.
Aşırı uykum vardı foruma bir bakıp bildirim sayısını görünce direk kaçtım, yarın bakarım dedim.

Ben ne demek istediğimi anlamışsındır dedim, sen de neyin ne olduğunu biliyorsun diyerek @Doğu nun beynini yormuş olduk

@Doğu
Evet kaçırmışız goygoyu.
Aşırı uykum vardı foruma bir bakıp bildirim sayısını görünce direk kaçtım, yarın bakarım dedim.
O kontenjanı @DarkLegenD dolurdu
gece gece zehrini dökmeye çalıştıda ben İsmail abinin bakışıyla başımdan saldım. Sustu sonra

Uykunmu vardı? 😱 Sen ve erken uyumak? 😱

Ben ne demek istediğimi anlamışsındır dedim, sen de neyin ne olduğunu biliyorsun diyerek @Doğu nun beynini yormuş olduk

Şimdi düşününce cidden tüm yükü adamın üstüne bırakmışız.
Yine de @Doğu kardeşim zeki adamdır altından kalkar güveniyorum.

@Doğu

O kontenjanı @DarkLegenD dolurdu
gece gece zehrini dökmeye çalıştıda ben İsmail abinin bakışıyla başımdan saldım. Sustu sonra

Uykunmu vardı? 😱 Sen ve erken uyumak? 😱
Benim uyku düzenim eskisi gibi olmaktan çok uzak. En geç gece 1-1.30'a kadar durabiliyorum.
Sonra vücut uyku istiyor istem dışı.
@DarkLegenD'e ise acımamışsın resmen tokat gibi atmışsın suratına İsmail Abi'mi.

sıvama dozunu bir türlü ayarlayamadın gitti pis isveçli
hayatı boyunca hep itilmiş ve kakılmış @Doğu sıvadaşım bu kadar övgü dolu sıvayı kaldırmayacaktır sıva zehirlenmesi yaşar şimdi

ilk yorumlaştıklarımdan biri derken tamam bu kısım olabilir çünkü kırk kişiyle ilk kez yorumlaşmışsındır doğuda o kırkından biridir bu cümlenin pek bir özelliği yoktur

ama şu ruh ikizim falan filan işleri batırmış o kadar sıvaya gerek yoktu

bende yeri hep ayrıdır kısmına gelirsek neyse o kısmı çok abartılı değil klasik herkese söylediğin söz bir zamanlar banada söylemiştim bende sandım sadece benim sende yerim ayrı sonra baktım önüne gelene aynı şeyi söylüyorsun o sözün içi boşaldı anlamsızlaştı cümle , @Doğu da boşu boşuna sevinecek şimdi
onda yerim ayrıymış diye sevinçten totosuyla trampet çalacak ama boşuna tabi? bilseki kırk kişiye aynı şeyi söylediğini hiç umursamadan geçecektir bilmiyor ama cahil nede olsa