Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
Çok teşekkür ederim duygulandırdın beni :bhr: Eline emeğine gönlüne sağlık ruh ikizim benim, seviliyosun <3
Beğenmene sevindim. @MEnes in konusunu açarken seninkini aklıma kazıdım ve bu aralar biliyorsun çok giremiyorum ama bu gece konunu açmak için işlerimi ona göre ayarladım ve geldim gece :bhr: Ben çıkmadan girmiş olmana sevindim çünkü yine bir kaç gün giremeyebilirim :D

Beğenmene sevindim. @MEnes in konusunu açarken seninkini aklıma kazıdım ve bu aralar biliyorsun çok giremiyorum ama bu gece konunu açmak için işlerimi ona göre ayarladım ve geldim gece :bhr: Ben çıkmadan girmiş olmana sevindim çünkü yine bir kaç gün giremeyebilirim :D
Aynen ben de uzun zamandır girmiyordum denk geldik gönüller bir demek ki :) Tekrar çok teşekkür ederim mahçup ettin beni :bhr:

@Maskeli Fedai 'cim seni posta güvercini ilan ediyorum, evet. :A Artık bu siyasetden doğan ilişki bozukluklarımı bir kenara bırakmam gerektiğini sana söylemiştim. :A Doğu Bey ile bunu start edebilirim, en azından temel atabilirim. :A

Beni bile bu kadar övmedin. :A

Benle bir problemin olmadı ki hiç? :) Teşekkürler yine de. Diyalog kanallarım her zaman açık :A
Dark'cım, Doğu benim onunla hiç problemim olmadı, diyalog kanallarım hep açıktır diyor :A

kutlarım @Doğu allah seni varya neyse yani iyiki aramızdasın üç yıldır kahrını çekiyoruz ne kadar kendimizi takdir etsek yinede hakkımızı teslim edemeyiz :) kimbilir bu üç yıl boyu burda oyalamasaydık seni gidip nereleri hangi forumları kirletecektin :)

kutlarım @Doğu allah seni varya neyse yani iyiki aramızdasın üç yıldır kahrını çekiyoruz ne kadar kendimizi takdir etsek yinede hakkımızı teslim edemeyiz :) kimbilir bu üç yıl boyu burda oyalamasaydık seni gidip nereleri hangi forumları kirletecektin :)
Sıvama dozunu nasıl buldun? :A
Bu arada Züleyha konusunda aslında spoi kutusu dışında yorumlar olacaktı, onlar için gözünü az aç bak demek istemiştim ama iki spoi kutusu açınca unuttum ekleme yapmayı :F iki spoi kutusuda sen geçen sefer alıntıda belli oluyor diye yapmıştım :A

@MEnes dün konuyu açtığımda sen online görünüyordun. 2 dakikayla kaçırdık seni :A goygoy yapardık belki :F
Neyse
Doğu'ya afili cevabını okuyayım sonra çıkışa gideyim :A Çok beklemem inşallah :A
Edit: iyi geldi yorum çabuk :A

@Doğu yoldaşım yiğidim nice birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah. :) İyi ki tanımışım dediğim sınırlı kişilerden birisin, zaten biliyorsundur. :) Uzun uzun yazmaya da gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen. :D

Sana sanatsal bir hediye yollayayım da biraz keyfin yerine gelsin. Heyt beee asalete bak...
tuncel_kurtiz-ramiz_dayi6.jpeg

@MEnes dün konuyu açtığımda sen online görünüyordun. 2 dakikayla kaçırdık seni :A goygoy yapardık belki :F
Neyse
Doğu'ya afili cevabını okuyayım sonra çıkışa gideyim :A Çok beklemem inşallah :A
Edit: iyi geldi yorum çabuk :A
Evet kaçırmışız goygoyu. :A Aşırı uykum vardı foruma bir bakıp bildirim sayısını görünce direk kaçtım, yarın bakarım dedim. :A

Kimileri vardırki herzaman konuşamasanda var olduklarını bilmek yeterlidir. Benim için öylesin ve ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum @Doğu
Bu forumda hep görmek istediğim kişilerden birisin :bhr:

@Doğu yoldaşım yiğidim nice birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah. :) İyi ki tanımışım dediğim sınırlı kişilerden birisin, zaten biliyorsundur. :) Uzun uzun yazmaya da gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen. :D

Sana sanatsal bir hediye yollayayım da biraz keyfin yerine gelsin. Heyt beee asalete bak...
tuncel_kurtiz-ramiz_dayi6.jpeg
Ben ne demek istediğimi anlamışsındır dedim, sen de neyin ne olduğunu biliyorsun diyerek @Doğu nun beynini yormuş olduk :F

@Doğu
Evet kaçırmışız goygoyu. :A Aşırı uykum vardı foruma bir bakıp bildirim sayısını görünce direk kaçtım, yarın bakarım dedim. :A
O kontenjanı @DarkLegenD dolurdu :F gece gece zehrini dökmeye çalıştıda ben İsmail abinin bakışıyla başımdan saldım. Sustu sonra :F
Uykunmu vardı? 😱 Sen ve erken uyumak? 😱

Ben ne demek istediğimi anlamışsındır dedim, sen de neyin ne olduğunu biliyorsun diyerek @Doğu nun beynini yormuş olduk :F

Şimdi düşününce cidden tüm yükü adamın üstüne bırakmışız. :A :A Yine de @Doğu kardeşim zeki adamdır altından kalkar güveniyorum. :A
@Doğu

O kontenjanı @DarkLegenD dolurdu :F gece gece zehrini dökmeye çalıştıda ben İsmail abinin bakışıyla başımdan saldım. Sustu sonra :F
Uykunmu vardı? 😱 Sen ve erken uyumak? 😱
Benim uyku düzenim eskisi gibi olmaktan çok uzak. En geç gece 1-1.30'a kadar durabiliyorum. :A Sonra vücut uyku istiyor istem dışı. :A @DarkLegenD'e ise acımamışsın resmen tokat gibi atmışsın suratına İsmail Abi'mi. :A

Sıvama dozunu nasıl buldun? :A
Bu arada Züleyha konusunda aslında spoi kutusu dışında yorumlar olacaktı, onlar için gözünü az aç bak demek istemiştim ama iki spoi kutusu açınca unuttum ekleme yapmayı :F iki spoi kutusuda sen geçen sefer alıntıda belli oluyor diye yapmıştım :A
sıvama dozunu bir türlü ayarlayamadın gitti pis isveçli :) hayatı boyunca hep itilmiş ve kakılmış @Doğu sıvadaşım bu kadar övgü dolu sıvayı kaldırmayacaktır sıva zehirlenmesi yaşar şimdi :)
ilk yorumlaştıklarımdan biri derken tamam bu kısım olabilir çünkü kırk kişiyle ilk kez yorumlaşmışsındır doğuda o kırkından biridir bu cümlenin pek bir özelliği yoktur :)
ama şu ruh ikizim falan filan işleri batırmış o kadar sıvaya gerek yoktu :)
bende yeri hep ayrıdır kısmına gelirsek neyse o kısmı çok abartılı değil klasik herkese söylediğin söz bir zamanlar banada söylemiştim bende sandım sadece benim sende yerim ayrı sonra baktım önüne gelene aynı şeyi söylüyorsun o sözün içi boşaldı anlamsızlaştı cümle , @Doğu da boşu boşuna sevinecek şimdi :)onda yerim ayrıymış diye sevinçten totosuyla trampet çalacak ama boşuna tabi? bilseki kırk kişiye aynı şeyi söylediğini hiç umursamadan geçecektir bilmiyor ama cahil nede olsa :)