- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Forum durgun ondan, eminim kimse alamıyordur ama tamam 5-10 tanede belki sana ayarlarım. Ne de olsa programın kurucularından sayılırsınYok ben de eskisi gibi dis alamıyorum, o yüzden yapılacak her türlü yardıma muhtacım
Tek şansım survivor gibi duruyor onun dışında doğru düzgün alamam dis falan O yüzden kendimi acındırma yoluna gitmeye karar verdimForum durgun ondan, eminim kimse alamıyordur ama tamam 5-10 tanede belki sana ayarlarım. Ne de olsa programın kurucularından sayılırsın öff duygusala bağladınız katı olamıyorum
Survivor'da da Yunanlara karşı oynayacağımız için diss alma sayı şansı azalıyorTek şansım survivor gibi duruyor onun dışında doğru düzgün alamam dis falan O yüzden kendimi acındırma yoluna gitmeye karar verdim A
Olsun yine de kendi aramızda bölünürüz diye düşünüyorumSurvivor'da da Yunanlara karşı oynayacağımız için diss alma sayı şansı azalıyor
Tamam ben acıdım sana ve planlarda değişikliğe gidecem
Okadar emin olma. Dünden beri @Doğu ile konuşuyoruz ve o tutamadığı söz için son süre Cuma demiştim ve o mesaja tekrar bakarsa sonraki isteklerimi geri çekme lüxü yok@Doğu da atmaz o 1 seferlikti. O yüzden değinmedim bile yani. Senin çabalamanı da takdir ediyorum tabi.
Tamam tamam aklıma geldi birşeyler.Olsun yine de kendi aramızda bölünürüz diye düşünüyorum
Bekliyorum plana plan oyuna oyun her türlü karşılığını veririz.Okadar emin olma. Dünden beri @Doğu ile konuşuyoruz ve o tutamadığı söz için son süre Cuma demiştim ve o mesaja tekrar bakarsa sonraki isteklerimi geri çekme lüxü yok
Tamam tamam aklıma geldi birşeyler.
A planı olmadı
B planı @MEnes ve sen duygusala bağladınız
ben C planını devreye sokup A-B-C karışımı birşey yapacam
@Doğu yeni isteklerime hazır ol ortaya karışık birşey gelecek ve yerine getirdiğinde @MEnes memnun olmayacak ama daha beteri değil en azından diyecek ve
@MasacRE- çok memnun olacak tabi bende memnun olacam
ay lütfen ver karşılık Diss yemeye diss atma ile karşlığını bekliyor olacağımBekliyorum plana plan oyuna oyun her türlü karşılığını veririz.
Diss atacak duruma da kolay kolay gelmem ben. Şimdiye kadar attığım diss sayısını saysam çooook azdır yani. O yüzden karşılıklı alıp verip ekonomiye can vereceğimiz bir ortam olması zor gibi.ay lütfen ver karşılık Diss yemeye diss atma ile karşlığını bekliyor olacağım
Duygusala bağladın diye sadece miktarı azaltıyorum Fazla detay vermeyecem artık
17 tane diss atmışsın benimki galiba 60'dı Ben son 2 senedir 5-6 diss attım tekDiss atacak duruma da kolay kolay gelmem ben. Şimdiye kadar attığım diss sayısını saysam çooook azdır yani. O yüzden karşılıklı alıp verip ekonomiye can vereceğimiz bir ortam olması zor gibi.
@Doğu da atmaz o 1 seferlikti. O yüzden değinmedim bile yani. Senin çabalamanı da takdir ediyorum tabi.
@xemrexxxOlsun yine de kendi aramızda bölünürüz diye düşünüyorum
Evet şuan kanım dondu gerçekten.@MEnes ayakta falansan bir yere geç ve otur. @Doğu ile olan yazışmamızdan bazı ifşalar geliyor
Yalnız ben şu mesaji yazdığımda henüz MEnescim sen ve MasacRE-'nin duygusala bağladığı mevzu yoktu ve ozamanki amaç 123 diss'di
Ekli dosyayı görüntüle 64222
neyse, sonra biz burada diğer konuşmalarımızı yapınca ben tekrar mesaj çektim Doğu'ya ve yeni isteklerim olacak, mevzu değişti demiştim ama o ilk mesaja şöyle bir cevap vererek beklemediğim bir cevapla geldi
Şu büyük konuşmalarına üzülüyorum MEnes
@xemrexxx
iyi, artık alıştığına göre eylem yapılınca şok geçirmezsinEvet şuan kanım dondu gerçekten.
Yok geçirmem artık ama ne tepki veririm bilemem. O anki ruh halime bağlı.iyi, artık alıştığına göre eylem yapılınca şok geçirmezsin
O senle Doğu arasında Çekirdeklerimi alıp izlerim tepkini etkini vs. her ne yapacaksanYok geçirmem artık ama ne tepki veririm bilemem. O anki ruh halime bağlı.
Kısmet... Olduğunda göreceğiz artık.O senle Doğu arasında Çekirdeklerimi alıp izlerim tepkini etkini vs. her ne yapacaksan
Artık yoksunKimileri vardırki herzaman konuşamasanda var olduklarını bilmek yeterlidir. Benim için öylesin ve ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum @Doğu
Bu forumda hep görmek istediğim kişilerden birisin