Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
hahahha :F:F bekliyordum senden böyle bir cevap :A Yalnız @Doğu sizden değil, benden bekliyor istek :A Artık kime okları çevirirsem ve @MEnes bizim gibi değil. Yazık zar zor diss alan biri. Ben aslinda ona iyilik derdindeyim :A
Yok ben de eskisi gibi dis alamıyorum, o yüzden yapılacak her türlü yardıma muhtacım :T

Yok ben de eskisi gibi dis alamıyorum, o yüzden yapılacak her türlü yardıma muhtacım :T
Forum durgun ondan, eminim kimse alamıyordur ama tamam 5-10 tanede belki sana ayarlarım. Ne de olsa programın kurucularından sayılırsın :A
öff duygusala bağladınız katı olamıyorum :T

Forum durgun ondan, eminim kimse alamıyordur ama tamam 5-10 tanede belki sana ayarlarım. Ne de olsa programın kurucularından sayılırsın :Aöff duygusala bağladınız katı olamıyorum :T
Tek şansım survivor gibi duruyor onun dışında doğru düzgün alamam dis falan :A O yüzden kendimi acındırma yoluna gitmeye karar verdim :T :A

Tek şansım survivor gibi duruyor onun dışında doğru düzgün alamam dis falan :A O yüzden kendimi acındırma yoluna gitmeye karar verdim :T:A
Survivor'da da Yunanlara karşı oynayacağımız için diss alma sayı şansı azalıyor :A :A
Tamam ben acıdım sana ve planlarda değişikliğe gidecem :A:A

Survivor'da da Yunanlara karşı oynayacağımız için diss alma sayı şansı azalıyor :A :A
Tamam ben acıdım sana ve planlarda değişikliğe gidecem :A:A
Olsun yine de kendi aramızda bölünürüz diye düşünüyorum :A

@Doğu da atmaz o 1 seferlikti. :A O yüzden değinmedim bile yani. :A Senin çabalamanı da takdir ediyorum tabi. :A
Okadar emin olma. Dünden beri @Doğu ile konuşuyoruz ve o tutamadığı söz için son süre Cuma demiştim ve o mesaja tekrar bakarsa sonraki isteklerimi geri çekme lüxü yok :A
Tamam tamam aklıma geldi birşeyler.
A planı olmadı
B planı @MEnes ve sen duygusala bağladınız
ben C planını devreye sokup A-B-C karışımı birşey yapacam :F:F
@Doğu yeni isteklerime hazır ol :A ortaya karışık birşey gelecek ve yerine getirdiğinde @MEnes memnun olmayacak ama daha beteri değil en azından diyecek ve
@MasacRE- çok memnun olacak :A tabi bende memnun olacam :A

Okadar emin olma. Dünden beri @Doğu ile konuşuyoruz ve o tutamadığı söz için son süre Cuma demiştim ve o mesaja tekrar bakarsa sonraki isteklerimi geri çekme lüxü yok :A

Tamam tamam aklıma geldi birşeyler.
A planı olmadı
B planı @MEnes ve sen duygusala bağladınız
ben C planını devreye sokup A-B-C karışımı birşey yapacam :F:F
@Doğu yeni isteklerime hazır ol :A ortaya karışık birşey gelecek ve yerine getirdiğinde @MEnes memnun olmayacak ama daha beteri değil en azından diyecek ve
@MasacRE- çok memnun olacak :A tabi bende memnun olacam :A
Bekliyorum plana plan oyuna oyun her türlü karşılığını veririz. :A

Bekliyorum plana plan oyuna oyun her türlü karşılığını veririz. :A
ay lütfen ver karşılık :bhr: Diss yemeye diss atma ile karşlığını bekliyor olacağım :F

Duygusala bağladın diye sadece miktarı azaltıyorum :A Fazla detay vermeyecem artık :A

ay lütfen ver karşılık :bhr: Diss yemeye diss atma ile karşlığını bekliyor olacağım :F

Duygusala bağladın diye sadece miktarı azaltıyorum :A Fazla detay vermeyecem artık :A
Diss atacak duruma da kolay kolay gelmem ben. Şimdiye kadar attığım diss sayısını saysam çooook azdır yani. :A O yüzden karşılıklı alıp verip ekonomiye can vereceğimiz bir ortam olması zor gibi. :A

Diss atacak duruma da kolay kolay gelmem ben. Şimdiye kadar attığım diss sayısını saysam çooook azdır yani. :A O yüzden karşılıklı alıp verip ekonomiye can vereceğimiz bir ortam olması zor gibi. :A
17 tane diss atmışsın :A benimki galiba 60'dı :A Ben son 2 senedir 5-6 diss attım tek :A

@MEnes ayakta falansan bir yere geç ve otur. @Doğu ile olan yazışmamızdan bazı ifşalar geliyor :A
Yalnız ben şu mesaji yazdığımda henüz MEnescim sen ve MasacRE-'nin duygusala bağladığı mevzu yoktu ve ozamanki amaç 123 diss'di:A
20190120_135142.png

neyse, sonra biz burada diğer konuşmalarımızı yapınca ben tekrar mesaj çektim Doğu'ya ve yeni isteklerim olacak, mevzu değişti demiştim ama o ilk mesaja şöyle bir cevap vererek beklemediğim bir cevapla geldi :A
20190120_135203.png

Şu büyük konuşmalarına üzülüyorum MEnes:T
@Doğu da atmaz o 1 seferlikti. :A O yüzden değinmedim bile yani. :A Senin çabalamanı da takdir ediyorum tabi. :A

@xemrexxx

@MEnes ayakta falansan bir yere geç ve otur. @Doğu ile olan yazışmamızdan bazı ifşalar geliyor :A
Yalnız ben şu mesaji yazdığımda henüz MEnescim sen ve MasacRE-'nin duygusala bağladığı mevzu yoktu ve ozamanki amaç 123 diss'di:A
Ekli dosyayı görüntüle 64222

neyse, sonra biz burada diğer konuşmalarımızı yapınca ben tekrar mesaj çektim Doğu'ya ve yeni isteklerim olacak, mevzu değişti demiştim ama o ilk mesaja şöyle bir cevap vererek beklemediğim bir cevapla geldi :A

Şu büyük konuşmalarına üzülüyorum MEnes:T

@xemrexxx
Evet şuan kanım dondu gerçekten. :A :A

Son uzunca goygoy yaptığı konuydu :( 15.000'ler kutlama konusuna çok az takılabilmişti ve sonrasında tek tük konulara uğrayabiliyordu.
Mekanın Cennet Olsun ruh ikizim...
Foruma üyeliğinin 4.yılı. İyiki seni tanıma imkanımız oldu.
@MasacRE @MEnes @Sherlock
Kimileri vardırki herzaman konuşamasanda var olduklarını bilmek yeterlidir. Benim için öylesin ve ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum @Doğu
Bu forumda hep görmek istediğim kişilerden birisin :bhr:
Artık yoksun :(
şu satırları yazmamın sebebi, rahatsızlığından dolayı muhabbetler azalmıştı. Kimi zaman konuşamıyorduk ama varlığını hissetmek yetiyordu :(