Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki gündür yazmayı unutuyorum, doğum günün kutlu olsun has vadici dostum
Hediyeni de şöyle bırakayım günün anlam ve önemine özel seçmiştim

Tebrikler Melih. Fazla uzatmayacağım. Güzel bir hayat yaşamanı diliyorum. @XanTier

hediyen sana bu yakışır.

Benim de öyle.
Bekliyorum video'yu. 🙄

@XanTier Konuyu yeni gördüm Melih doğum günün kutlu olsun nice yıllara diyorum ailenle
sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür diliyorum

buda hediyen kopya çektim profilinden

Dünden beri acaba ne hediye etsem dedim sonra @mrt-06 ile bir bisiklet muhabbetiniz geldi aklıma ama kim kime verecekti onu tam hatırlamıyorum ama galiba Atacan senden istiyordu.
Neyse güle güle kullan, hediyenin fiyatı denmez ama ben diyeyim
türk parasıyla 4 bin tl.
2017 model 7 vitesli ergonomik oturağa sahip ve hem oturak hemde tuttulan kollar deri.
19.4 kg ağırlığında markası da Skeppshult
Tekerlek genişliğide 42mm

iyiki Doğdun

@XanTier

Ben istiyordum almadı.

Mutlu yıllar bro.

Hediyen güle güle kullan. 🙄

@XanTier Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu senelere

Ben Ciri falan bilmem en güzeli Leyla ile Mecnun'dan hediye vermek. Doğum günü temalı bir sahne seçtim senin için

Harika bir hediye gece gece güldürdün beni
Çok teşekkür ederim

Doğum günün kutlu olsun Melih hediyeni bu akşam attığım olmamışlarla beraber vereceğim
Teşekkür ederim

Şimdi akşam burada olmadığım için olmamışları alamadım. Hediyesiz mi bırakacaksın beni?

İki gündür yazmayı unutuyorum, doğum günün kutlu olsun has vadici dostum
Hediyeni de şöyle bırakayım günün anlam ve önemine özel seçmiştim

Çok teşekkürler

Triple ne ulan? Koskoca 4 TIMES WORLD CHAMPION yazacak orada

Tebrikler Melih. Fazla uzatmayacağım. Güzel bir hayat yaşamanı diliyorum. @XanTier

hediyen sana bu yakışır.

Ooo gece gece harika bir dinlemelik. Sigara yakasım geldi içici olmasam da

Çok teşekkür ederim

@XanTier Konuyu yeni gördüm Melih doğum günün kutlu olsun nice yıllara diyorum ailenle
sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür diliyorum

buda hediyen kopya çektim profilinden

Çok teşekkür ederim Melek abla
Ama sanırım biraz yanlış kopya çekmişsin, bu kim?

Ben istiyordum almadı.
Gerçekten zehir gibi hafızan var, benim unuttuğum bir sohbetti o. Sen hatırlıyosun

Bisiklet sürmeyi çok severim ancak ne zaman ne de mekan bulabiliyorum sürmek için. Aslında yazın vaktim vardı ama sürecek yerler uzak olduğu için üşeniyordum gitmeye. Atacan'a da bir ara bisikletimi hediye edecektim ama metroda gidip beklemişti yazık hatırlıyorum o günü

Mutlu yıllar bro.

Hediyen güle güle kullan. 🙄
Çok saol
Güle güle kullan derken? Güle güle bak demek istemişsindir yani. Dimi? Öyle bence

Son düzenleme:

Bilmiyorum adını profilde resme bakarak yazdım oyundaki karakterlerden biridir diye hediye edeyim dedim yanlış oldu sanırım

maşallah de yarına unutkan biri olarak uyanmam istemiyorum

ay okadar özellikleri yazdık insan bir tepki verir mesajıma

itiraflarda Atacanla ilgili seninde isminin geçtiği bir itiraf yapmıştım yayınlanmadı, nasip olmadı. Ben senle Atacanın tatlı atışmasını severek eğlenerek takip ediyorum genelde. Oyüzden o muhabette de şahit olmuştum

Yapacaktım onlara yorum, ama tek tek cevap yazarken unutmuşum

Benimkinin 5 katı fiyata sahipmiş. Teker çapını yazmamışsın, ben normal insanlardan büyük olduğum için normal insanların bindiği 24 inç bisikletler bana çok küçük geliyor, bu verdiğin inşallah 28 falandır
Bu fiyata rağmen süspansiyonu bile yok, bu aslında bir eksi, ama kalk-otur taktiği her zaman işe yarar tabii ki. 42 mm sanırım şehir bisikleti lastiği oluyor

Atacan'la çok güzel sohbetlerimiz olur. Bir ara birbirimize laflar saydırırken birden sevgi sözcükleri dizilir art arda

Oh iyi tek olmadığıma sevindim bu oyunmu ne bu
Evet, bir oyun karakteri

Evet 28

süspansiyon ne ? bi sözlüğe bakayım

Sana özellikle pahalısından seçeyim dedim.
Bunun demirleri çevreye zarar vermeyen materiallerden oluştuğu için galiba bukadar fiyatı yüksek

Evet 28

süspansiyon ne ? bi sözlüğe bakayım

Sana özellikle pahalısından seçeyim dedim.
Bunun demirleri çevreye zarar vermeyen materiallerden oluştuğu için galiba bukadar fiyatı yüksek
28'in aşağısı bana çocuk bisikleti gibi oluyor

Amortisor, yay vs. İngilizce damper denir, suspension denir, spring de denebilir.

28'in aşağısı bana çocuk bisikleti gibi oluyor

Amortisor, yay vs. İngilizce damper denir, suspension denir, spring de denebilir.
Şimdi anladım

Hala maşallah demedin
, umarım içinden demişsindir

şimdi bir mesele geldi aklıma. Birisi birine bir sürü şey deyip tartışıp gitmiş. Sonra diğerinin arkadaşı yanına gelmiş demişki, ya birader sana okadar söz söyledi niye ağzını açıp birşey demedin, o adamda demişki, kardeşim ben altta kalırmıyım hiç, bende aklıma gelecek en pis lafları içimden söyledim demiş

Aynı anda birden çok konuda konuşunca mesajlara tam cevap veremiyorum bazen. Sonuna gelince başı kaçıyor, bende sendeki gibi hafıza yok sonuçta

MAŞALLAH

Harika bir hikaye. İçimden dedim tabii, ama dediğim gibi yazarken aklımdaki şeyler uçuveriyor

oh be sonunda dedirttim
Başıma birşey gelse senden bilmeyecem artık

Bende daha çok hikayeler var, böyle konularda denk gelip uyunca anlatırım

oh be sonunda dedirttim
Başıma birşey gelse senden bilmeyecem artık

Bende daha çok hikayeler var, böyle konularda denk gelip uyunca anlatırım
Yalnız inatla dememişim baktım da şimdi tek tek.