Desene benim zehir hafızam eski günlerine dönüyor
Ağustos ve eylülde baya baya bi unutkanlık başlamıştı bende. Neyseki eski performansa hızla geçiş yapıyorum
O sorun bende de var, yapacak bir sey yok.
Desene benim zehir hafızam eski günlerine dönüyor
Ağustos ve eylülde baya baya bi unutkanlık başlamıştı bende. Neyseki eski performansa hızla geçiş yapıyorum
Adeta bu günü beklercesine çenemiz açıldı gece geceTebrikler @XanTier ailenle ve sevdiklerine nice güzel senelere inşallah. Bu arada ne ara doğdun da 6 sayfa konuştunuz? 😱
Çok teşekkürler canım benimMutlu yıllar @XanTier
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eski güzel günlerden daha güzel günler görürüz inşallahProfilinde gününde kutlamıştım ama buradan da kutlıyayım.
Zamanında seninle birlikte Editör olmuştuk forumda. Harika bir zamandı. Daha fazla aktifliğin ile forumdaki herkes tarafından ne kadar iyi biri olduğun bilindi artık. Hep böyle kal. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere..
Daha öncede söylemiştim bol yumurta ye Ben bu aralar çok tüketiyorum, ondan iyi olmaya başladım galibaO sorun bende de var, yapacak bir sey yok.
Çok teşekkür ederim kardeşim benimDoğum günün kutlu olsun, @XanTier. 🙂 Sayısalcıların kutsal bin yıllık imparatorluğunu beraber kuracağız.
Çok teşekkür ederimMutlu yıllar @XanTier
Senin hafızan beni şaşırtıyor gerçekten. Bi insan nasıl bu kadar net hatıtlar aklım almıyorDesene benim zehir hafızam eski günlerine dönüyor
Bilemiyorum. Genelde rakmlarla alakalı şeyler varsa onları hiç unutamıyorumÇok teşekkür ederim kardeşim benim
Sayısalcı olsam da anlayamadığım çok şey var bu konuyu konuşalım bi ara. Bi video izleticem sana
Çok teşekkür ederim
Senin hafızan beni şaşırtıyor gerçekten. Bi insan nasıl bu kadar net hatıtlar aklım almıyor
Adeta bu günü beklercesine çenemiz açıldı gece gece
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallahh
Çok teşekkürler canım benim
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eski güzel günlerden daha güzel günler görürüz inşallah
Daha öncede söylemiştim bol yumurta ye Ben bu aralar çok tüketiyorum, ondan iyi olmaya başladım galiba
özelden ne göstericeksin @XanTier e bizden gizli 😱😱😱@XanTier Hediyeni akşama buradan verecektim ama sonra özelden vermek aklıma geldi. Son günlerde bir moda oldu özel sohbetlerde bir şey paylaşmalar, sürekli oraya davet etmeler, bende bu modaya uyum sağlayayım. Gereksiz bir gizem kasayım istedim. @Çiğdem- @sokak sanati
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinDoğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice mutlu ve sağlıklı senelere. @XanTier
Adı üstünde gizli. Bende biraz gizemli takılmak istiyorum. 😵😵
Çok teşekkürlerMutlu Yıllar gömlekli cojuk
Nice güzel senelere. Hediyen.
@XanTier Hediyeni akşama buradan verecektim ama sonra özelden vermek aklıma geldi. Son günlerde bir moda oldu özel sohbetlerde bir şey paylaşmalar, sürekli oraya davet etmeler, bende bu modaya uyum sağlayayım. Gereksiz bir gizem kasayım istedim. @Çiğdem- @sokak sanati
Çok mu güzel bir hediye? Buradan paylaş da alem hediye görsün
Hayır burada olmaz.Çok teşekkürler
Radikal bir hediye olmuş. Senden beklemezdim
Hayır burada olmaz.
ozan zaten forumu kapatmaya bahane arıyor en iyisi özelden göster evet harun xantiereÇok teşekkürler
Radikal bir hediye olmuş. Senden beklemezdim
Oo demek o tür bi hediye. Özel kutumuz bu akşam şenlenecek mi yoksa @Harunnn60ozan zaten forumu kapatmaya bahane arıyor en iyisi özelden göster evet harun xantiere
bebeklif fotolarını göstericekmiş sana @Harunnn60Oo demek o tür bi hediye. Özel kutumuz bu akşam şenlenecek mi yoksa @Harunnn60
Onun ayıp bir yanı yok. Sünnet fotoları falan olursa sıkıntıbebeklif fotolarını göstericekmiş sana @Harunnn60
Onun ayıp bir yanı yok. Sünnet fotoları falan olursa sıkıntı
sana hangilerini ayırdı bilmiyorum bakıp Görürsün artıkOyuncak ayın gelmeyince bize sardın iyice.