Doğum Günün Kutlu Olsun Vadikızı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
madem beğenmedin bende hediyelerimi siliyorum o zaman ? bundan sonra istemeyene hediye falan yok

Ablacım doğum günün kutlu olsun bir kerede buradan kutlayayım istedim ,hediye olarak birşey veremedim sen ne istersen ben onu sana vermeye razıyım

İyi ki doğdun ömrün uzun ve sağlılı olsun nice seneler diliyorum

Oyy bal arısı baldan tatlı kardeşim benim enisim mesaj yazman bile bana en büyük hediye
daha ne isterim bennn canım benimm
tşk ederimm

@Billy Kane çok tşk ederm emrecim

@destere güzel hediye ver sende kızım ben be kızları ne yapayım allah allah

Evet gün bitti doğum günümü kutlayan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim birşeyler söylemek istedim itiraflarda falan göze batan biri oldum kah taklit etme kah kıskanma herşey oldu benim buraya takılma amacım tamamen eğlenmek gerçekte o kadar sıkıntı yaşıyoruz ki amaç kafa dağıtmak gerçekte nasılsam burdada böyle oldum samimiyet istedim ben bana canım cicim dedi diye kimseye yaklaşmadım her zaman samimi olmak adına yaklaştım yalaka denildi kişiye göre oy denildi aynı müzik zevkimiz olabilir bazen bir şarkıyı sevmez bazen de sevmediğiniz şarkıyı seversiniz bunların hiçbiri önemli değil benim amacım sizlere hep ablalık yapmak istedim son örneğini atacan gördü zaten öyle bir olayın yaşanmasını hiç istemezdim uzatmıyım burası forum ortamı tv ekranında değiliz hepimizin amacı eğlenmek kafa dağıtmak hepinizin ablası olarak bunu unutmamanızı ona göre davranmanızı istiyorum tekrar doğum günü konumu açan başta benim canımm dostumm kıymetlim
@dosimosi olmak üzere
@halukerogluFOX canım kankimm her zaman yanımda olan hergün konuştuğum kankim benim

@denizz19 @Bully @Çiğdem- @destere @gözlemci @turkuazz @Yakamoz-Asi @MayısKralı @tolgab @papuleoo @batuhankaralar @sürgünüm @mrt-06 @Emin Özaltun @Harunnn60 @Doğu @FaJi @xemrexxx @adventurous @Billy Kane

Teşekkür ederim çok sağolunn😉ayrıca tüm hediyeler için tşkler

Son düzenleme:
Saat 12'yi geçti o yüzde yazabilirim.
Balık burcu olmak kötü bir şey değil bunu yüzüne vurunca ne gibi kötü bir şey oluyor anlamadım. bu bir.

2. balık burcu olduğun için duygusal oluyorsun buda normal bir şey.

3.olarak pişmanlıkların oldu çok seninde.

Neyse yani doğum günün geçince yazayım dedim.

Kötü anlamda demedim bee
sürekli duygusal bir kız olarak görünmek istemiyorum ondan dedim sende haa
konuyu nereye getiriyorsun Normal oluyorsa eğer konuda bunu belirtmene gerek varmı doğum günümü kutla geç
Gerçekten hiç olmadı pişmanlığım ben sadece herkesi etiketleyipte benim adımı geçmeni istemedim tşk istedim o kadar
konuşuruz sonra deyip günlerce yazmamanı istemedim neyse uzatmaya gerek yok yeni yaşa girdik bunlarıda eski yaşta bırakalım artık önemli değil

Doğum günü bitti artık o yüzden diyebilirim.