abimizin emeği nüyük tabi cnmkız tartışmıyoruz merak etme bugün keyfim yerinde kimse ile tartışmak istemiyorum @Harunnn60 benim kardeşim sorun yok aramızda
Senmi getirdin sankii lafa bakk @china_shangai abicim sayesinde geldim ben
abimizin emeği nüyük tabi cnmkız tartışmıyoruz merak etme bugün keyfim yerinde kimse ile tartışmak istemiyorum @Harunnn60 benim kardeşim sorun yok aramızda
Senmi getirdin sankii lafa bakk @china_shangai abicim sayesinde geldim ben
abimizin emeği nüyük tabi cnmama benimde katkım büyük çok dil döktüm sana hatta tavır bile aldım orayı bırakman buraya gelmen için 4 yıldır kalbini kırıcak ciddi anlamda tek kelimem olmadı yanı en özel dostlarıdnan biri benim aslında kıymet bilinir bilinmez orasıs ana kalmıs cnm
Biz de özledik ama gelmemesi daha iyiÇok tşk ederim batuhan çok sağol ablacımPolatımı özledim yaw
Biz de özledik ama gelmemesi daha iyi
Abla 301.bölümü izleyip şok geçirmek istemiyorum efsane olan 97+161 bölüm yeterliamann sen izleme ben izlemek istiyorum polatımıı
Abla 301.bölümü izleyip şok geçirmek istemiyorum efsane olan 97+161 bölüm yeterli
bu arada iyice morukladın kızSeninde payın büyük takılıyorum ben sanakırıcı sözlerin olmadı ama kırıcı davranışın oldu demeye gerek yok bugünde
Tabii kıymet bilinir helede ben ben kimse değer verdim dedimse gerçekten vermişim demektir sanal ortamda olsa yapmacık olmadım olmamda bunun en son örneğini @mrt-06 atacan gördü nasıl bir niyetim olduğunu nasıl bir niyetle yaklaştığımı o yüzden fazla söze gerek yok
Evlilik durumun mu varDoğum günün kutlu olsun Melekçim. @vadikızı Allah seni nasibine nasip etsin bir an önce evlen çoluk çocuğa karış bakarsın çifte düğün yaparıznice güzel yaşlara hep mutlu ol.
Hediyelerini yarın akşam veririm
Valla kusacam bu ne boyle
Hhahah bu yaştan sonra vadikızına böyle hareketler gelmez ayoll kolu bacağı tutulurallahımm benim böyle çılgın parti yaptığım görülmedi beee
tşk ederim kurabiyemm sğaol
Nice yıllara
Hhahah bu yaştan sonra vadikızına böyle hareketler gelmez ayoll kolu bacağı tutulur
AHH SÜPER DİZİYDİ CNMTeşekkür ederim orhan😉
ayy kurban ol sen bana ruhum genç benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?