Damien Duff
Süper Favori Üye
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez![]()
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez![]()
@pompy reyise bu videoyu hediye ediyorumSenin yanına gelen birine ancak acırım ben![]()
Birazda @MasacRE ler ile uğraş işte hep beşiktaşımızla değilgülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 derece
Revenge
CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydirRevenge![]()
Berenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisiCW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A![]()
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisiniBerenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisiHani sen izlemem dedin ya 100 kez izle dememize rağmen
ABC dizisi cw değil![]()
Evet ablası da öyleAaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisini@Forumdash @xemrexxx
Pompy terbiyeli çocuktur ona öyle şeyler hediye etmeyin ?A![]()
Ben iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A![]()
@Harunnn60 Böyle dizilerle kafayı buluyor işte ecünnülerden kurtaramıyorumBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60![]()
Evet 4 'te bittiBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60![]()
hayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal olduEvet 4 'te bittiona da bakarım demiştin oda kaldı sanki
![]()
Senin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo oo
Hatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştinhayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal olduBenim için dizi ozaman bitmişti zaten
![]()
Sizin dediklerinizide izliyoruz @ForumdashSenin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo oo
Birileri izle dese anında izlersin ah ahh ...
Revege öyle saygısızlık yaptıgımı hatırlamıyorumHatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştinAz değilsin
![]()
Belli şemsiye elimde bekledim sen parfumle ıslana dur