Damien Duff
Favori Üye
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez
@pompy reyise bu videoyu hediye ediyorum siz de kudurun @ForumdashSenin yanına gelen birine ancak acırım ben
Birazda @MasacRE ler ile uğraş işte hep beşiktaşımızla değilgülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 derece
Bu ecünnü kimdi cw dizisimiydi bu @Forumdash Emre öyle tuhaf dizileri izliyordu kanalımızın
RevengeBu ecünnü kimdi cw dizisimiydi bu @Forumdash Emre öyle tuhaf dizileri izliyordu kanalımızın ?A
CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydirRevenge
Berenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisi Hani sen izlemem dedin ya 100 kez izle dememize rağmenCW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisini @Forumdash @xemrexxxBerenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisi Hani sen izlemem dedin ya 100 kez izle dememize rağmen
ABC dizisi cw değil
Evet ablası da öyle madde madde sıralar @ForumdashAaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisini @Forumdash @xemrexxx
Pompy terbiyeli çocuktur ona öyle şeyler hediye etmeyin ?A
pomyp kötü yola düşmesin diye sıralarız gerekirse @ForumdashEvet ablası da öyle madde madde sıralar @Forumdash
Ben iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A
@Harunnn60 Böyle dizilerle kafayı buluyor işte ecünnülerden kurtaramıyorumBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60
Evet 4 'te bitti ona da bakarım demiştin oda kaldı sankiBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60
Aaa oklar döndü @Forumdash aEvet 4 'te bitti ona da bakarım demiştin oda kaldı sanki
hayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal oldu Benim için dizi ozaman bitmişti zatenEvet 4 'te bitti ona da bakarım demiştin oda kaldı sanki
Senin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo ooAaa oklar döndü @Forumdash a
Hatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştin Az değilsinhayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal oldu Benim için dizi ozaman bitmişti zaten
Sizin dediklerinizide izliyoruz @ForumdashSenin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo oo
Birileri izle dese anında izlersin ah ahh ...
Revege öyle saygısızlık yaptıgımı hatırlamıyorumHatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştin Az değilsin
Belli şemsiye elimde bekledim sen parfumle ıslana dur