Ben de hediyem nerde dedim kendi kendime. Çok sağol.
Düşünüyordum ne hediye etsem diye aklıma geldi zeki müren hayranlığın bunu vereyim dedim bende çok severim bu şarksını
Ben de hediyem nerde dedim kendi kendime. Çok sağol.
İçme manasında mı?O gün dikkatimi çekmişti, foruma çok az girmiştin. Gece de girmemiştin. Dedim bu dağıttı herhalde
O gün dikkatimi çekmişti, foruma çok az girmiştin. Gece de girmemiştin. Dedim bu dağıttı herhalde
O da olur. Artık bilememİçme manasında mı?
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeniAvatarındaki kim Melih bu ara korelilere taktım bende kızkardeşim sayesinde
Yakın zamanda yapmıştım doğum günümde gerçekten bir şey yapmadım.O da olur. Artık bilemem
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeni
O da olur. Artık bilemem
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeni
İlginçYakın zamanda yapmıştım doğum günümde gerçekten bir şey yapmadım.
Arkadaşlarla çıkmıştım ama doğum günüm olduğunu söylemedim.
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor. Benim 17 yıllık 2 arkadaşım var onlar bile bilmiyor.İlginç
Facebook'tan bildirim geldiği için benim bütün arkadaşların haberi oluyor o gün. İlginç
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor. Benim 17 yıllık 2 arkadaşım var onlar bile bilmiyor.
Sen ilginç bir detaysın iye arattım bu çıktı. Ben de bunu koydum. Özel bi şey yok aslına bakarsak.Neden övdün şimdi beni.
"Diye" Facemi dondurmam ve doğum günümü söylememenin neresi ilginç. .ssSen ilginç bir detaysın iye arattım bu çıktı. Ben de bunu koydum. Özel bi şey yok aslına bakarsak.
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor. Benim 17 yıllık 2 arkadaşım var onlar bile bilmiyor.
Söylemedim.Allah allah 17 yıllık arkadaşlar nasıl bilmez doğum gününü
Doğum gününü söylememen değil ama Face'ini dondurman ilginç tabii ki"Diye" Facemi dondurmam ve doğum günümü söylememenin neresi ilginç. .ss
Söylemedim.
Benim eski arkadaşlar da bilmez. Ben de bilmem.Allah allah 17 yıllık arkadaşlar nasıl bilmez doğum gününü
Benim eski arkadaşlar da bilmez. Ben de bilmem.
Face'nin modası 2010'da bitti, asıl senin hala kullanman ilginç.Doğum gününü söylememen değil ama Face'ini dondurman ilginç tabii ki
Ben de olarınkini bilmiyorum. Çok önemli değil bence.Sen söylemeyebilirsinde arkadaşların öğrenmemesi ilginç valla ne yapar eder ben öğrenirdim mesela 17 yıllık arkadaşın olucam da doğum gününü bilmicem
Asıl mizah Facebook'ta şimdi. O zamanlar çok amatördü.Face'nin modası 2010'da bitti, asıl senin hala kullanman ilginç.
Ben de olarınkini bilmiyorum. Çok önemli değil bence.