Doğum Günün Kutlu Olsun mrt-06!

Face'nin modası 2010'da bitti, asıl senin hala kullanman ilginç. :A

Ben de olarınkini bilmiyorum. :D Çok önemli değil bence. :D

:Dönemli olmayabilirde bilmek daha iyi bence sonuçta o kadar yıllık arkadaşsam ben isterim doğum günümü kutlaması hediyeye gerek yok yanımda olsun yeter bana

Asıl mizah Facebook'ta şimdi. O zamanlar çok amatördü.
Sadece gülmek için kullanıyorum. :D
Belki 2 sene sonra donukluğunu kaldırırım eski arkadaşlarıma bakmak için. :A

:Dönemli olmayabilirde bilmek daha iyi bence sonuçta o kadar yıllık arkadaşsam ben isterim doğum günümü kutlaması hediyeye gerek yok yanımda olsun yeter bana
Onlar zaten hep yanımdalar, doğum günümü kutlamalarını ben istemiyorum o yüzden söylemedim. :D

Onlar zaten hep yanımdalar, doğum günümü kutlamalarını ben istemiyorum o yüzden söylemedim. :D

:DNe güzel hepte yanında olsunlar inşallah ah keşke facem olaydı benimde o zaman eklerdim seni ya

Aman, sana göre değil oralar zaten.
Ya orta yaş grubu var, hep "akraba paylaşımı" olarak nitelendirilen paylaşımlar yapan ya da kara mizah :A

Aman, sana göre değil oralar zaten.
Ya orta yaş grubu var, hep "akraba paylaşımı" olarak nitelendirilen paylaşımlar yapan ya da kara mizah :A
Annemden bakıyorum bazen, bir foto paylaşılınca hemen akrabağlar doluşuyor "maşallah teyzesinin/yengesinin/ablasının prensi vs" gelemem cidden böyle şeylere. :F Benine kadar iyi tanıyorsun. :bhr:

Annemden bakıyorum bazen, bir foto paylaşılınca hemen akrabağlar doluşuyor "maşallah teyzesinin/yengesinin/ablasının prensi vs" gelemem cidden böyle şeylere. :F Benine kadar iyi tanıyorsun. :bhr:
Ben etiketlendiğim fotoğrafları kabul etmiyorum bile :A :A

1 ay önceki doğum günün kutlu olsun dadlum. :A Show tv logosunda lgbt renkleri her daim olsun inşallah. :A :love1: