Ben de hediyem nerde dedim kendi kendime.Çok sağol.
![]()
Ben de hediyem nerde dedim kendi kendime.Çok sağol.
![]()
İçme manasında mı?O gün dikkatimi çekmişti, foruma çok az girmiştin. Gece de girmemiştin. Dedim bu dağıttı herhalde![]()
O gün dikkatimi çekmişti, foruma çok az girmiştin. Gece de girmemiştin. Dedim bu dağıttı herhalde![]()
O da olur. Artık bilememİçme manasında mı?![]()
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeniAvatarındaki kim Melih bu ara korelilere taktım bende kızkardeşim sayesinde![]()
Yakın zamanda yapmıştım doğum günümde gerçekten bir şey yapmadım.O da olur. Artık bilemem![]()
![]()
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeni![]()
O da olur. Artık bilemem![]()
![]()
Japon. Bir oyun yapımcısı/yönetmeni![]()
İlginçYakın zamanda yapmıştım doğum günümde gerçekten bir şey yapmadım.
Arkadaşlarla çıkmıştım ama doğum günüm olduğunu söylemedim.![]()
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor.İlginç
Facebook'tan bildirim geldiği için benim bütün arkadaşların haberi oluyor o gün. İlginç![]()
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor.Benim 17 yıllık 2 arkadaşım var onlar bile bilmiyor.
![]()
Sen ilginç bir detaysın iye arattım bu çıktı. Ben de bunu koydum. Özel bi şey yok aslına bakarsak.Neden övdün şimdi beni.![]()
"Diye"Sen ilginç bir detaysın iye arattım bu çıktı. Ben de bunu koydum. Özel bi şey yok aslına bakarsak.
Facem donuk yani o yüzden haberleri olması çok zor.Benim 17 yıllık 2 arkadaşım var onlar bile bilmiyor.
![]()
Söylemedim.Allah allah 17 yıllık arkadaşlar nasıl bilmez doğum gününü
Doğum gününü söylememen değil ama Face'ini dondurman ilginç tabii ki"Diye"Facemi dondurmam ve doğum günümü söylememenin neresi ilginç. .ss
Söylemedim.![]()
Benim eski arkadaşlar da bilmez. Ben de bilmem.Allah allah 17 yıllık arkadaşlar nasıl bilmez doğum gününü
Benim eski arkadaşlar da bilmez. Ben de bilmem.
![]()
Face'nin modası 2010'da bitti, asıl senin hala kullanman ilginç.Doğum gününü söylememen değil ama Face'ini dondurman ilginç tabii ki![]()
Ben de olarınkini bilmiyorum.Sen söylemeyebilirsinde arkadaşların öğrenmemesi ilginç valla ne yapar eder ben öğrenirdim mesela 17 yıllık arkadaşın olucam da doğum gününü bilmicem
![]()
Asıl mizah Facebook'ta şimdi. O zamanlar çok amatördü.Face'nin modası 2010'da bitti, asıl senin hala kullanman ilginç.
Ben de olarınkini bilmiyorum.Çok önemli değil bence.
![]()