İç bunaltıcı dizileri bile izliyorumNasıl meşakkatli bir yola başvurmuşunNeyse hidayete ermişin artık durmuyorsun
İç bunaltıcı dizileri bile izliyorumNasıl meşakkatli bir yola başvurmuşunNeyse hidayete ermişin artık durmuyorsun
Senin video jestine karşılık etmek istedim bu türde benim uzmanlık alanım malumÇok güzel buldum nereden aklına geldi Lana'yı bile koymuşsun hemde en sevdiğim klibi.
Valla öyleİç bunaltıcı dizileri bile izliyorumMaşallah bana dimiGeçmişin acısını çıkarıyorum
Gelir birşeyler saçmalar benim konum da oldu gibi ve primleri toplar gider 2 haftalık yetecek kadar
Kesin şunu yazarGelir birşeyler saçmalar benim konum da oldu gibi ve primleri toplar gider 2 haftalık yetecek kadar@Forumdash
Aaa evet beni kutlama mesajıydıKesin şunu yazar@xemrexxx @Forumdash
geldi mi o bedbaht gün :herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum
Valla öyleKaçtasın şuan?
Katy'nin Birthday klibini koymuşsun helal vallaSenin video jestine karşılık etmek istedim bu türde benim uzmanlık alanım malumKaty de tam bugün için yapmış sankı cuk oturdu
Rahmetli olsa ne yapardı acaba.
Kaç dakka mola veriyorsun o da önemli4'teyim1 Saati 2'ye bölerek izliyorum , rahat nefes alıyorum
Valla takılıyorum biraz nette. Şunu BLL yapımcısı yapmasa izlemezdimKaç dakka mola veriyorsun o da önemli
Eskiden yarın gelir derdin gelirdi.Şubatda hortlar o
Şişmiş mi bilemedim ama çirkin demim de göze hitap etmiyor evetValla takılıyorum biraz nette. Şunu BLL yapımcısı yapmasa izlemezdimO kamera geçişleri çekimleri çok iyi
Amy Adams bazen güzel geliyor bazen böyle şişmiş gibi bir tuhaf olmuş kadın.Bu halde Supermanın sevgilisini daha kaç yıl oynayabilir.
Kim bilir hangi mağarada yine cnm bende bilmiyorumEskiden yarın gelir derdin gelirdi.Sonra ben sizi ifşa edince daha bir şey diyemiyorsun.desterenin adını senden çok biz aldığımıza göre onla başka yerden chat yaparak özlemini gideriyorsun.
Valla @Çiğdem- görse saydırırdıŞişmiş mi bilemedim ama çirkin demim de göze hitap etmiyor evet
Bak yine kaçamak cevap veriyorKim bilir hangi mağarada yine cnm bende bilmiyorumHem 25 ocağa kadar pehleme yasağın var senin@Forumdash
Aaa bu arada skpemiydi acaba o evet msn skpeye tasınmıstıyaBak yine kaçamak cevap veriyor@Forumdash
Niye 25 ocak ? Evet sen üsteledikçe belli olmasın diye gün ata ata cocuk gelemicek dahaBak yine kaçamak cevap veriyor@Forumdash
Ben ne diyorum o nediyor.Aaa bu arada skpemiydi acaba o evet msn skpeye tasınmıstıyaOkadar uzun yıl oldukı 2014 sanırım aklımda kalan sana dosya atmayı deniyorduk@Forumdash
Nerden nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?